- 1 Şubat 2007
- 5.419
- 1.588
- 39
fragman mıragman yok artık tahminlerde de bulunamayosss,noluyo yaa fragmansız heyecanı kalmıyor ki...
eşim aradı erken çıkmış bugün kızı yıkarız yemeği yeriz muhteşem yüzyılı izleriz dedi ya,6 yıllık evliyim hiç bir diziye bu kadar takmadı herüf
kızlar ben bugün izleyemiycem neler oluyo burda paylaşında öğreneyim meraktayım internettende bakamıyorum donmalar falan olıuyo neler oluyo şuan başlamıştır heralde
cnm şuanki gelişmeler hurrem mahıdevrana dedıkı sen çocuğuna yaptırdın yangın çıkardın sülümanda kızdı sus hurrem doğrruuu odana dedı.mahıdevran nıgar kalfaya dedıkiiiii elbısemı trzıden aldırtsultanım gelıcek hurrem tbı derde düştü sülüman yine ruh esintisi modunda heralde
o0oof ibrahim üzüldüm ya.piolincim ibo geçmişini annesini yadettide sülüman onu memleketine yolluycakmış gezmesi için :)
''MAHİDEVRANA HÖRMET EDECEKSİN'' dedi ya süperdi hürremin yüz ifadesi
bence mahidevram yalan söyledi ne zaman dediki sülüman gelecem diye sırf hurremı gıcık etmek için dedi keşkeee gıtsede hürrem kafayı tam sıyırsaişi gücü muska oldu hatunun
o0oof ibrahim üzüldüm ya.piolincim ibo geçmişini annesini yadettide sülüman onu memleketine yolluycakmış gezmesi için :)
haftanın bir günü halvet olur mu hız bütün günler bizimvay be kıs enişte halvet için izliyo olmasın bu arada kızın yaşı kaç ki
hanımlar beni merak ettiğim bişiy var acep hürremin kızı mihrimahı kim canlandırcak