Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Meğer Saman Altından Su Yürütmüş

Almanya'ya kaçan Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin dönüşü de muhteşem olacak.

"Muhteşem Yüzyıl"ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin dönüşü muhteşem olacak. Zira az para aldığı gerekçesiyle Almanya'ya giden Uzerli'nin yeni bir projeye imza attığı ortaya çıktı.
AYRILMADAN BAŞKA BİR PROJE İÇİN ANLAŞMIŞ

Takvim'in edindiği bilgiye göre Uzerli, diziden ayrılmadan önce başka bir proje için imza attı. Bunun için yüklü miktarda transfer parası aldı. Hatta Muhteşem Yüzyıl dizisindeki parasını da üçe katladı. Şimdi herkes Meryem'in yeni dizisini merak ediyor.

vay beee demek para icin bizleri biraktinbiz seni hurrem olarak sevdik bakalim o anlasmasini yaptigin dizi kac gun tutacak insallah tutmazda ortada kalirsin

vay beee demek para icin bizleri biraktinbiz seni hurrem olarak sevdik bakalim o anlasmasini yaptigin dizi kac gun tutacak insallah tutmazda ortada kalirsin

Kafamda canlandırıyorumda hiç bir role oturtamıyorum meryemi.Snaki o hürrem olmak için doğmuş.Öylede yapışıp kalmış gibi.
Bi dram dizisinde sevgilisi için ağlayan bi kız ya da bi komedi dizisinde eş bilmiyorum kafamda oturmuyor.

Nasılki necati şaşmaz polattan başka bir şey olamaz.Uzerlide öyle bende

Yeni sezonda sari selim rolu icin acun 2013 survivordan tanidigimiz murat ceylan'i onermis.

doğruluğu kesin mi acaba?:44:

eğer öyleyse
hürroşçu kızlar gördünüz mü lokum reyiz ne planlar yapmış
yazıklar olsun şayet öyleyse..seyretmeyin kızlar doğruysa,reytingi düşsün kaldırılsın yayından, elinde patlasın o rolü...
seyircisini yüzüstü bırakmak neymiş görsün..

Yapıma sinirlenip seyretmiyordum..
Eğer haber doğruysa Hürrem'e de kızdım..
Gerçi Hürrem istemiştir daha fazla para,vermemiştir yapım,sonra da basıp gitmiştir ve başka iş için anlaşmıştır..:26:
Ben gene de yapıma kızıyorum çok çok çok

canım megim, yapım naapsın tapularını meryemin üstüne mi yapsın...
sezonu bitir, bekle konuş... anlaşılırdı bir biçimde..
bu biçim şık olmadı..işini yarım bırak git,üstüne üstlük başka anlaşma yap, yalandan tükenmişlik sendromu uydur totondan..
mesleğe, oyuncu arkadaşlarına saygı nerde kaldı..

aynen bende dusunemiyorum bizim guvenimizi kaybetti eger para icinse daha basladigi dizi bitiremeden sirf para icin baska diziye geciyor cok sevenini kaybedergerci onlar bu isi para icin yapiyor amabiz olaya oyle bakmiyoruz cok baglanmistik hurreme

Doğruluğunu bilmiyorum inan bende demen gibi eğer doğru ise prim vermememiz lazım

aynen bende dusunemiyorum bizim guvenimizi kaybetti eger para icinse daha basladigi dizi bitiremeden sirf para icin baska diziye geciyor cok sevenini kaybedergerci onlar bu isi para icin yapiyor amabiz olaya oyle bakmiyoruz cok baglanmistik hurreme

Hakikaten öyle

Yapacak bir şey yok bekleyip göreceğiz

Yeni sezonda sari selim rolu icin acun 2013 survivordan tanidigimiz murat ceylan'i onermis.

ayyy deme ne yakışırrrr...
şu habere itibar edemiyorum ,ama öyleyse zaten yapımcı dava açar,neticede para var işin ucunda zarara urattı...doğru olduğuna da inanamıyorum meryem twıt atmıştı yanımda olan dostlarım falan filan v.s. bu kadar da uydurması tuhaff..bilemedim...neticede giden gitti öylede böylede ben tepkiliyim kendisine ...

bana çok mantıklı gelmedi bu haber.
zirve yapmış bir diziyi tutacağı muallak bir dizi için bırakmak akıl karı değil.
elidor şampuanları 1 yıl daha uzatmak istemiş sözleşmeyi. ordaki ücretini artırmış diye okumuştum ben.
takvim o haberi eğip büküp bu hale getirmişte olabilir gazetelere artık inanmak imkansız gibi bir şey.
bekleyelim görelim önümüzdeki sezon belli olur.

selim için acundaki muratta olabilir ama oyunculuğu nasıl bilemem.
yarışmalardan gördüğüm kadarıyla efendi eğlenceli bir çocuk.

Son düzenleme:
üffff yaaaa..şah gitti,hatçe hakkın rahmetine kavuştu..
sarayda şu bodur civcivle anasına karşı gelecek bi allahın kulu kalmadı..
sünepe gülfem bişey yapamaz...
meydan bu iki cadıyla, küçük cadının atçı kocesine kaldı

eeeeeeeeeeeeeeeee onun lakabı hürremmmmmmm

dizi bitmiş 2-3 ay yok ben hala her gün buraya girip bakıyorum :2:
aynen

Mustafam sahipsiz kaldı iyiden

kızlar malkoçumuz çalıkuşundaki kamuran olacak..:92::92::92::92::92:

çok sevileceğinden eminim..

vahide gördüm çok değişmiş yaa... kanserrr ve kemateropii adamı demek böyle yapıyor

yalan haberdir diyordum doğruymuşşşş.... veee hiçç yakışmamışşşşş

ben daha bakmam bu diziye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…