Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Berrak Tüzünataç, Muhteşem Yüzyıl'a transfer oldu. Tüzünataç, Şehzade Mustafa'nın büyük aşk yaşayacağı Mihrinisa Sultanı canlandıracak.

höh... dizi semt pazarına dönecek yakında, bu sezon transferleriyle oynamayan kalmadı:KK52::KK52:
neyse çeşit iyidir

Son düzenleme:
sörvayvırın almedası ve meltem cumbulda diziye katılmışmış:44:..
meltem cumbul hürreme karşı sarayda yerini alacakmış..
meltem cumbulu severim, bi koca seçmede yeteneksiz:KK53:
evet canım meltem cumbul -fatma hatun -olarak karşımıza çıkıyor süleymanın kardeşi rolünde....
ağzunuzu yüzünüzü gözünüzü yiriiiimmmm,hepiciğinizinnn...ne olursa olsun bu diziyi asla bırakmam,mihrimah büyüdüğünde ne kadar yadırgamıştık,oysa şu fragmanlarda en ısındığpım karakter oldu...bence mervede öyle olacak...beyazıt a çok üzülecem,bu sezon bol göz yaşım olacakkkk....yavrrruuularııım yirim siziii bennn

Meltem Cumbul, “Muhteşem Yüzyıl” kadrosuna katıldı.

Ünlü oyuncu, dizinin dördüncü sezonunda, Kanuni Sultan Süleyman’ın kız kardeşi, Kara Ahmed Paşa’nın eşi Fatma Hatun’u canlandıracak.

$1_1148669209522c1a32c079a.jpg

$2_661730003522c1a33885a8.jpg

Muhteşem Yüzyıl, Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasından sonra kadrosuna kattığı ünlü isimlerle iddiasını devam ettiriyor. Şimdiki transfer haberi ise Berrak Tüzünataç'tan geliyor

$muhteşem yüzyıl berrak tüzünataç.jpg

Muhteşem Yüzyıl transfere doymuyor. Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin ayrılığından sonra kan kaybeden dizi, iddialı isimlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.

Diziye Meltem Cumbul'dan sonra güzel oyuncu Berrak Tüzünataç da dahil oldu. Tüzünataç, dizide Şehzade Mustafa'nın büyük aşkı Mihrünnisa karakterini canlandıracak.

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: patron uzun zamandır foruma geldim şunu görünce koptum . sen yeter ki iste biz o seti basar kanuniyi kaçırır seni kanuni yaptırırız :KK52::KK52:

Hürrem tipim değil maalesef...

ben başka bir rolde çıkacaktım da bulamadım tam rolü ama sakallar göbeğe değdi deyecek artık alsınlar kadroya da

Hürrem tipim değil maalesef...

ben başka bir rolde çıkacaktım da bulamadım tam rolü ama sakallar göbeğe değdi deyecek artık alsınlar kadroya da

o zaman seni şahzade Mustafa yapsak patron . sen Hürrem'e ne bakıyorsun oyuncu tribi yaparsın :KK53::KK53: ben başka cariye istiyorum haremden der durursun hem fena mı :KK9::KK9:

Meryem uzerli'nin diziden istedigi parayi alamadigi icin ayrildigini saniyordum fakat gercek nedenini ogrenince kendisine saygi duydum Rahmine dusen, atan bir cani kimsenin durdurmasina izin vermemis. Anne olma istegini anliyor, kendisini bu cesur tavrindan dolayi tebrik ediyorum.
Guzel kadin, oyunculugu harika, istedigi zaman dizilerde rol bulabilir. Ben de bayila bayila izlerim.

Muhtesem yuzyila gelincee yeni hurremin role yakismadigini soylemistim. Hala ayni fikirdeyim. Simdi kuzey guneyde kivancin yerine yaslanmisi olarak ibrahim tatlisesi koysan izlenir mi. Ayni sey olmus...

