Hürremle mahinin arasindaki tek fark, mahi emeline ulasti Hürrem daha degil. Yoksa ikiside ayni simdi. Eskiden severdim Mahiyi, ama nasil kiydi Mehmete, ben yine gercekte oldugu gibi kendi eceliyle ölecek diye bekliyordum. Keske dizidede öyle olsaydi. Eger bu ortaya cikarsa olan yine Mustafaya olur.
Bir şey dikkatimi çekti yalnız
Hürrem mustafayı öldürmek isterken hürremi savunuyordunuz ,evlatları için ,ne yapacak şartlar öyle vs
Ama tam tersi durumda mahiyi acayip taşladınız.
Hürremi baya bay seviyorsunuz kızlar
Hoş ben ikisini de sevmiyorum ama bu durum acayip dikkatimi çekti
Canım ya ben mahiyi savunmak için yazmadım yanlış anlaşılasın.Aralarındaki rekabet umrumda da değil.Sadece mustafam böyle savunulmamıştı
ama şuanda mahinin oğluna dokunanmı vardı herkes hürremi öldü bilirken neden korktuda memde kıydı demekki sorun hürrem değilmiş
Canım ya ben mahiyi savunmak için yazmadım yanlış anlaşılasın.Aralarındaki rekabet umrumda da değil.Sadece mustafam böyle savunulmamıştı
mahiden iğreniyorum mustafaya üzülürüm ama mahinin acı çekeceği günü de sabırsızlıkla bekliyorum.
dur daha ölmedi ölünce onu da savunuruz sen üzülmeeeeeeee
musti iyi çocuk amma velakinnn o mahi çocuğun başını yakacakkk
mutafaya çok yazık etmişler tabiki eğer o ölmeseydi osmanlıya padişah olsaydı çok daha farklı olurdu eminim ama cadı mahi o çocuğuda zehirlerdi kanına giriyor melek gibi çocuğun
ama şuanda mahinin oğluna dokunanmı vardı herkes hürremi öldü bilirken neden korktuda memde kıydı demekki sorun hürrem değilmiş