Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Fragmanda atesli okun selimi Cihangir i geçip Beyazıt i ve mustafa yi vurmasi pek manidar olmuş:KK5:
onun dışında bu Fragmanda hic bir şeyi beğenmedim merve boluguru nurbanu rolüne yakistirmam mümkün değil .E zaten hurrem artik hurrem degul hurremin annesi .olmamis yani.:KK53:

fragmanı az önce izledim çok güzel yapmışlar tüylerim diken diken oldu nurbanu kim olmuş ki öyle çok seksi yapmışlar sanki merve boluğura benzettim eğer oysa baska birini bulamamışlarmı yaaa o kız osmanlıya göre çok zayıf boysuz çelimsiz nurbanu sultan gerçekte iri kilolu boylu güzel bi kadınmış:))

Son düzenleme:
merve bolugur burada da kirmizi ruj surerse gülmekten catlarim artik olmuyor ya o kiz evet cok seksi citir bir hatun ama hiç oldu mu nurbanu sultanin görkemli görünüşune o ?:KK36:

Allahtan akıl etmişlerde sülonun sakallarına akları düşürmüşlerr

$1185334_661890530490150_1707856604_n.jpg

fragmanı az önce izledim çok güzel yapmışlar tüylerim diken diken oldu nurbanu kim olmuş ki öyle çok seksi yapmışlar sanki merve boluğura benzettim eğer oysa baska birini bulamamışlarmı yaaa o kız osmanlıya göre çok zayıf boysuz çelimsiz nurbanu sultan gerçekte iri kilolu boylu güzel bi kadınmış:))

ayy ben izleyemedimm 3 dk ile kaçırdım..

birazdan sayfaya düşer oradan bakarım..

bence boluğur uyar o da cetrefilli hatun vesselamm

izledim şimdi vahide sacları toparlayınca süloda akları yiyince toparlamış gibi..

güzel olmuş bence hürremde olmuş eee yaşlandılar artıkın star tvye fragmanda resimlerde düşmüş

gitti bustafam gitttiiii...
en son beyazıtı da vuruyo ok,baba demesi var metenin "ali kaptaaaaaaaannnn" demesi gibi olmuş,beyazt vurulurken sanki fragmanda hürrem pek de üzülmüyor gibi eee elinde bir selim kaldı onada kimse dokunamaz hanedanlığın sonu olur bu...fragman süper,şimdi hürremle süleyman uymuşlar işte güzel bir yaş eşitlemesi olmuş iple çekiyorum 12 eylülüüü...mustafanın lüm akşamı kalpten bende ölmezsem iyi:KK14::KK50:

gitti bustafam gitttiiii...
en son beyazıtı da vuruyo ok,baba demesi var metenin "ali kaptaaaaaaaannnn" demesi gibi olmuş,beyazt vurulurken sanki fragmanda hürrem pek de üzülmüyor gibi eee elinde bir selim kaldı onada kimse dokunamaz hanedanlığın sonu olur bu...fragman süper,şimdi hürremle süleyman uymuşlar işte güzel bir yaş eşitlemesi olmuş iple çekiyorum 12 eylülüüü...mustafanın lüm akşamı kalpten bende ölmezsem iyi:KK14::KK50:
beyazıt ölürken hürrem çoktan ölmüş olacak, belki o yüzden fragmana öyle ruhsuz yansıtmışlardır. bi ihtimal yani :KK70:

fragmandan çok etkilendim çok güzel olmuş ...yinede Hürrem değişmeseydi diyenlerdenim...onun mimiklerini göremicez şimdi öfff :KK43:(

bu arada Aras Bulut İynemli çok iyi bir yetenek ...oynadığı her rolün hakkını verir bence....

Son düzenleme:
Fragmanı beğendim çok güzel olmuş. Son dem sözü de güzel olmuş. Bakalım neler olacak hiç izleme yanlısı değilim ama 3 seneme de kıymak istemiyorum. Merak ediyorum doğrusu bakalım eskisi gibi ısınabilirsem gözüm Vahide'ye alışırsa izlerim.

ay bende fragmanı çok beğendim..çok güzel..:KK34:
nurbanudan hiç hoşlanmıyacağım kesin..:KK22:
musticiiim...:KK43:
cihangire kıyamadım,abiiiii demesi bitirdi beni..:KK31:
yine boğazıma yumruk , göğsüme iki öküz oturdu:KK14::KK14::KK14:

beyazıt, sarı selim ,cihangir... süper olmuş cast...tebrikler..:KK9:
inşallah güzel bi sezon olur..:13:

