- 16 Ekim 2007
- 1.673
- 22
- 42
büyük beklentilerle izledim diziyi.hatta tarihimizin dizisi çekilecek diye baya sevindik eşimle..(EŞim tarih doktora öğrencisi;öğretmen..ben de sosyal bilgiler öğrt.niyim)
ama biraz hayal kırıklıgı yasadım..birkaç meselenin yanlış aktarıldıgına şahit olduk eşimle..
basında kurgudur diye belirttikleri için fazla tepki vermedik.
ama şimdi birçok kişi bu ibareye dikkat etmeden;kaç yüzyıl yasamış büyük imparatorluga çamur atacak;tamamen karalayacak..yanlış yok mudur;tabi ki vardır her devlette oldugu gibi..
ama insanlarımız hemen bunlara takılı kalacak..
yazın demet altınyeleklioğlu'nun Hürrem Sultan kitabını okudugumda da ben kurgu oldugunu farkederek okudum ama bir çok komşum Osmanlı İmp.'na öfkeyle doldu..
böyle devam ederlerse sanırım baya tepki alacak..
ama biraz hayal kırıklıgı yasadım..birkaç meselenin yanlış aktarıldıgına şahit olduk eşimle..
basında kurgudur diye belirttikleri için fazla tepki vermedik.
ama şimdi birçok kişi bu ibareye dikkat etmeden;kaç yüzyıl yasamış büyük imparatorluga çamur atacak;tamamen karalayacak..yanlış yok mudur;tabi ki vardır her devlette oldugu gibi..
ama insanlarımız hemen bunlara takılı kalacak..
yazın demet altınyeleklioğlu'nun Hürrem Sultan kitabını okudugumda da ben kurgu oldugunu farkederek okudum ama bir çok komşum Osmanlı İmp.'na öfkeyle doldu..
böyle devam ederlerse sanırım baya tepki alacak..