Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlarr meryem hamileymışş evet..ah yavrucuum kıyamam adam bebeği istmemişş aldır demiş diziye güvenmiş aldırmak zorunda kalır diye.meryemde bebeğimi doğurucam nolursa olsun demiş basmış gitmiş. ulen gerçekte de eli öpülcek kadınmış be hürrem ruhu var tabi :KK9: keşke geri gelseee keşke :KK31:

Kızlarr meryem hamileymışş evet..ah yavrucuum kıyamam adam bebeği istmemişş aldır demiş diziye güvenmiş aldırmak zorunda kalır diye.meryemde bebeğimi doğurucam nolursa olsun demiş basmış gitmiş. ulen gerçekte de eli öpülcek kadınmış be hürrem ruhu var tabi :KK9: keşke geri gelseee keşke :KK31:

meryemin babası can çocugu kabul etmezse kendi nufusuma alırım demiş

1003359_193136464194647_501406_n.jpg

1173751_193136577527969_1079933433_n.jpg

996905_192719160903044_1748110200_n.jpg

1004519_193136767527950_1143531426_n.jpg

oyyyyyyy meryemim tatlı meleğim cnm ya kalbi güzel kendi güzel meleğim:KK16::KK49::nazar::nazar::nazar::nazar:

ben can ateş ten hiç hoşlanmıyordum:KK57:.. kıza bi kelek atacağı tipinden belliydi zaten:KK51:

kesınlıkle...ben de bı sınsılık sezmıstım o adamda.
Yalnız bu olaya sevınen arkadaslara seslenıyorum!neyın coskusunu yasıyosunuz?bır ınsanın evlılık dısı cınsel ılıskı yasaması kendı tasarrufundadır.bununla bırlıkte evlılık dısı ılıskı sonucunda hamıle kaldıgı bebegı yıne evlılık dısı yollardan dunyaya getırmek ıstemesı durumunda ıs degısır ve o kısının tasarrufundan cıkar.meryemın yerınde kendı yakın akrabanız vb. Bırı olsa sevınır mısınız?ya da herkesı bosverın o bebegın yerınde olmayı mı yoksa olması gerektıgı gıbı normal bır aılenın cocugu olmayı mı tercıh ederdınız?d.akkaya da bu sekılde dunyaya getırdı cocugunu ve kadın berbat bır psıkolojı yasıyo.bunu en cok da evladına yansıtıyo.bazı kadınlar erkeklerı evlılıge ıkna etmek ıcın,bazıları kotu gıden evlılıklerını kurtarmak ıcın hemen bı bebek cıkarıverıyolar ortaya ama yazık degıl mı o cocuklara.calıstıgım yerde nerde bı psıkolojısı bozuk bı cocuk var anne babası kucuk yastayken ayrılmıs.bosanmada bıle durum boyleyse evlılık dısı dogan cocuklarda durum ne olur sız dusunun...olayın dıne,ahlaka,topluma aykırılıgı kısmına ıse hıc gırmıyorum.hayatını bu kadar goz onunde yasayan,topluma mal olmus kısılerın daha dogru ornek olması gerekır :::kk:::

kesinlikle katılıyorum !!!
yarın babasını sorunca ne diyecek?
kızım 3 hafta ayrı kaldı babasından tatilde,diğer babalı çocuklara nasıl özendi,hiç babası olmayan çocuğun psikolojisi ne olacak,hem anne olurum hem baba mantığı çok saçma geliyor bana...

röportajı okudum,kendini salak göstermeye mi çalışmış,can ben kullanıyordu gibi anlatmış madem farkındaydın niye devam ettin,bi şeyler eksik geldi bana ama...amannn banane ya meryem uzerlinin hayatından..:KK70:
ben "FATİH" ve "MUHTEŞEM YÜZYIL"ı iple çekiyorummm :KK70:

güzellergüzeli meleğimin röportajını okudum yaşadıkları hiçte kolay değil meleğimin

hemen acımasızca yargılamayın lütfen,o iyi niyetinin kurbanı oldu ona olan sevgim kat be kat dahada arttı
:KK16:

meryemi burada doğal olduğu için , saf ve içten olduğu için sevmedikmi??