şimdi fragmanı eşime izlettim bir kez daha etkilendim süleymanın cihangirin beyazıtın bakışlarında oynadıkları rolü hissettim..bir tek hürrem ya vallahi vahide gördüm e bi gıcıklığım felan yok ama olmamış işte olmamış ...şimdi meryem olacaktı kurum kurum kurulmaları bakışları evlatlarını kaybettiği için acısı herşeyi konuşmadan anlatırdı...ama yok işte hürreme bakmadan da dizi izlenmezki...

bu sezon takip etmeyeceğim :KK19: vahide gördüm iyi hoşta olmadı olamadı fragmanda yaş farkı felan olunca belli olmuyor gibi
ama dizi başlayınca bariz belli olacak hürrem gibi bakmıyor,konuşmuyor,sevmiyor sanki...
cast cidden iyi olmuş özellikle cihangir küçük oyuncunun aynısı resmen...
aras bulutun babadiye bağırması o şişen damarları felan ali kaptan diye höykürmesini hatırlattı çocuk gene bağırır durursa sürekli
hiç şaşırmam.
merveye bende sinir olanlardanım o rol onu aşar:KK37:

ben 12 diye biliyordum yanlışım olabilir ,gazetede okumuştum,bakalım çarşamba olur ama ya ,nasıl ki kurtlar vadisi akşamı perşembedir senelerce muhteşem yüzyılda öyle olmalı :KK70:
kesinlikle, çarşambadır muhteşem yüzyıl günü :KK1:
fragman yayınlanırken 18 eylül çarşamba saat 20:00 diye yazdılar TVde :KK34:

şimdi fragmanı eşime izlettim bir kez daha etkilendim süleymanın cihangirin beyazıtın bakışlarında oynadıkları rolü hissettim..bir tek hürrem ya vallahi vahide gördüm e bi gıcıklığım felan yok ama olmamış işte olmamış ...şimdi meryem olacaktı kurum kurum kurulmaları bakışları evlatlarını kaybettiği için acısı herşeyi konuşmadan anlatırdı...ama yok işte hürreme bakmadan da dizi izlenmezki...
kesinlikle katılıyorum sana, meryem olsa bakışlarıyla o kadar çok şey anlatırdı ki, 15 saniyede hissettiği bütün duyguları bize aktarabilirdi, tek bir kelime bile etmeden...
Ahh meryem ahh, tükenecek zamanı buldun:KK47:

‘Tükenmişlik sendromu’ yaşadığını söyleyerek Muhteşem Yüzyıl dizisinden apar topar ayrılan ve Almanya’ya giden Meryem Uzerli, dizinin yapımcısı TİMS’in patronu Timur Savcı’dan özür diledi ve şirkete geri döndü.
Hürriyet gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü köşe yazısında Meryem Uzerli ’nin ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin yapımcısı Timur Savcı’dan açık açık özür dilediğini ve bunun üzerine de TİMS’in kapılarının Uzerli’ye yeniden açıldığını belirtti.
İşte Cengiz Semercioğlu’nun o yazısı:
Meryem Uzerli yeniden TİMS’te
Ayşe Arman ’ın yaptığı Meryem Uzerli röportajında bebek, hamilelik meselesi çok konuşuldu ama o röportajın satır aralarında başka önemli bir şey daha vardı…
Meryem Uzerli açık açık “Muhteşem Yüzyıl” ekibinden ve yapımcısı Timur Savcı’dan özür diledi.
Sevgilisi Can Ateş, Meryem diziyi bıraktıktan sonra bana verdiği röportajda yapımcıya ağır suçlamalar yöneltmişti.
Meryem’in adına zor çalışma koşullarıyla ilgili ciddi iddialarda bulunmuştu…
İşte Meryem, Ayşe’ye verdiği röportajda Can’ın bana söylediklerinin hepsini düzeltti…
“Çok iyi çalıştık” dedik, “Hiçbir sorunumuz yoktu” dedi, “Timur’dan özür dilerim” dedi…
Şimdi tüm bunlardan sonra duyduğuma göre Meryem’e TİMS’in kapıları yeniden açılmış. Timur Savcı, Meryem Uzerli’yle yeniden çalışabileceğinin sinyalini vermiş.
Savcı ve Meryem’le geçmişte iki-üç kez yan yana geldim, gerçekten de aralarında patron-çalışan değil, iyi bir arkadaşlık ilişkisi vardı.
Yaşanan kırgınlıklar, o sıcaklığı yok etmemiş gözüküyor.
Yeni bir TİMS projesinde Meryem’i görürseniz hiç şaşırmayın.

X