- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fragmanı az önce izledim çok güzel yapmışlar tüylerim diken diken oldu nurbanu kim olmuş ki öyle çok seksi yapmışlar sanki merve boluğura benzettim eğer oysa baska birini bulamamışlarmı yaaa o kız osmanlıya göre çok zayıf boysuz çelimsiz nurbanu sultan gerçekte iri kilolu boylu güzel bi kadınmış:))
beyazıt ölürken hürrem çoktan ölmüş olacak, belki o yüzden fragmana öyle ruhsuz yansıtmışlardır. bi ihtimal yanigitti bustafam gitttiiii...
en son beyazıtı da vuruyo ok,baba demesi var metenin "ali kaptaaaaaaaannnn" demesi gibi olmuş,beyazt vurulurken sanki fragmanda hürrem pek de üzülmüyor gibi eee elinde bir selim kaldı onada kimse dokunamaz hanedanlığın sonu olur bu...fragman süper,şimdi hürremle süleyman uymuşlar işte güzel bir yaş eşitlemesi olmuş iple çekiyorum 12 eylülüüü...mustafanın lüm akşamı kalpten bende ölmezsem iyi
fragman güzelde 12 eylül perşembe dizi perşembe günümü olcak
hayır canım 18 eylül çarşamba ilk bölüm
kesinlikle, çarşambadır muhteşem yüzyıl günü
ben 12 diye biliyordum yanlışım olabilir ,gazetede okumuştum,bakalım çarşamba olur ama ya ,nasıl ki kurtlar vadisi akşamı perşembedir senelerce muhteşem yüzyılda öyle olmalı
kesinlikle katılıyorum sana, meryem olsa bakışlarıyla o kadar çok şey anlatırdı ki, 15 saniyede hissettiği bütün duyguları bize aktarabilirdi, tek bir kelime bile etmeden...şimdi fragmanı eşime izlettim bir kez daha etkilendim süleymanın cihangirin beyazıtın bakışlarında oynadıkları rolü hissettim..bir tek hürrem ya vallahi vahide gördüm e bi gıcıklığım felan yok ama olmamış işte olmamış ...şimdi meryem olacaktı kurum kurum kurulmaları bakışları evlatlarını kaybettiği için acısı herşeyi konuşmadan anlatırdı...ama yok işte hürreme bakmadan da dizi izlenmezki...