gerçekten bugünki yazıda bunu birdaha gördüm....

anlattıkları çok doğru, yabancı biri bu ülkeye gelmiş...dilini yolunu huyunu suyunu bilmediği bir ortama ayak uydurmuş,

işindede çokta başarılı olmuş biri...zaten benimde hatalarım vardı demiş.

bazı insanlar aşırı duygusaldır melankolidir....demekki meryemde böyleydi

o pis herifin ilgisine muhtaç hissetti kendini.....yani tüm olumsuzluklara rağmen denize düşün yılana sarılır misali bir ilişki olmuş..

ve röportajındada dediği gibi kelebek ödülü gecesi konuşması çok gergin , karmaşık sitemkardı...

o anlattıklarını yaşadığına inanıyorum ben...

artı o pis herif bence anlattığıı gibidir...basit kadın avcısı herif, ödül geceside meryem sahneye çıkarken , poposuna vurmadımı...

herif param var yer içerim, gezerim yatarım kalkarım iş ciddiyete geldimi sallarım diyor heralde...

ama meryemin ne onun parasına, ne şöhretine nede başka bişeyine ihtiyacı yokmuş, sadece sevgiye samimiyetine ihtiyacı varmış oda malesef o zayıf herifte yokmuş...

sonra koca adam kız korunamam demiş...her erkek gibi kendi zevkini düşünüp geriçekilme ile korunmuş....bu ne savsaklıktır yaa
sonra kalkıpta türkiyede birsürü çocuk aldıran kadın var demesi......kadınlara baktığı göz bu işte.....

meryem doğurmak istemeside çok normal maddi imkanı var kendi ailesi yanında....ve ailesinde gebelikle ilgili sorun varmış...belki bu bebeği aldırsa birdaha anne olamayacak???(BENİM BİR YAKINIM İLK BEBEĞİNİ ALDIRDI VE 15 SENELİK EVLİLİK BOYUNCA 5 TÜP BEBEK ÖNCESİ TEDAVİ AMELİYATLAR VS. HALA YOK BEBEK) OLABiliyor bu durum...
sonra doğacak bebek hiçbirzaman baba objesi görmeyeceği için annesine bunun sıkıntısını yaşatmaz...
büyüdüğündede anlayacağı dilden anlatır...

kısaca karşımda doğal ,entrikasız bir kadın gördüm.....yolu açık olsun bebeğini hayırlısı ile doğursun....

meryemi burada doğal olduğu için , saf ve içten olduğu için sevmedikmi??

gerçekten bugünki yazıda bunu birdaha gördüm....

anlattıkları çok doğru, yabancı biri bu ülkeye gelmiş...dilini yolunu huyunu suyunu bilmediği bir ortama ayak uydrmuş,

işindede çokta başarılı olmuş biri...zaten benimde hatalarım vardı demiş.

bazı insanlar aşırı duygusaldır melankolidir....demekki meryemde böyleydi

o pis herifin ilgisine muhtaç hissetti kendini.....yani tüm olumsuzluklara rağmen denize düşün yılana sarılır misali bir ilişki olmuş..

ve röportajındada dediği gibi kelebek ödülü gecesi konuşması çok gergin , karmaşık sitemkardı...

o anlattıklarını yaşadığına inanıyorum ben...

artı o pis herif bence anlattığıı gibidir...basit kadın avcısı herif, ödül geceside meryem sahneye çıkarken , poposuna vurmadımı...

herif param var yer içerim, gezerim yatarım kalkarım iş ciddiyete geldimi sallarım diyor heralde...

ama meryemin ne onun parasına, ne şöhretine nede başka bişeyine ihtiyacı yokmuş, sadece sevgiye samimiyetine ihtiyacı varmış oda malesef o zayıf herifte yokmuş...

