olmamışşşşş olmamışşşşş ya valla vahide gelmeden daha kolay seyrediliyodu en azından.... hem sülüden yaşlı duruyo hemde şive yok türkçe derslerimi aldı gittiği yerde....meryem olsa salına salına gelir dudağını büze büze suleyyman der sonrada boynunu büke büke sarılırdı bi duygu olurdu ama ben şimdiki hürremde duygu görmedim ha ağaç dalı ha hürrem bune yaa offff diziyi seyretmek bu saatten sonra çok zorr.....
gülçin santırcıoğlu meryeme çok benziyordu yaş olarak da uygundu..o olmalıydı bence..vahide hiç olmamış..
hey be hürrem, dönüşün ne muhteşem olurdu eskiden, o yeşil renkli tacınla salına salına ne yürürdün, ne bakış atardın öyle...
off offf...yürüyüşü bakışı gülüşü herşeyi asildi.. gözlerindeki o aşk dolu bakışları falan...
vahide maşallah şimdiden ölü gibi...ruhsuz gözlerinde aşk yok...olmamış hemde hiç..
ıyyy irenççç gözümle görene kadar inanmıyordum meryemin çıkmış olabileceğine ama çıkmış gerçekten ühüü
bu ne beeeee, bu kadın kendi inanmış mı ki hürrem olduğuna da bizi de inandırsın
vahide gördüm hiç olmamış ya...herkes yerinde saymış bır o yaşlanmış
şu an şoklardayım,kadının tipine bak ya hiç olmuş mu.kartoşun biri geldi.of ya keşeke değişmeseydi.valide sultan bundan gençti.niye yaşlı birini seçtiler ki.biraz daha genç olsaydı.yine de oynardı hürremin yaşlılığını.ay bu kadın ferihanın annesiyken daha güzeldi
allahıııııııımmmmmm...
allahııımmm......
şaka mı bu....
bu bize revamı...yuh yuh ki ne yuh....yemin ederim... babamın halası naciye hala daha çok benzerdi...
insanı delürtürler bunlar yaaa...süleymanı gömdü kadın cüsseye bak..adam yanında çinçik gibi kaldı...
hakaret bu...
meryem uzerliye hakaret...
ayıp ama yaa...bunca zaman izledik bu diziyi...bize yapılırmı bu...bu kadar da saf değiliz ya hu...
sırf yapımcının inadına denize düşen yılana sarıldı ..arkadaşım...
Offf Mehmet!! Sen cok masumdun ya(((
Eki Görüntüle 739419 Eki Görüntüle 739420 Eki Görüntüle 739421
valla bu kızdan süper Hürrem olurdu......bu yapımcı hıc kk ya bakmazsa böyle olur
gülçin santırcıoğlu meryeme çok benziyordu yaş olarak da uygundu..o olmalıydı bence..vahide hiç olmamış..
hey be hürrem, dönüşün ne muhteşem olurdu eskiden, o yeşil renkli tacınla salına salına ne yürürdün, ne bakış atardın öyle...
off offf...yürüyüşü bakışı gülüşü herşeyi asildi.. gözlerindeki o aşk dolu bakışları falan...
vahide maşallah şimdiden ölü gibi...ruhsuz gözlerinde aşk yok...olmamış hemde hiç..