Ama hurrem disinda yeni kadro super. Aras bulut selimin buyumus haline daha cok uyabilirdi bence. Ilk bolumy hurremi gormezden gelerek izleyecegim merak ediyorum :)

Meryem uzerli'nin diziden istedigi parayi alamadigi icin ayrildigini saniyordum fakat gercek nedenini ogrenince kendisine saygi duydum Rahmine dusen, atan bir cani kimsenin durdurmasina izin vermemis. Anne olma istegini anliyor, kendisini bu cesur tavrindan dolayi tebrik ediyorum.
Guzel kadin, oyunculugu harika, istedigi zaman dizilerde rol bulabilir. Ben de bayila bayila izlerim.

Muhtesem yuzyila gelincee yeni hurremin role yakismadigini soylemistim. Hala ayni fikirdeyim. Simdi kuzey guneyde kivancin yerine yaslanmisi olarak ibrahim tatlisesi koysan izlenir mi. Ayni sey olmus...

Ama hurrem disinda yeni kadro super. Aras bulut selimin buyumus haline daha cok uyabilirdi bence. Ilk bolumy hurremi gormezden gelerek izleyecegim merak ediyorum :)

aynen benimde sevdiğim dizimi izleme hevesim kalmadı sayelerinde başka hürrem bulamadılar sanki alalecele bulunmuş bir kiş gibi olmuş yerine bir kere hiç benzemiyorlar hürremle
bari yeni tanınmamış yine mavi gözlü beyaz tenli birini bulsalardı hiç de zor değildi
şevkim gitti benimde hürrem için izliyordum zaten :KK25:
şuan da fatih dizisini ve çalıkuşunu merak ediyorum bakalım

Diziye girmeyen ünlü kaldı mı kıyıda köşede:KK9:

Hoş Mustafam gittikten sonra dünyanın en ünlü yıldızlarını koysalar gözümde değil :KK37:

Meltem Cumbul, “Muhteşem Yüzyıl” kadrosuna katıldı.

Ünlü oyuncu, dizinin dördüncü sezonunda, Kanuni Sultan Süleyman’ın kız kardeşi, Kara Ahmed Paşa’nın eşi Fatma Hatun’u canlandıracak.

Eki Görüntüle 798025

Eki Görüntüle 798026
şah sultan gitti bari onun kostümlerini melteme giydirsinler, yazık masraf olmasın.. ne de olsa bacılar:KK52:sanki şu kostümü de şah sultan giymişti:21:

Sakal bıraktım beni diziye alırlar diye, git sen kuzenimizi al iş mi şimdi bu ?

kuzen kim ki? sarı selim mi yoksa
rolü ne merak ederiz şimdi.madem dizide kuzen var tüyoları da alırız inşallah:KK52:

vallahi nerden çıktı bu sakal modası bilmem:44: herkes süryani papazları gibi dolaşıyor.:KK9:

Muhteşem Yüzyıl, Meryem Uzerli'nin diziden ayrılmasından sonra kadrosuna kattığı ünlü isimlerle iddiasını devam ettiriyor. Şimdiki transfer haberi ise Berrak Tüzünataç'tan geliyor

Eki Görüntüle 798034

Muhteşem Yüzyıl transfere doymuyor. Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin ayrılığından sonra kan kaybeden dizi, iddialı isimlerle kadrosunu güçlendirmeye çalışıyor.

Diziye Meltem Cumbul'dan sonra güzel oyuncu Berrak Tüzünataç da dahil oldu. Tüzünataç, dizide Şehzade Mustafa'nın büyük aşkı Mihrünnisa karakterini canlandıracak.

berrak ta biraz kenevirci:KK14: çıktı ama, du bakalım:KK23:

bi de diziye, güya barbaros hayrettin paşanın kızı olarak girecekmiş..dizide adamın evlenmediğini işlemişlerdi, nerden çıktı bu kız..:44::44:

Bu Mihrinisa gercek tarihte varolan bi karaktermi?
Rümeysaya ne oldu bu arada. Mustafanin esi o degilmiydi? Beni bi kere cennetinize alin dedi sonrada kayboldu kiz.

X