sonra koca adam kız korunamam demiş...her erkek gibi kendi zevkini düşünüp geriçekilme ile korunmuş....bu ne savsaklıktır yaa
sonra kalkıpta türkiyede birsürü çocuk aldıran kadın var demesi......kadınlara baktığı göz bu işte.....

meryem doğurmak istemeside çok normal maddi imkanı var kendi ailesi yanında....ve ailesinde gebelikle ilgili sorun varmış...belki bu bebeği aldırsa birdaha anne olamayacak???(BENİM BİR YAKINIM İLK BEBEĞİNİ ALDIRDI VE 15 SENELİK EVLİLİK BOYUNCA 5 TÜP BEBEK ÖNCESİ TEDAVİ AMELİYATLAR VS. HALA YOK BEBEK) OLABiliyor bu durum...
sonra doğacak bebek hiçbirzaman baba objesi görmeyeceği için annesine bunun sıkıntısını yaşatmaz...
büyüdüğündede anlayacağı dilden anlatır...

kısaca karşımda doğal ,entrikasız bir kadın gördüm.....yolu açık olsun bebeğini hayırlısı ile doğursun....
kesinlikle katılıyorum bana çok içten geldi anlattıkları çünkü can ateşin dediği gibi ilişki arkasından konuşmak olsa niyeti çekip almanya ya gidip de ben tek basima dogururum demezdi .kiz gayet içten doğa bir şekilde anlatmis saf rolü olamaz bu .o can ateş kizi begenmiyormus birde ne şaşırdım ayna verelim bu adamın eline. En Büyük KK
ayrıca bilmiyorum okudunuz mu haberi Nebahat çehre de can ateşe arka çıkmış inanamiyorum ya demişki bi insan zorla baba yapılmaz istemiyorsa aldirilir ben iki evliligimdede hamile kaldım kürtaj yaptırdım demis:KK14:

kesinlikle katılıyorum bana çok içten geldi anlattıkları çünkü can ateşin dediği gibi ilişki arkasından konuşmak olsa niyeti çekip almanya ya gidip de ben tek basima dogururum demezdi .kiz gayet içten doğa bir şekilde anlatmis saf rolü olamaz bu .o can ateş kizi begenmiyormus birde ne şaşırdım ayna verelim bu adamın eline. En Büyük KK
ayrıca bilmiyorum okudunuz mu haberi Nebahat çehre de can ateşe arka çıkmış inanamiyorum ya demişki bi insan zorla baba yapılmaz istemiyorsa aldirilir ben iki evliligimdede hamile kaldım kürtaj yaptırdım demis:KK14:

aralarını Nebahat çehre yaptığı için böyle konuşmuş olabilir...

ama zorla baba yapmıyor bişey istemiyor, talep etmiyor, dede çıkıp ben nüfusuma alırım diyorr

eeee can bey bulaşmazsa meryem ona yapışacak bi tip değil.....

ben en çokta ben tanrıcılık oynayamam demesi....bu sözler ne kadar doğru anlayana

ülkemizde ne kadar çok kadınlar,kızlar var 3,5 çocuk aldırıyorlar.......korunun kardeşim yaa
sizin çöpe attığınız canlar , için canlarını verenler var......

Bır laf vardır herkesın dogrusu kendıne dıye ama cok da yanlıstır aslında.cunku dogru 1 tanedır.bu konuda da tek dogru (hem ahlakı,hem dını,hem toplumsal,hem de psıkolojık acıdan bakarsak) bebeklerın evlılık sonucu meydana gelmesının normal kabul edıldıgı bır dunyada evlılık dısı cocuk dogurmamak gerektıgıdır.bazı arkadaslar parası var,etrafında baba olmayınca babasızlıgı hıssetmez demıs.para herseyı cozmeye yetıyor mu yanı?hem cocuk magarada mı buyuyecek kı hıc baba gormesın?ıyı bır aıle bır ınsana verılen en buyuk nımetlerdendır.anne baba sevgısının ınsan hayatında yerı buyuktur ve nebahat cehreye de katılıyorum.bır ınsan ıstemıyosa zorla baba yapılmaz,sonucları agır olur.meryemın oyle nıyetı yok demeyın.bellı kı bebek davasına can atesı kafalayacagını dusunuyodu,olmayınca da orda burda adamı lanse edıp rezıl etmeye calısıyo.elbet kı mert bır erkege yakısan evladına,cocugunun annesıne sahıp cıkmasıdır.bununla bırlıkte yapmıyosa da zorlamak yanlıs.sadece anne olmak ıcın babasız cocuk dogurup hep bır yanı eksık yasamasına sebep olmak bencıllık

