Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
$BURAK-ÖZÇİVİT-600x224.jpg

İsabetli seçim olmuş gerçektende....

Son düzenleme:
Nebahat Çehre bile Kanuni'nin annesi rolünde genç bile duruyordu

Vahide Gördüm'ü severim. Lafım ona değil onu kim önerdiyse.

Kimse böyle bir teklifi geri çevirmek istemezdi Türkiye'de..

Ya Allah aşkına bir filmde adamın annesini oynayan kadını sonra onun eşi diye oynatırlar mı

Bilmiyorum Vahide Gördüm keşke kendisini bu duruma düşürmeseydi... Hatta onu bu duruma düşürtmeselerdi..

Meryem'inde sırf para için yaptığını düşünmüyorum. Ama pintilere iyi oldu. Görsünler bakalım seyirciyi salak yerine koymak nasıl oluyormuş :KK47:

'Muhteşem Yüzyıl' dizisi Türkiye'de olduğu kadar diğer ülkelerden de oldukça rağbet görüyor.

Muhteşem Yüzyıl 103. bölümüyle sezon finali yaptı. Muhteşem Yüzyıl dizisini yayınlamak için ülkeler sıraya girdi...

Muhteşem Yüzyıl her hafta milyonları ekranlara kitlemeye devam ederken bu durum diğer ülkelerin de dikkatinden kaçmadı. Muhteşem Yüzyıl dizisi yayınlanmaya başladığı günden itibaren Türkiye'de olduğu kadar diğer ülkelerden de takip edildi.

Balkanlar ,Ortadoğu,Rusya ve İtalya'dan sonra diziye bir talip de Uzakdoğu'dan çıktı. Şuan Slovenya,Moldova gibi ülklerde yayında olan Muhteşem Yüzyıl şimdi de nüfusu 1.35 milyardam fazla olan Çin'de yayınlanmaya başlayacak. Muhteşem Yüzyıl şuan 40 ülkede 210 milyon seyirci tarafından izleniyor.

bu dizi benim için tamamen bitmiştir...son bölümü bile izlemedim fragman bile ne alaka vahide gördüm dememe yetti,
oyunculuğu ayrı özellikle bir istanbul masalı dizisinden beri bayılırım takdir ederim vahide gördümü ama bu iş için
hürrem için olmadı...meryem den sonra hiç olmadı onun yerine gelecek her kişi eğreti duracaktı ama vahide gördüm pek bi eğreti
olmuş.
kariyerini nasıl etkiler bilemem ama tepki alarak yıpranacağı kesin,

bu arada malkoçoğlan çalıkuşuna pek bi yakışır,kitabı kaç kere okudum kenan kalavlı olan diziyi kaç kere izledim bilmem
ayrı bir yeri vardır bende çalıkışunun...ferideye şu aun kimseyi yakıştıramıyorum aydan şener mükemmeldi.

duyduğum doğruysa çok sevindim vahide gördüm sadece bu bölüm için girmiş merve altınkaya oynıycakmış doğru olabilir rüya gibi yapmışlar zaten finali gerçekten bu kadın çok benziyo meryeme hürem rolüne cuk oturur çok güzel bi kadın
$merve-altinkaya_398164[1].jpg

Yeni sezonda, vahide ile halitin opusme sahnelerini izleyemem midem kaldirmaz. Vahide iyi bir oyuncu olabilir,kimine gore hos bir kadin da olabilir Allah kendisine ve onun gibi hasta olan herkese acil sifalar versin. Fakat hurrem karakterine olmamis.uymamis yakismamis.

CArsamba gunleri ne izlicem derken bugun atvde doksanlar dizisi basladi. Harika bir dizi. Bundan sonra doksanlar in,muhtesem yuzyil out diyorum. Doksanlar basligi altinda gorusmek uzere hanimlar:)

Benim de Vahide Gördüm'ün sanatına , kişiliğine diyeceğim bir şey yok elbette.. 1 dakikalık görüntü de bile , yok dedim hiç olmamış... Hürrem taklidi videosu nette dönen bir kız vardı , onu bile tercih ederdim doğrusu...Ahhhh meryem ahhhhh , milletçe tükettin bizi sendromunla.

duyduğum doğruysa çok sevindim vahide gördüm sadece bu bölüm için girmiş merve altınkaya oynıycakmış doğru olabilir rüya gibi yapmışlar zaten finali gerçekten bu kadın çok benziyo meryeme hürem rolüne cuk oturur çok güzel bi kadın
Eki Görüntüle 743184

umarım doğrudur,çünkü 1-2 bölüm daha oynarsa vahide yazık oldur diziyi kaldırmak zorunda kalırlar...

Eki Görüntüle 743184

şaka mı bu.......ben bu kadının resmını koymustum buraya ....hürrem bu olsun demiştim.senaryoyu da yazmıstım ruya görmus olsun demiştim.........

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: telif hakkımı isterimmmmmmmmm

Meryem Uzerli Türkiye'yi terk etmeden önce kendisine gelen sakız reklamını kabul etmemesi üzerine rolü Merve Altınkaya üstlendi.

