Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürrem banada çok hoş geliyor.konuşmasına da tipinede bayılıyorum ya

bende ya bence kanunı gulucek ya dıcek bana nıye soylemedınfılan.zaten onlar evlenıyo ki..tarıhten ben oyle hatrlıyorum yani.damat ıbrahım paşa fılan dıye.bırde ımam nıkahı degıl baya resmı nıkah kıyıyor dıye bılıyorum.dinimize göre cariyeler köledir,kölelere nıkah kıyılamıyor.hurrem ben köle değilsem eğer ki öyleyim şehzadem var ozaman nıkah kıy bana dinimize bu uygundur dıyor.ve nıkah kıyılıyor.yani benim bildiğim budur.:26: herkese ıyı gecelerr :80:

Buraya kadarmis dedi ve bitti, bence sakayla karisik korkutmaya calisiyor
Buraya kadarmis yazdigin siirlerin kime yazildigini ögrenme vakti geldi
diyerek kim gönlündeki diye hesap soracak..
Aksi olmamali,cok güvendigi sag koluna idam fermani veremez pat diye.

buraya kadarmış hasodabaşılık artık seni vezir yapıyorum buraya kadarmış kardeşliğimiz sevdiğin kadını bile benden sakladın diycek bence

ıbrahıme bı şey yapamaz zaten canını kurtardı ,hem cok masum bı ask ama hatıcenın nısanlı olması cok kotu ,uff padısah duysa nasıl tepkı verır cok merak edıyorum

yani sonunda espri bile yapacak olsa,ne o öyle karga tulumba getirtilmek yahuu,pargalıma alla alla...
sen kimi seviyorsun bre zırrık mi diyecek

bence piri paşayı emekliye ayırdı ibrahimi vezir yapacak ve ben sana kardeşim dedim sen benden sevdiğin kadını saklıyorsun diycek
nasıl tahminim

buraya kadarmış hasodabaşılık artık seni vezir yapıyorum buraya kadarmış kardeşliğimiz sevdiğin kadını bile benden sakladın diycek bence

Süper tahmin katılıyorum böyle olacak bence de...

vallla supersınız kızlar ne dıyım hıc gelmedı aklıma ama gayet mantıklı

hürrem fena laf yapıştırdı ama mahidavrana..bn hep doğuracak ama sen kız bile doğuramayacan dedi ...kadın aşkı için her şeyi yapıyor mektup bile yazdırdı ...bayıldım o sahneye..

ay haticeye kıl oldum,çok passif,bir de nişanlısı verem hastası olmasına rağmen annei ile hemen düğün yapıcağız,diyorlar,çok itici,akraba olayım da ne olursa olsun, bence ibrahim anlanış o oğlanın ölüceğine,onun için çağrmış haticeyi,o ibrahim getirildi,ne olcak acep..meraktan çatlıyacam...ooofffff:86:

kızlar valla ben bu aynı hürrem sahnelerinden sıkılmaya başladım. saçma sapan şeyler üzerinde didişip duruyolar. bide sanki artık süleymanla hürremin aşkı biraz sönmüş gibi. hemde iki halvette allahtan hürrem pas geçmiyoda her halvetten bi çocuk doğuruyo. ibrahimle hatice evlensin sonra ibrahim ölsün ben ondan sonra doğru aşk ve cezayaaaa. en azından aşk var heyecan var adam gibi entrika var

Aşk ve ceza salı günleri değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…