Bır laf vardır herkesın dogrusu kendıne dıye ama cok da yanlıstır aslında.cunku dogru 1 tanedır.bu konuda da tek dogru (hem ahlakı,hem dını,hem toplumsal,hem de psıkolojık acıdan bakarsak) bebeklerın evlılık sonucu meydana gelmesının normal kabul edıldıgı bır dunyada evlılık dısı cocuk dogurmamak gerektıgıdır.bazı arkadaslar parası var,etrafında baba olmayınca babasızlıgı hıssetmez demıs.para herseyı cozmeye yetıyor mu yanı?hem cocuk magarada mı buyuyecek kı hıc baba gormesın?ıyı bır aıle bır ınsana verılen en buyuk nımetlerdendır.anne baba sevgısının ınsan hayatında yerı buyuktur ve nebahat cehreye de katılıyorum.bır ınsan ıstemıyosa zorla baba yapılmaz,sonucları agır olur.meryemın oyle nıyetı yok demeyın.bellı kı bebek davasına can atesı kafalayacagını dusunuyodu,olmayınca da orda burda adamı lanse edıp rezıl etmeye calısıyo.elbet kı mert bır erkege yakısan evladına,cocugunun annesıne sahıp cıkmasıdır.bununla bırlıkte yapmıyosa da zorlamak yanlıs.sadece anne olmak ıcın babasız cocuk dogurup hep bır yanı eksık yasamasına sebep olmak bencıllık

can ateşi savunduğunuza inanamıyorum esefle kınıyorum sizi:KK20:
çok güzel bir kadın neden can ateş gibi tipsizi kafalamaya çalışsın ki
merhameti olduğundan çocuğu aldırmamış günah ya ne kadar kolay söylüyorsunuz kürtajı diyecek söz bulamıyorum
:KK19:

Ben bu kadın cınsını anlayamıyorum arkadaş,
Şurda gelip sıradan,şartlarını ve hayatını bilmediğimiz bir kadın çıkıp konu açsa kürtaj yaptırmalıyım diye
herkes anaç kesilir, dindar kesilir, herkes biranda humanist olur ki o cocugu doğur dıye baskılar bıle başlar.

Ama konu ünlü kendını ve karakterını bilen hayat gorusu sağlam olan bır kadın olunca tü kaka ..
Neymiş, evlılık dışıymış neymiş Can Ateş istemiyrmuş,
Niye kadın suclu ya ?
Erkeğin aklı nerdeydi ha zevkındeydi değil mi.
Zaten korunmakta kadının görevi !
Erkek sınırsız zevk alsın ama kadın korunsun bır zahmet.
Kazayla bırsey olursa kadının sucudur kesın..

Meryem uzerli fanı değilim, dızıyı bıraktıgı zaman da cok eleştirmiştim ama roportajı okuyunca kendısı ıcın ne kadar uzulduysem erkek demeye dılım varmayan o sahıstan da o kadar tıksındım

Evet baba olmak zorunda değil, ama bunu dile getirme tarzı ve bunu yaşam biçi olarak uygulaması ciddi bir sıkıntı insanlık adına.

