Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

vay be kıs enişte halvet için izliyo olmasın bu arada kızın yaşı kaç ki

hanımlar beni merak ettiğim bişiy var acep hürremin kızı mihrimahı kim canlandırcak

Fragmanında Sülüman Hürreme 'senin o kadın dediğin Mahidevran, Haseki Sultan ' diyordu.
Hürrem ağzının payını almış galiba....

Ya Rabbel alemin..şu hürrem iyi bir fırça:117: yedi hünkardan ,içimin yağları eridi..:118:

bu ayse hatunuda hıc anlamıyorum 1 kere oldu sanırım sulumanla ne oyle o kralıceler gıbı bakılıyor ..
hayrına mı bakıyorlar bu kızlara sarayda? hem neye gore gozde oluyorlar? gözde olunca ne oluyor ?
hıc anlamıyorum..

sülüman sarı hürrem sarı o bebek niye kara anlamadım:26:.bu bebek sarı selim mi olacak ama ismi başka.bi oğlu daha mı oluyodu kızlar

kızlar ben bugün izleyemiycem neler oluyo burda paylaşında öğreneyim meraktayım internettende bakamıyorum donmalar falan olıuyo neler oluyo şuan başlamıştır heralde

bu hatççenin başka pelerini yok mu ya cariyeler bile daha güzel giyiniyo.nişanlısını görünce öyle bi geçer zamanki deki murat gelliuo aklıma aylinin kocası olan

kızlar ben bugün izleyemiycem neler oluyo burda paylaşında öğreneyim meraktayım internettende bakamıyorum donmalar falan olıuyo neler oluyo şuan başlamıştır heralde

cnm şuanki gelişmeler hurrem mahıdevrana dedıkı sen çocuğuna yaptırdın yangın çıkardın sülümanda kızdı sus hurrem doğrruuu odana dedı. mahıdevran nıgar kalfaya dedıkiiiii elbısemı trzıden aldırtsultanım gelıcek hurrem tbı derde düştü sülüman yine ruh esintisi modunda heralde

''MAHİDEVRANA HÖRMET EDECEKSİN'' dedi ya süperdi hürremin yüz ifadesi

bence mahidevram yalan söyledi ne zaman dediki sülüman gelecem diye sırf hurremı gıcık etmek için dedi keşkeee gıtsede hürrem kafayı tam sıyırsa işi gücü muska oldu hatunun

kızlar alemsiniz ya ,izlemiş kadar oluyorum bende burada hürrem köpürüyodur eminim yeni yeni şeyler düşünür o şimdi ne yapsam diye

o0oof ibrahim üzüldüm ya.piolincim ibo geçmişini annesini yadettide sülüman onu memleketine yolluycakmış gezmesi için :)

Dizinin ilk kısmını kacırmıstım canım cok sagol

kızı sevse nolucakki gitmesede kızı verecek sülüman o hocaya.kaçıracak hali yok sülüman yakar onları valla ama zaten ibrahimin boynunu vurdurtması lazım tarihe göre.hatta diyoki ibrahim "hünkarım bu boynuma geçirdiğin ip değil hürremin saçlarıdır." tabi iftiraysa günahı boyunlarına tarihçilerin

çok iyi yaptı hünkar hürreme ,sefere giderken de suratına bile bakmadı..

o0oof ibrahim üzüldüm ya.piolincim ibo geçmişini annesini yadettide sülüman onu memleketine yolluycakmış gezmesi için :)

pargalıya bende üzüldüm..

vay be kıs enişte halvet için izliyo olmasın bu arada kızın yaşı kaç ki
haftanın bir günü halvet olur mu hız bütün günler bizim
kızım 1.5 yaşında şimdi kıza yemek ısıtıyorlar,bende yediricem muhteşem yüzyılın bitmesinede dakikalar kaldı :80:

hanımlar beni merak ettiğim bişiy var acep hürremin kızı mihrimahı kim canlandırcak

ayy kim yakışır o roleeee bence NAZ ELMAS çok yakışır o role....

Hürremin :84:çığlık çığlığa :84:doğurmalarından fenalık geldi..
sancı mancı gelmeden, direk ıkınmalara geçiyor hatun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…