ya hatıce ölcek mı ,ıbrahım napar onsuz gercı bu gıdısle ıbrahım hatıceden once ölebılır,bu dızıde de ıbrahım cok hosuma gıdıyo ınsanın bekar olması ne guzel her dızıde bı sevdıgım var:87:
ya hatıce ölcek mı ,ıbrahım napar onsuz gercı bu gıdısle ıbrahım hatıceden once ölebılır,bu dızıde de ıbrahım cok hosuma gıdıyo ınsanın bekar olması ne guzel her dızıde bı sevdıgım var:87:
önce ibrahim ölecek süleyman öldürtecek hürremin fitlemelerinin tesirinde kalıp boğdurtacak
hadı ya bende tam o anda icerı gıttım dedım acaba o da mı hatıceye asık ıbrahım öldürrü dedım Allahtan vıktoryaymıs,ya kızlar pardon ben yukarda kaburgalı yazmısım pargalıymıs
ay canım ya ebni çok güldürdün sabah sabah demek kaburgalı hala gülüyom çok yaşa hemi...
dizi çok güzel gerçekten izliyorum kaçırmadan hepsinide seviyom hepsi ekndince haklı bakalım pargalını başına neler gelcek ama bişi olmayacak ebncede....
şu mahiye gıcık oluyorum uyuz şey
ben hürremciyim:92:yaşaasın cadolozluk :92:
şu mahiye gıcık oluyorum uyuz şey
ben hürremciyim:92:yaşaasın cadolozluk :92:
Ben de hürremi sevmiyorum ya:26:
Ben de hürremi sevmiyorum ya:26:
bazı durumlarda haklı görüyorum hürremi fakat annesi bile rüyasına girdi dedi ya sen kötülük yapıyon diye ozamandan beridir sevmiyorum bi değişim gözlenmedi çünkü
evett pargali vezir-i azam olacak belli oldu