Meryem'in röportajını okudum bazı yerlerde samimi gelse de yine de çok ısınamadım bilmiyorum belki de diziyi öyle terketmesinin kızgınlığını atamadığımdandır ne olursa olsun yine de öyle kimseye haber vermeden çekip gitmemeliydi özür herşeyi yoluna koyacak mı o yapımcı üç bölümü çekecek bitirecek diye nasıl stres oldu kimbilir hele oyuncular çok büyük ayıptı yaptığı açıklardı anlatırdı anlarlar ya da anlamazlar ama söylemiş olurdu. Hamilelik olayına gelince bu kadın 4 aylık hamile ama bazı ilaçlar kullanmış bu dönemde korkmuyor mu bebeğine bir şey olmasından. Hem ben korunamazdım diyor ama Can'ın korunmasını sağlamıyor başka yollarda var bunun için. Çocuğu isterse doğursun büyütsün her neyse anlamadığım başka noktada madem Can onu kullandı, sevmiyordu neden arkasından Almanya'ya gitti gitmeyebilirdi bırakabilirdi artık popülerliği de kalmadı. Her kadın bebeğini dünyaya getirmekte özgürdür ama baba Türkiye'de ve çocuğu istemiyor anne Almanya'da ve çocuk babasız büyüyecek. O çocuğun psikolojik olarak yaşayacaklarını neden düşünmüyorlar ben anne olmak istiyorum ne bileyim bencilce geliyor bana diğer yandan kıyabilir miyim bir çocuğa kıyamam. Diziden hamile olduğu için ayrıldığını düşünüyorum açıkçası zaten o zamanlara denk geliyor 2 ay anlamadım diyor nasıl anlamazsın relg olmayınca insan şüphelenmez mi vücudunda ki değişiklileri anlamaz mı geliyor Can anlıyor göğüslerin büyümüş diye. Dizi tazminat davası açmasın diye bir kurgu mudur bilemiyorum. İki insanın ayrılması ve çocuğun olmadı başka şey ama hiç evlenmeden çocuk sahibi olmak hele de baba istemiyorsa çok zor o çocuk için. Allah yolunu açık etsin artık. Almanya'da çevresiyle, arkadaşlarıyla mutlu mesut yaşasın ama Türkiye'ye döner bir dizi de oynarsa hiçte izlemem. 3 sene buradan ekmek yiyip arkanı dönüp gitmek bu kadar kolay olmamalı.

Mazlumu oynayan Can Ateş'e şok... Ünlü playboyun yakın arkadaşı gerçekleri açıkladı: "Meryem'i bu hale Can getirdi. Sürekli onu kullandı. Bir diğer suçlu da NEBAHAT ÇEHRE

Güzel oyuncu Meryem Uzerli, Almanya'da çocuğunu doğurup büyütmek için kabuğuna çekilirken, Can Ateş'le ilgili şok gelişmeler yaşandı. Ünlü playboyun yakın arkadaşı ilişkinin perde arkasını Takvim'e anlattı. Meryem Uzerli-Can Ateş aşkının baş mimarı olarak Nebahat Çehre'yi gösteren bu kişi, ilişkinin başlangıcından bitiş noktasına kadar yaşananları şöyle anlattı:

NEBAHAT ÇEHRE İYİ OYNADI
"Can'la Nebahat Çehre çok iyi dost. Meryem Uzerli'nin Can'la aşk yaşamasının en büyük sorumlusu odur. Meryem'i kandırmak için Can'ı çok farklı bir insan olarak gösterdi. Oysa Can özellikle geceleri eğlenmeyi sever. Özgürlüğüne düşkün, aklının ucundan bile evlilik geçmeyen bir karaktere sahiptir. Zaten iki çocuğu da var."

ÖNCE BAŞINI DÖNDÜRDÜ
"Meryem'le aşkları güzel başlamıştı Can sürekli iltifatlar edip sürprizleriyle onun başını döndürdü" diyen arkadaşı, Meryem'in çöküş hikayesini de şöyle anlattı: Meryem çok iyi niyetliydi. Can onu kullandı. Gazetelerde fotoğraflarının çıkması çok hoşuna gidiyordu. Popülaritesi arttı. Sonunda Meryem'den istediklerinin hepsini alınca soğuk davranmaya başladı. Onu sürekli küçümseyen tavırlarla ezmeye çalıştı. Kıyafetlerinden tutun da vücudunun şekline kadar hep alaycı oldu. Mini giyinmediği için zavallı kıza söylemediğini bırakmadı."

GÖSTERİŞİ SEVİYOR
"Meryem'i bir dönem intihar noktasına kadar getiren isim de Can'dır. Meryem onun dibe vurduğu anlarda bile yanındaydı oysa... Bir sevgiliden çok anne gibi davrandı. Can'ın işleri kötü giderken bile hep destek oldu. Maliye bir incelese Can'ın durumunun o kadar da parlak olmadığı ortaya çıkar. O lüks arabalar ve gösterişli hayatı görenler Can'ın çok zengin olduğunu sanıyorlar. Ancak durum sandıklarından biraz farklı."

NEBAHAT'iN KABAHATi
Meryem Uzerli ve Can Ateş aşkının baş mimarı olan Nebahat Çehre, ayrılık sonrası yaptığı açıklamalarla herkesin tepkisini çekti. Can Ateş'le sıkı dost olan ve Meryem Uzerli'yi ikna ederek aşk yaşamasına sebep olan Çehre, aynı dizide rol aldığı arkadaşını suçlayınca eleştiri oklarının hedefi oldu.

ATEŞ KÜRTAJ İSTEDİ
Yaklaşık 1 yıl önce Uzerli ile Ateş'i, Çehre tanıştırdı. Ancak peri masalı gibi başlayan aşkta sorunlar çıktı. Uzerli,rol aldığı diziyi de bırakarak Almanya'ya gitti. 'Tükenmişlik Sendromu' teşhisi konulan oyuncunun 3 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bebeği istemeyen Can Ateş, eski aşkına kürtaj olmasını söyledi.

TUHAF DESTEK
Uzerli ise babası olmasa bile çocuğunu dünyaya getireceğini belirtti. Bu açıklamadan sonra Nebahat Çehre, devreye girerek "Hamileliği duyunca Can'ı aradım ama ulaşamadım. Bence Meryem yanlış yolda. Çocuk yapmak her iki tarafın rızasıyla olmalı. Yalnızca anneliği tatmak uğruna böyle maceralara girilmez" dedi. Uzerli, cevap vermedi ama usta oyuncuya tepkiler sanal alemde çığ gibi büyüdü.

MERYEM'iN DRAMI AĞLATTI
Çocuğunun babasını tek suçlu olarak görmeyen Meryem Uzerli, biten aşkını şöyle özetledi:

YANLIŞ ADAM
"Başlangıçta bu adam bana güç verecek demiştim ama sonra enerjisi bitti. Bir yıl süren ilişkimizde ben her şeyimi ona verdim. Kendimi unuttum. Ama ne yazık ki yanlış adama aşık olmuşum."

HEMŞiRE OLDUM
"Birden depresif, problemleri olan biriyle karşı karşıya kaldım. Hemşire tarafım çıktı ortaya. Üzüldüm ona. Bir sürü konuda yardım ettim. Evlilik zordu ama birlikte yaşamak istedim. Bir evim bile olmadı Türkiye'de."

O EViNE BEN OTELE
"Beraber yaşasaydık bu onun özgürlüğünü kısıtlayacaktı. Benimle gezmeyi seviyordu. Ama gecenin sonunda o evine ben otelime... Bu ilişkide sadece misafirdim. Her geçen ay daha mutsuz oldum. Ve bir gün geldi, bittim. Artık hiçbir şeyi taşıyamaz oldum."

"ÖLMEK iSTEDiM"
İntihara kalkıştığını itiraf eden Meryem Uzerli, "Antalya Televizyon Ödülleri gecesinde ödülü otel odamda yere attım. Delirmiş gibiydim. Her yerim kesildi. Can da yanımdaydı. Balkondan atlamak istedim, çünkü son çarem artık gitmekti. Kendimi öldürüp kurtulmak istedim" dedi.

