Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sülüman sarı hürrem sarı o bebek niye kara anlamadım:26:.bu bebek sarı selim mi olacak ama ismi başka.bi oğlu daha mı oluyodu kızlar
Ben de gozdelik isini anlamadigini yazanlara kendi capimda cevap yazim dedim
Bir suru kiz geliyor iste fethedilen ulkelerden ya da guzel kizlar cogu ailede kizlarini saraya sokmak istermis nasil erkekler icin enderun ismindeki mektep var sa kizlar icin de sarayda cariye olmak aslinda oymus...bir suru egitimleri var dizide de az az amaaa cok az deginiyorlar egitimlerine...neyse aslinda bu kizlar sirf padisah egitimli insanlarla halvet olsun diye degil tabi
aslinda baska onemli gorev ve mevkidekiler burdan evleniyorlarmis ; gorgulu egitimli ve guzel kizlarla
acaba diyorum onun icin mi simdi tek tip turk yok gibi ozellikle izmir istanbul da herkes bir degisik bir baska ama hepimiz turk
gozde olmak icin de padisahla bir kere halvet yeterli oyle gorununyor dizide ve bana normal geldi digerleriyle ayni konumda olmamasi bir kerecik icin olsa bile size nie oyle gelmedi?
haftanın bir günü halvet olur mu hız bütün günler bizim
kızım 1.5 yaşında şimdi kıza yemek ısıtıyorlar,bende yediricem muhteşem yüzyılın bitmesinede dakikalar kaldı :80:
ayy kim yakışır o roleeee bence NAZ ELMAS çok yakışır o role....
evet ben çok benzettim hürreme ,bu daha çıtı pıtı hürrem daha dana gibi olduğu için,bu onun kızı olarak çok yakışırdı,ama hürrem kızını da çekemez ki benden daha güzel diyebebeğini ALLAH bağışlasın evet hem naz elmas birazcık hürrem benziyor uyar dimi
Allah seni ne diyim gülfidan değil gülnihal....hürremin söyleyişini hatırlasana neredesin güülnihaallleğer mantık buysa;
niçin gülfidan da gözdeler sınıfında değil mesela?
hürremin yardımcılığını yapıyor..
hürremi dinleyecek halleri yok,otomatik olarak padişahla birlikte olan gözde oluyosa,gülfidan da gözde olurdu..
mu acaba??? kararsızım gene de..:44:
bencede imam şehit olacak...hürrem hamileyken sülüman sefere çıkıyor geldiğinde doğuruyor...haftaya doğurur hürrem...
birde pargalı damada dedi ya geçen hafta ;
damat:çok heyecanlıyım
pargalı:sen dua et seferden güzel haberlerle gelelim hepimiz için hayırlı olcak çok şey olacak
falan demişti sanırım sefer dönüşü pargalının planları var..
Rodosta ilk kılınacak namazda, Namaza başlarken Allahü Ekber denildiğinde,Vatikanın tavanının çöktüğü anı çok iyi yapmışlar..papa telaşlandı ve üzüldü, Rodos düştü dedi yaaa..Tüylerim diken diken oldu..
Bıçağı elinde olan kişi hristiyan olduğundan namazı bilmiyordur doğal olarak..
Sülüman tam bıçak gelecekken secdeye varacaktır, ama namazda oturma kısmıda bayaa uzun gösterildi sanki..:44: