Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Meryemi ne kadar istesemde sırf bu başlık yüzünden imzalamam.Bir şeyi yaparken diğerini yıkmak bu olsa gerek:KK19::KK19:

mehmetin ölümüne ne üzüldüm yahu ben bile kendime şaşırdım meğersem severmişim ben mehmeti.
bende tahta seni yakıştırıyomuşum demekki baban gibi, tiki abinden yana değil benimde kararım.
reyizin emanetiydi tabi.
böyle böğrüme öküz oturdu sanki evde tek olaydım zırıl zırıl ağlar bi rahatlardım.
benimde kardeşim var diye mihrimahın yerine koydum sanırım kendimi.
çocukcağız bebesini göremeden, gidim gidim dediği sancağında zaman geçiremeden gitti.

uyuz ilyas inşallah vicdan azabından intihar edersin.
yok mehmet padişah olsa sende belki bir ibram olacaktın.
hiç kafan çalışmıyor mahinin suikastçısı olacağına koca padişahın sağ kolu olacaktın.
neyse sende mantık noksanı senaristin kurbanısın yoksa böyle parlak bir gelecek geri çevrilmezdi.

mihrimah resmen içimin yağları eridi ananın söyleyemediği ne varsa tek tek söyledin.
reyizin 3 sezondur yapamadığını tek bölümde yaptın helal olsun.
ay yemin ederim benim içim şişiyordu evde onlar reyizi ezdikçe konuşan dilin dert görmesin.
ayrıca sütanneyi öldürterek bize 2. bir nigar kalfa vakası yaşatmadığın için teşekkürler.
malum reyizin zamanında bu hatunlar kaypaklık yapsa da birşekilde yaşayıp başa bela oluyorlardı.

mustafaya bir daha bağırmalı rol yazarlarsa kanuniye gerek kalmadan adamcağız ortadan 2 ye ayrılıp kendi kendine öteki dünyayı boylayacak.

hiçbir kuluna değer vermeyen şahın değer verdiği tek kul mercan çıktı iyimi. yarım saat vedalaşmalarını izledik.

reyizin uzaklaşmasıyla senaryo kanuniye yüklendi şimdiye kadar göz ve el hareketleriyle bölümleri idare eden kanuniyede tempo fazla gelip tükenmese bari. idareli kullanın olum oyuncuları.

ya arkadaş şimdi vahide gördüm hoş kadın belki biz onun yaşalarında onun kadar hoş olamayacagız ama hürrem olarak olmuş mu yani.
kadının suratına bembeyaz ışığı tutmuşlar makyaj yapmışlar çeşitli kamera hileleri yapmışlar ama yinede aradaki yaş farkını kapatamamışlar.
reyizin sıcak sevecen hallerinden sonra vahidenin soğuk mesafeli hali olmuş mu kadın aslanım diye sarılsa aha valide sultan diyeceğim. bırak yahu gösterme yaz tatili girsin araya millet merak etsin yeni hürrem kim diye düşünsün hem reytingin artar hem daha uygun birini bulursun.
o zürremle falım reklamındaki kızla olmaz tabi onlar oyunculuk olarak çok zayıf kalırdı. ama yüzü bilinmedik 30-35 yaşlarında hatta yine aksanlı konuşan yetenekli bir oyuncu yok mu dünyada.

bence bu senaristle yapımcıyla yine iyi gelmişler bu noktaya.
oda tamamen oyuncuların yetenekli olmasından dolayı.
2. sezon finalini bilen bilir reyiz haremde yüksek bir yere çıkıp harem neymiş dünyayı ben yöneteceğim diyordu.
aha dedim sonunda başlıyor reyizin yükselişi ortalığın anasını ağlatacak.
ama dizinin ismi gibi kendiside muhteşem (!) olan senarist yine paspas yaptı kadını.
haticesi,şahı,ibramı,firuzesi,mahisi alayı ezmeye devam etti kadını.
ya kardeşim 10 bölüm firuzenin gitmesini bekledik süleymanın o büyük(!) aşkına olan inancımızı sarstılar.
4-5 bölümde saçma sapan doldurma konularla geçti.
15 bölüm öyle gereksiz bir şekilde harcandı.
belki doğru düzgün yazılsa konu ilerleyecek yıllar geçecek sezon finali hürremin ölümüyle müthiş etkileyici bir şekilde bitecekti.
4.sezonda zaten yarım sezon olacak hürrem sonrası dönemi anlatacaktı.
ama yok olmaz illa sündürmek lazım herşeyi.

adamın yazdığı her konu yarım yamalak bitti yok bitmedi havada kaldı.
misal firuze niye geldi niye gitti sülüman onun ajan olduğunu niye öğrenmedi.
hürremin mustafaya yaptığı suikast girişimi kesinlikle onun zekasına uyuyormuydu.
bu kadar gözler üzerindeyken mustafayı öldürtür müydü hürrem.
hürremin ajanının mantıken diana olması gerekirken tutupta o sarı kızı ajan yapmaya kalktı oda eline gözüne bulaştı.
kız ben behramı bilirim dedi attı kendini aşağı behram kim.
mustafanın gönderdiği tersane mektubunu rüstem çaldı kanuni çalanı bulun dedi malkoç yine hummalı bir tahkikat başlattı ee sonra noldu o mektubu çalan yine havada.
hatice ibramın mezarını bulmak için dualar etti nigarı gördü rüyasında. nigara mezar yerini sordu nigarda "ben zavallı bir kulum ne bilim" dedi de hatice "sen diyorsan doğrudur nigar kanka" diyip inandı mı yani. niye mezar olayı da havada kaldı.
adam sezon başından beri bir kompozisyon yazdı giriş ayrı telden gelişme ayrı telden sonuç ayrı telden çaldı bir bütünlük yok.

WOW.WOOOOWWW...naslı bir özetleme bu böyleeee..bayıldım...timuru yollamak lazım...adam bu muhteşem eleştirel yazıyı görse defolur gider...kuş beyinli timur savcı vahide gördümüde alet etmiş saçma lamış..kadına yazık yaa..kimbilir nasıl gaza getirdi...sen tıpkı hürremsin vahide dedi şimdi...üç kuruşta para verdi...kadın hasta ya..ne tepkiler alıp morali bozulur diye düşünmemiştir şimdi bu timur adamı...ayyy..ayy...bir işimizde tam olsun yahu..adam gibi bir dizimiz olsun..illa kusmuk kusmuk işler yapacaksınınz...akıllı olun hürremden özür dileyin..kadının sayesinde kaç sezondur cebin doluyor timur...akıllı ol...oooluuumm..

hayır benim anlamadığım sanki Meryem uzerliyi diziden kovmuşlarda hatalarını anlayıp yalvar yakar getirsinler diyosunuz bence bu kadar şımarıklıktan sonra Meryem uzerli hiç gelmesin daha iyi o şımarıklık yapacak seyirciyi yüzüstü bırakıp gidecek ondan sonrada arkasından yalvarılıp dahada şımarmasına sebep olunulacak ne ala memleket bizim ülkemizde ondan bin kat daha iyi oyuncular var vahide gördüm yaşlı kaçmış olabilir ama olsun bence bi kaç bölüm sonra alışılır hem bana göre insanların izlemek istediği tarihteki Hürrem sultan değil Meryem Uzerli onu izlemek isteyenler gazetelerde boy boy resimleri var bakıp izlesinler

NAPSIN KIZ ÖLSÜN MÜ? hastalık sadece bedenin zarar görmesi değildir canım ..ruhun yenik düşmesi de hasta olmak anlamına gelir...demek ki o kadar ciddi bir rahatsızlığı vardı ki herşeyi göze alıp gitti...

insanlar manevi yorgunluktan...yani stresten kalp krizi geçirip ölüyorlar...sette bunalıma girse intihar etse ..iyi mi olurdu...sağlık herşeyden önce gelir...vallahi benim başıma gelse meryemin başına gelen...değil türkiye dünya arkamdan şımarık dese umrumda olmaz..

evet maaleseffffffff :KK19::KK19::KK19: sen nerelerdeydin bakalım?????

:) sessiz sessiz kediler gibi haftalarca dizimi izledim...ama timura kılım bu aralar dayanamadım yeni hürremi görünce...vahide hanıma lafım yok...timur kadınıda rezil etti...ama ferihanın anne hürrem bana ağır geldi..yok canım dedim...2.süt anne azizedir bu dedim..şiir okumaya başlayınca ben hürrem falan diye yok artık dedim...dayanamadım yazdııımmm...sizleride çok özlemişim kopamıyorum şuan ...canlarımmm..hürreme ve minişlerine fena üzülüyorum...memete bi ayrı üzüldüm ammaaaaa..mihri şahın aaazını burnunu kırmaktan beter aşağıladı ya...kııııızzzzz afferim mihrimah dedim...mehersem mihrimah hürremmiş dedim..oyy oyy..canlarım mihricik..

öyle işte özlemişim kızlarr siziiii..

senin tarafını biliyorum aşkım,sadece mustiii,bu yorumu yazarken hatunlardan herhangi birini tutmadığını biliyorum yani :KK54:
benim düşüncem de ,şu anda mahiyi atağa geçirecek bir durum yoktu,zaten hürrem 2 senedir ortada yok herkes öldü gözüyle bakıyor,eee zaten şehzadelerin en büyüğü mustafa,manisada olan illa tahta çıkacak diye bişey de yok,o vakit mehmeti öldürmek neyin nesiii?ben ondan kızdım mahiye ,mustafanın tahta çıkma öncülüğü var bi kerem ,sen ordan yol alsana mehmedi ne öldürüyon...

ne güzel olur ya ,bakakaldım yemin ederim ekrana sehpaya vurdum kafamı sinirime,ekranın yarısından fazlasını kapladı,yürüyerek gelişi iyi güzeldi,ama karşı karşıya geldiler ki cüssesinden süleymanı göremedim,bari şok diyet falan yapsalardı bi zayıf olsaydı,2-3 sene esir alınmış bi deri bi kemik kalsaydı,yüzü göçseydi...
başından beri meryemin yerine koymayacağım sanki diziye yeni başlamış gibi izleyeceğim diyordum ama hiç de 3 sene esir alınış,sevdiğinden ayrı konulmuş bir hatuna benzemiyordu bakışları bu nedir ki yaaa..valla seyirciye saygısızlıktır yani...

Eki Görüntüle 739518
BÖN BÖN BAKIYOR

Eki Görüntüle 739520
SÜLEYMAN DİYOR

Eki Görüntüle 739521
ADAM SARILMAYA BİLE ÇEKİNİYOR

şu fotolarda,bu kadın 3 sene esir hayatı yaşamış ve canının parçasına kavuşmuş izlenimi var mı allah aşkına yaaaa...:KK50:

saçlara bakk.tokalara bak sen..hiç hürrem öyle toka takarmı..kaşlarıda kahve..ne bu yaaa...anneeeeee...anneeciiiiiim...delüler yaa.

NAPSIN KIZ ÖLSÜN MÜ? hastalık sadece bedenin zarar görmesi değildir canım ..ruhun yenik düşmesi de hasta olmak anlamına gelir...demek ki o kadar ciddi bir rahatsızlığı vardı ki herşeyi göze alıp gitti...

insanlar manevi yorgunluktan...yani stresten kalp krizi geçirip ölüyorlar...sette bunalıma girse intihar etse ..iyi mi olurdu...sağlık herşeyden önce gelir...vallahi benim başıma gelse meryemin başına gelen...değil türkiye dünya arkamdan şımarık dese umrumda olmaz..

elbette sağlık herşeyden önemlidir bunun aksini söylemedim zaten ama hastayım dayanamıyorum tedavimi olup dönecem deseydi yapımcılarda anlayışlı olurlardı senaryoyu ona göre yazarlardı diye düşünüyorum.ama çekip gitmek ve bi daha dönmemek seyirciye haksızlıktır ve şımarıklıktır bana göre ................. kaldıki vahide gördüm gibi bi oyuncuya bu kadar hakaret edilmesi def ol gibi ağır cümleler söylenmesi hiç hoş değil gerçek bi oyuncu her rolün hakkını vererek oynar vahide gördümde hürrem rolünü gayet güzel oynayacak bence

elbette sağlık herşeyden önemlidir bunun aksini söylemedim zaten ama hastayım dayanamıyorum tedavimi olup dönecem deseydi yapımcılarda anlayışlı olurlardı senaryoyu ona göre yazarlardı diye düşünüyorum.ama çekip gitmek ve bi daha dönmemek seyirciye haksızlıktır ve şımarıklıktır bana göre ................. kaldıki vahide gördüm gibi bi oyuncuya bu kadar hakaret edilmesi def ol gibi ağır cümleler söylenmesi hiç hoş değil gerçek bi oyuncu her rolün hakkını vererek oynar vahide gördümde hürrem rolünü gayet güzel oynayacak bence

ilk gördüğümde şok oldum olmamış dedim..
asla vahide gördüm ün oyunculuğu tartışılamaz bencede ve meryemden daha iyi oyunculuk yapacağına eminim...
bence burdaki sorun görsellik olup olmaması kısmındayım sadece hürrem diziyi bırakıp gidiyorsa bencede dönmemeli geri olmaz öyle bi git bi gel daha neler..sağlık sorunları nedeniyle olur başka sebeple olur gidişi ama gitmiş gitmiştir ve bitmiştir:KK9::KK9::KK9:vahide gördümün yerine başkası olabilirdi kısmındayım ben...bi kaç bölüm sonra alışcaz belkide:KK16::KK16::KK16:

Ay yok anacım çok çıtı pıtı sayılmam 25 yaşındayım :KK1::KK1:

hm,ne güzel bir yaştasın gerçi bende 29 um ama 30 a merdiveni dayamakla kalmadım tırmanmaya başladım :KK70:
biz senle bide 2 arkadaş daha vardı mustafacı,onun ölümünde napıcaz onu düşünüyorum..mehmetin kini çok oldu bittiye getirdiler,yada hürrem şokuna bize öyle geldi ,pargalı da kötü oldum helvasını falan yaptım ,mustafada mevlüt bile okutabilirim...

hm,ne güzel bir yaştasın gerçi bende 29 um ama 30 a merdiveni dayamakla kalmadım tırmanmaya başladım :KK70:
biz senle bide 2 arkadaş daha vardı mustafacı,onun ölümünde napıcaz onu düşünüyorum..mehmetin kini çok oldu bittiye getirdiler,yada hürrem şokuna bize öyle geldi ,pargalı da kötü oldum helvasını falan yaptım ,mustafada mevlüt bile okutabilirim...

:KK1: olsun olsun biz her zaman lolitayız taşız :KK12::KK12::KK12:

Of sorma ya pargalıyı hatırlıyorum içim nasıl burulmuştu sanki evimden biri gitmişti :KK5::KK5: ben baya baya hayrandım pargalıya.Mustafam ah mustafam :KK14::KK14:

Mehmet ne bileyim seviyordum ama hep geride bi karakter olmuştu ya da demen gibi hürremin durumu çok silik bıraktı mehmetin ölümünü :KK31::KK31:

vahide için bende çok umutluydum ama hayal kırıklığı oldu.. belki rolü biraz daha uzun olsa beğenme şansımız olurdu 2-3 kare gösterdiler, çok yakın çekimdi ve kırışıklıklar yaşlı görünüm falan göz tırmalayıcıydı..
keşke bu sezon bulduk deyipde yüzünü göstermeselerdi yada bulduk hali harap konuşmuyo tanınmaz halde çökmüş vs.. deselerdi, sülo hürremim hürrem gibi bakmıyo neler çekmiş vs.. deseydi nebilim işte senaris marifet gösterip, biraz değişime ortamı hazırlasaydı, hatta bidahaki sezonda 5-6 sene zaman atlamış olsa ve yaşlanmış olsaydı herkes belki bukadar batmazdı bize vahidenin yaşı...

eski tadı almasamda yinede vazgeçmeye niyetim yok dizimden.. bidaha ki sezonu iple çekmesemde izleyip bi şans daha vericem.. vahide gördümün çok iyi bir oyuncu ve umarım onun tecrübeli oyunculuğu bu sinir bozucu değişime alışmamız için yeterli olur...

ben vahide gördümün kararına da çok şaşırdım.
ego mu diyeyim gözü karalık mı diyeyim bilemedim.
yani düşünemedi mi ben bu role uygun değilim diye.
oyuncuları yan yana getirip bir deneme çekimi falan yapmıyorlar mı ne bileyim yönetmen montajcı osu busu birsürü adam var orda "olmadı bu iş ağa" demiyormu.
40 yıl düşünsem meryemin yerine vahide gördümü getirmek gelmez aklıma.
yapımcıyla komşuymuş ne olmuş acep adam bir gün evden çıkarken vahide hanımı görüp "ahaa hürrem"mi demiş.
yok bekle sezonu hürremsiz bitir belki tatilde anlaşacaksınız belki daha uygun bir kişiyi bulacaksın yangından mal kaçırır gibi yapmanın ne anlamı var.
tamam hürrem rolü çok büyük bir rol heleki meryemin getirdiği noktayla çokta popüler bir rol.
eminim ki tüm kadın oyuncuların oynamak isteyeceği bir karakter.
ancak bu iyi oyuncuda olsa herkese uyacak bir rol değil ki.
misal kenan imirzalıoğlu iyi bir oyuncudur ama tutupta bu adama gey rolü oynatsan seyirci yutarmı adamın üzerinde iğreti durur.
yaş kriteri var ses kriteri var bir sürü kriter var.
37 yaşında bir karakterin 48 yaşındaki vahide gördüm tarafından oynanması ne kadar inandırıcı.
vahide hanımın ince bir ses tonu var halbuki reyiz bir ağalar dediğinde izleyici evinde irkiliyordu.
yani meryemci bir hürremciyim ancak mantıklı bir tercihe de olabilir diye bakıyordum ama dediğim gibi mantıklı.
sonuçta bu dizi yurt dışında onlarca ülkeyede satılıyor bir sürü fanı var.
hadi biz türk izleyicisini saf yerine koyuyorsun biz alıştık nede olsa bari yurt dışındakileri koyma.
muadilini yada daha iyisini getiremiyorsan reyize atarlanıp işi bozmayacaktın hatuna istediği parayı verecektin timur efendi.
hatun senin tercihlerini gördükçe yakında tükenmişlik sendromundan çıkacaktır zaten.
başladığım birşeyi bitirmek gibi bir huyum olmasa bırakacam diziyi ama huy işte.
bakalım görelim neler olacak.

Son düzenleme:
Geçtiğimiz günlerde Tükenmişlik sendromu yaşadığı nedeniyle Muhteşem Yüzyıl'dan ayrılan ve Almanya'ya giden ve geri dönmeyen Meryem Uzerli'ye Harika bir teklif geldi.

Muhteşem Yüzyıl dizisinden istediği ücreti alamadığı için ayrıldı söylentileride çıkan güzel oyuncu reklam yüzü olduğu firmadan alacak.Meryem Uzerli oynadığı şampuan reklamlarının yeni dönem reklamları için anlaşmaya vardı güzel oyuncu fiyatını 500 bin lira arttırdı.

Meryem Uzeli'nin Almanyaya gitme nedeninin tükenmişlik sendromu değil oynadığı diziden istediği parayı alamaması yüzünden gittiği ileri sürülmüştü.Neyseki Meryem Uzerli reklam filmlerinde oynadığı firmadan istediği ücreti almayı başardı.

mehmetin ölümüne ne üzüldüm yahu ben bile kendime şaşırdım meğersem severmişim ben mehmeti.
bende tahta seni yakıştırıyomuşum demekki baban gibi, tiki abinden yana değil benimde kararım.
reyizin emanetiydi tabi.
böyle böğrüme öküz oturdu sanki evde tek olaydım zırıl zırıl ağlar bi rahatlardım.
benimde kardeşim var diye mihrimahın yerine koydum sanırım kendimi.
çocukcağız bebesini göremeden, gidim gidim dediği sancağında zaman geçiremeden gitti.

uyuz ilyas inşallah vicdan azabından intihar edersin.
yok mehmet padişah olsa sende belki bir ibram olacaktın.
hiç kafan çalışmıyor mahinin suikastçısı olacağına koca padişahın sağ kolu olacaktın.
neyse sende mantık noksanı senaristin kurbanısın yoksa böyle parlak bir gelecek geri çevrilmezdi.

mihrimah resmen içimin yağları eridi ananın söyleyemediği ne varsa tek tek söyledin.
reyizin 3 sezondur yapamadığını tek bölümde yaptın helal olsun.
ay yemin ederim benim içim şişiyordu evde onlar reyizi ezdikçe konuşan dilin dert görmesin.
ayrıca sütanneyi öldürterek bize 2. bir nigar kalfa vakası yaşatmadığın için teşekkürler.
malum reyizin zamanında bu hatunlar kaypaklık yapsa da birşekilde yaşayıp başa bela oluyorlardı.

mustafaya bir daha bağırmalı rol yazarlarsa kanuniye gerek kalmadan adamcağız ortadan 2 ye ayrılıp kendi kendine öteki dünyayı boylayacak.

hiçbir kuluna değer vermeyen şahın değer verdiği tek kul mercan çıktı iyimi. yarım saat vedalaşmalarını izledik.

reyizin uzaklaşmasıyla senaryo kanuniye yüklendi şimdiye kadar göz ve el hareketleriyle bölümleri idare eden kanuniyede tempo fazla gelip tükenmese bari. idareli kullanın olum oyuncuları.

ya arkadaş şimdi vahide gördüm hoş kadın belki biz onun yaşalarında onun kadar hoş olamayacagız ama hürrem olarak olmuş mu yani.
kadının suratına bembeyaz ışığı tutmuşlar makyaj yapmışlar çeşitli kamera hileleri yapmışlar ama yinede aradaki yaş farkını kapatamamışlar.
reyizin sıcak sevecen hallerinden sonra vahidenin soğuk mesafeli hali olmuş mu kadın aslanım diye sarılsa aha valide sultan diyeceğim. bırak yahu gösterme yaz tatili girsin araya millet merak etsin yeni hürrem kim diye düşünsün hem reytingin artar hem daha uygun birini bulursun.
o zürremle falım reklamındaki kızla olmaz tabi onlar oyunculuk olarak çok zayıf kalırdı. ama yüzü bilinmedik 30-35 yaşlarında hatta yine aksanlı konuşan yetenekli bir oyuncu yok mu dünyada.

bence bu senaristle yapımcıyla yine iyi gelmişler bu noktaya.
oda tamamen oyuncuların yetenekli olmasından dolayı.
2. sezon finalini bilen bilir reyiz haremde yüksek bir yere çıkıp harem neymiş dünyayı ben yöneteceğim diyordu.
aha dedim sonunda başlıyor reyizin yükselişi ortalığın anasını ağlatacak.
ama dizinin ismi gibi kendiside muhteşem (!) olan senarist yine paspas yaptı kadını.
haticesi,şahı,ibramı,firuzesi,mahisi alayı ezmeye devam etti kadını.
ya kardeşim 10 bölüm firuzenin gitmesini bekledik süleymanın o büyük(!) aşkına olan inancımızı sarstılar.
4-5 bölümde saçma sapan doldurma konularla geçti.
15 bölüm öyle gereksiz bir şekilde harcandı.
belki doğru düzgün yazılsa konu ilerleyecek yıllar geçecek sezon finali hürremin ölümüyle müthiş etkileyici bir şekilde bitecekti.
4.sezonda zaten yarım sezon olacak hürrem sonrası dönemi anlatacaktı.
ama yok olmaz illa sündürmek lazım herşeyi.

adamın yazdığı her konu yarım yamalak bitti yok bitmedi havada kaldı.
misal firuze niye geldi niye gitti sülüman onun ajan olduğunu niye öğrenmedi.
hürremin mustafaya yaptığı suikast girişimi kesinlikle onun zekasına uyuyormuydu.
bu kadar gözler üzerindeyken mustafayı öldürtür müydü hürrem.
hürremin ajanının mantıken diana olması gerekirken tutupta o sarı kızı ajan yapmaya kalktı oda eline gözüne bulaştı.
kız ben behramı bilirim dedi attı kendini aşağı behram kim.
mustafanın gönderdiği tersane mektubunu rüstem çaldı kanuni çalanı bulun dedi malkoç yine hummalı bir tahkikat başlattı ee sonra noldu o mektubu çalan yine havada.
hatice ibramın mezarını bulmak için dualar etti nigarı gördü rüyasında. nigara mezar yerini sordu nigarda "ben zavallı bir kulum ne bilim" dedi de hatice "sen diyorsan doğrudur nigar kanka" diyip inandı mı yani. niye mezar olayı da havada kaldı.
adam sezon başından beri bir kompozisyon yazdı giriş ayrı telden gelişme ayrı telden sonuç ayrı telden çaldı bir bütünlük yok.
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:yorum super

yeni hürrem hiç olmamış evet oyuncu çok yetenekli felan ama kimse yaşlanmadı bi tek hürrem yaşlandı bu saçmalık ayrıca turuncu saç hiç gitmemiş vahide gördüme..bir sürü genç güzel oyuncu varken yeni hürrem hoşuma gitmedi açıkcası dizinin tadı kaçtı

X