Aydın HAMZA

can ateşi savunduğunuza inanamıyorum esefle kınıyorum sizi:KK20:
çok güzel bir kadın neden can ateş gibi tipsizi kafalamaya çalışsın ki
merhameti olduğundan çocuğu aldırmamış günah ya ne kadar kolay söylüyorsunuz kürtajı diyecek söz bulamıyorum
:KK19:
Yazımı bir kere daha okursanız can ateşi savunmadığımı anlarsınız.kaldı ki kimi niye savunayım!sadece doğruları yazıyorum.mert bir erkek çocuğunu ve çocuğunun annesini sahipsiz bırakmaz diye yazmıştım.Bununla birlikte herkes anne,herkes baba olamaz ve maalesef ki toplumumuz bunun bilincinde olmadığı için herkese annelik babalık misyonunu yüklemeye kalkıyoruz ve ebeveyn olmaya hazır olmayan insanlar yüzünden psikolojisi sağlıksız bireyler yetiştiriyoruz.Ben hiçbir konuda da çıkıp kürtaj yaptırmayın,günahtır diye fetvamsı bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum.Çünkü bir insana sunulan en güzel şey yaşamak değildir.Hayat güzel ama herkes için eşit koşullar olmadığını düşünürsek dünyaya gelmemeyi tercih edecek kişi sayısı hiç de azımsanıcak kadar değil.Kendi adıma konuşayım biraz özel olacak ama hiç anlaşamayan,sürekli kavga eden annemle babamın hep ayrılmasını istemişimdir için için;karşımda hiçbir zaman birbirini seven bir anne baba modeli olmadı;böyle bir hayata gelmeyi mi yoksa gelmemeyi mi tercih edersin deseler elbette 2.yi tercih ederdim.Bununla birlikte çok şükür babam ve annem evliydiler ve onların istemediği bir çocuk değildim ancak meryemin bebeği hep babası tarafından istenmeyen bebek psikolojisini yaşayacak.Kürtaj için günah dersiniz ama zina için,hatta kadının zina ettiğini açıkça lanse etmesi için ve de yok ben korunamam,sen korun gibi çok mahrem açıklamaları için günah demezsiniz.Bir söz vardır ibadet de gizli,kabahat de...Evlilik dışı cinsel hayatını bu kadar ayrıntılandırarak anlatmak da günah ama yine de şu bir gerçek ki neyin günah neyin sevap olduğunu biz değil allah bilir.Burda kürtaj günah,bilmemne sevap gibi yorum yapmak bize düşmez.Son olarak adamın çocuğuna sahip çıkması gerekir lakin bunu yapmıyorsa da bencillik yapıp anne olmak için o çocuğu dünyaya getirmemek en doğrusu.Ayrıca güzel kadınsa güzelliğinin değerini bilsin,birlikte olucağı insanı seçsin.Başka talibi mi yoktu yani!Senin tipsiz bulduğun insandan çocuk bile yapmaya kalkıyor işte.Kafalamaya kalkmıyorsa da hiç birlikte olmasın.Ben de güzel buluyorum ama hiçbir erkeğin de meryemi beğendiğini görmedim.Hep oldukça olumsuz yorumlar yapılıyor fiziği hakkında çevremdeki erkekler tarafından.