REKLAM ÇEKİMİ 4 GÜN SÜRDÜ

Yaklaşık 1 ay süren cast çalışması sonucu reklam ajansı Meryem Uzerli'ye benzeyen bayan oyuncu arayışına girdi. En son Sultan dizisinde Nurgül Yeşilçay ile kamera karşısına geçen Altınkaya, Meryem Uzerli'nin oynadığı Hürrem Sultan'a benzetildi. Reklam çekimi yaklaşık olarak 4 gün sürdü.

Reklam filminde Muhteşem Yüzyıl'ın dekoruna benzer bir dekor kuruldu ve reklamdaki Sultan Süleyman da Halit Ergenç'e benzetildi.

ensonhaber
alintidir

arkadaslar biraz once haberlede izledim meryem uzerli muhtesem yuzyile donerim ama sartlarim var demis sartlari haftada 4 gun calisacakmis bide para istelis ama o aklimda degil suanda veeeeee yapimcilar kabul etmemis:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

Bende biraz insan sarrafıysam Meryem tek sebeple diziyi bıraktı ; CAN ATEŞ ! NET!!!

bence de PARA ...yoksa diziye dönerim ama haftada 4 saat ve daha fazla para istemezdi....eğer hasta olsaydı ne çabuk iyleştide şampuan firmasıyla daha yüksek bi rakama uzlaşıp reklam filmine devam etti....dizinin onsuz olamayacağını bildiği için blöf yaptı ... ters tepti...gerçi dizi onsuz olmadı ama oda yapımcıların uyuzluğu...

yinede günahını almıyayım böyle düşündüğümü yazıyorum ama doğrusunu Allah bilir....

bu dizi benim için tamamen bitmiştir...son bölümü bile izlemedim fragman bile ne alaka vahide gördüm dememe yetti,
oyunculuğu ayrı özellikle bir istanbul masalı dizisinden beri bayılırım takdir ederim vahide gördümü ama bu iş için
hürrem için olmadı...meryem den sonra hiç olmadı onun yerine gelecek her kişi eğreti duracaktı ama vahide gördüm pek bi eğreti
olmuş.
kariyerini nasıl etkiler bilemem ama tepki alarak yıpranacağı kesin,

bu arada malkoçoğlan çalıkuşuna pek bi yakışır,kitabı kaç kere okudum kenan kalavlı olan diziyi kaç kere izledim bilmem
ayrı bir yeri vardır bende çalıkışunun...ferideye şu aun kimseyi yakıştıramıyorum aydan şener mükemmeldi.

ferideyi ben oynıyayım noluuuuuuurrrrrr noooooluuuurrrr......bali beyyyy :KK16::KK16::KK16:

tövbe tövbe evli barklı kadınım ben yaw kendime geleyim ben bi ....hiç yakıştıramadım kendime ....ama noluuurrrr ben ....:KK23::KK23::KK23:

Son düzenleme:
Bali bey bilirsin seni severim :KK23: ama ne halt etmeye ali ağayı bulup yılan hürremin saraya getrmeye kalktın,bak sana çok kızdım :KK47: :KK57::KK57: madem getirecektin yolda gelirken ataydın ya ormanda kurtlar çakallar yiyeydi zombi cadıyı.ada antihürremilere verecektin cezasını keserdik onun :KK22::KK22: Anasına bak kızını al deniyor ya aynı anası kılıklı oldu bodur civciv seni senii :KK36::KK36: atçı bitçi kocanla tencere kapak oldun sende :KK47::KK47:

Tükenmişlik sendromuna yakalandığını iddia edip Berlin'e kaçan Meryem Uzerli'nin aslında sevgilisi Can Ateş ile 18 Mayıs'ta Bodrum'da yaptıkları tatilde kavga ettikleri ortaya çıktı.

Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Hürrem’i Meryem Uzerli sevgilisi Can Ateş ile Bodrum’da yaptığı 2 günlük tatilin ardından tükenmişlik sendromuna yakalandığını iddia edip Berlin’e kaçmıştı. Can Ateş sevgilisi Meryem Uzerli’nin yanına 10 gün sonra gitmişti.

İddiaya göre; Meryem Uzerli ile Can Ateş 18 Mayıs’ta Bodrum’da yaptıkları tatilde kavgaya tutuştu. Çünkü Meryem Uzerli, Can Ateş tarafından aldatıldığını öğrendi. Can Ateş’in, Berlin’e gitmesinin sebebi kendisini affetirmek istemesiydi. Meryem Uzerli’nin ‘Muhteşem Yüzyıl’ setindeki arkadaşları “Onu dizi değil, Can tüketti. Çünkü Meryem’e ihanet etti” diye konuşuyor.

yeni sezona izlemeyi düşünmüyorum belki yeni yüzler eklendiğinde canlanırsa bakarım hürrem değişti oda olmadı ben vahide gördümü severim ama hürrem olmadı

X