meryemi burada doğal olduğu için , saf ve içten olduğu için sevmedikmi??
gerçekten bugünki yazıda bunu birdaha gördüm....
anlattıkları çok doğru, yabancı biri bu ülkeye gelmiş...dilini yolunu huyunu suyunu bilmediği bir ortama ayak uydrmuş,
işindede çokta başarılı olmuş biri...zaten benimde hatalarım vardı demiş.
bazı insanlar aşırı duygusaldır melankolidir....demekki meryemde böyleydi
o pis herifin ilgisine muhtaç hissetti kendini.....yani tüm olumsuzluklara rağmen denize düşün yılana sarılır misali bir ilişki olmuş..
ve röportajındada dediği gibi kelebek ödülü gecesi konuşması çok gergin , karmaşık sitemkardı...
o anlattıklarını yaşadığına inanıyorum ben...
artı o pis herif bence anlattığıı gibidir...basit kadın avcısı herif, ödül geceside meryem sahneye çıkarken , poposuna vurmadımı...
herif param var yer içerim, gezerim yatarım kalkarım iş ciddiyete geldimi sallarım diyor heralde...
ama meryemin ne onun parasına, ne şöhretine nede başka bişeyine ihtiyacı yokmuş, sadece sevgiye samimiyetine ihtiyacı varmış oda malesef o zayıf herifte yokmuş...
sonra koca adam kız korunamam demiş...her erkek gibi kendi zevkini düşünüp geriçekilme ile korunmuş....bu ne savsaklıktır yaa
sonra kalkıpta türkiyede birsürü çocuk aldıran kadın var demesi......kadınlara baktığı göz bu işte.....
meryem doğurmak istemeside çok normal maddi imkanı var kendi ailesi yanında....ve ailesinde gebelikle ilgili sorun varmış...belki bu bebeği aldırsa birdaha anne olamayacak???(BENİM BİR YAKINIM İLK BEBEĞİNİ ALDIRDI VE 15 SENELİK EVLİLİK BOYUNCA 5 TÜP BEBEK ÖNCESİ TEDAVİ AMELİYATLAR VS. HALA YOK BEBEK) OLABiliyor bu durum...
sonra doğacak bebek hiçbirzaman baba objesi görmeyeceği için annesine bunun sıkıntısını yaşatmaz...
büyüdüğündede anlayacağı dilden anlatır...
kısaca karşımda doğal ,entrikasız bir kadın gördüm.....yolu açık olsun bebeğini hayırlısı ile doğursun....