Meryem'in röportajını okudum bazı yerlerde samimi gelse de yine de çok ısınamadım bilmiyorum belki de diziyi öyle terketmesinin kızgınlığını atamadığımdandır ne olursa olsun yine de öyle kimseye haber vermeden çekip gitmemeliydi özür herşeyi yoluna koyacak mı o yapımcı üç bölümü çekecek bitirecek diye nasıl stres oldu kimbilir hele oyuncular çok büyük ayıptı yaptığı açıklardı anlatırdı anlarlar ya da anlamazlar ama söylemiş olurdu. Hamilelik olayına gelince bu kadın 4 aylık hamile ama bazı ilaçlar kullanmış bu dönemde korkmuyor mu bebeğine bir şey olmasından. Hem ben korunamazdım diyor ama Can'ın korunmasını sağlamıyor başka yollarda var bunun için. Çocuğu isterse doğursun büyütsün her neyse anlamadığım başka noktada madem Can onu kullandı, sevmiyordu neden arkasından Almanya'ya gitti gitmeyebilirdi bırakabilirdi artık popülerliği de kalmadı. Her kadın bebeğini dünyaya getirmekte özgürdür ama baba Türkiye'de ve çocuğu istemiyor anne Almanya'da ve çocuk babasız büyüyecek. O çocuğun psikolojik olarak yaşayacaklarını neden düşünmüyorlar ben anne olmak istiyorum ne bileyim bencilce geliyor bana diğer yandan kıyabilir miyim bir çocuğa kıyamam. Diziden hamile olduğu için ayrıldığını düşünüyorum açıkçası zaten o zamanlara denk geliyor 2 ay anlamadım diyor nasıl anlamazsın relg olmayınca insan şüphelenmez mi vücudunda ki değişiklileri anlamaz mı geliyor Can anlıyor göğüslerin büyümüş diye. Dizi tazminat davası açmasın diye bir kurgu mudur bilemiyorum. İki insanın ayrılması ve çocuğun olmadı başka şey ama hiç evlenmeden çocuk sahibi olmak hele de baba istemiyorsa çok zor o çocuk için. Allah yolunu açık etsin artık. Almanya'da çevresiyle, arkadaşlarıyla mutlu mesut yaşasın ama Türkiye'ye döner bir dizi de oynarsa hiçte izlemem. 3 sene buradan ekmek yiyip arkanı dönüp gitmek bu kadar kolay olmamalı.

çok çelişkili ifadeleri var evet.Can beni kullanıyordu diyor,adamın pek sağlam ayakkabı olmadığı belli.Biz bile anlıyoruz.Madem öyle devam etmesin.İnsan çocuğunun babasını seçmez mi hem!Böyle kötü adamdan çocuk doğurmasın.Hırsızdan çocuk yapar mı mesela?

Ayrıca güzel kadınsa güzelliğinin değerini bilsin,birlikte olucağı insanı seçsin.Başka talibi mi yoktu yani!Senin tipsiz bulduğun insandan çocuk bile yapmaya kalkıyor işte.Kafalamaya kalkmıyorsa da hiç birlikte olmasın.Ben de güzel buluyorum ama hiçbir erkeğin de meryemi beğendiğini görmedim.Hep oldukça olumsuz yorumlar yapılıyor fiziği hakkında çevremdeki erkekler tarafından.

çok çelişkili ifadeleri var evet.Can beni kullanıyordu diyor,adamın pek sağlam ayakkabı olmadığı belli.Biz bile anlıyoruz.Madem öyle devam etmesin.İnsan çocuğunun babasını seçmez mi hem!Böyle kötü adamdan çocuk doğurmasın.Hırsızdan çocuk yapar mı mesela?

her insan hata yapabilir, ah keşke aşık olacağımız adamı biz seçebilsek...keşke hiç olmazsa hemcinsinize bu kadar art niyetli yaklaşmasaydınız...çok büyük konuşmuşsunuz...umarım aynı şeylerle karşı karşıya gelmezsiniz...biz kadınlar ne kadar zeki de olsak, malesef aşk konusunda fazlasıyla güçsüzüz...güzelliğinin değerini hangi kadın bilebilmiş ki? aşk uğruna hepimiz hatalar yaptık...kimse bir anneye çocuğunu aldır diyemez bu hakka sahip değil...bu çocuğun babası da olsa..yazık ki, bazı şeylerin geç farkına varıyoruz...bence bir adam seni zor durumda bırakıyorsa, tabiki deşifre edilmeli...herkes bilsin..herkes görsün ki, bir daha biz kadınlar üzülmeyelim...

Ayrıca Meryem Uzerli o kadar saf iyi niyetli ki, bunu o yüz ifadesinden bile anlayabiliyorsun...ben inanıyorum..

X