Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mahiii nasıl kıydın memede sonra ürreme kızarlar asıl yılan artık belli olmuştur herkes cezasını yavaş yavaş buluyor

miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttttttttttt

ayy mehmet ölüyo aslan gibi delikanlı yazıkkk acımasız mahidevran hürrem bile bu kadar merhametsiz değildi vicdansız şeytan sen görürsün gününü hürrem gelsinde göstersin sana

benim anlamadığım koskoca sultan şah sultan gidip alelade biryerde yaşamaya başlayacak yani öylemi...hünkar buna müsade edermi...
bir hanedan mensubu, özellikle de bir sultan nasıl terkedebilir payitahtı...
bilen bi cevap versin.. tarihte şah sultanın akıbeti nasıl son buldu...

ayy mehmet ölüyo aslan gibi delikanlı yazıkkk acımasız mahidevran hürrem bile bu kadar merhametsiz değildi vicdansız şeytan sen görürsün gününü hürrem gelsinde göstersin sana

Hürrem ve mahi birbirinden farklı değiller canım biliyorsun mustafada zehirlenmekten son anda kurtuldu neydi o hatun efsun zehirli yemeği azdaha yediriyordu.Bunların ikisi çok fena

Aynen bu şekilde oldu canım tarihtede süleyman izin verdi

mahiden iğreniyorum mustafaya üzülürüm ama mahinin acı çekeceği günü de sabırsızlıkla bekliyorum.

evet gerçekte öyle bi külliye var orada yasamış şah sultan resimlerini nette görmüştüm külliyesinin
Hürrem ve mahi birbirinden farklı değiller canım biliyorsun mustafada zehirlenmekten son anda kurtuldu neydi o hatun efsun zehirli yemeği azdaha yediriyordu.Bunların ikisi çok fena

aynen öyle vallahi ikisi birbirine düşman olan yavrularına oluyo

mahiden iğreniyorum mustafaya üzülürüm ama mahinin acı çekeceği günü de sabırsızlıkla bekliyorum.

Ay valla yanlış anlama benimki merak tam tersi durumda hürrem içinde aynı acıyı isteyecekmiydin :26::26:

AmA YİNEde mustafam ölmesin

Ulan mahii ne ettin n efarkın kaldı senin hürremden senin yüzünden olan mustafama olacak

Mehmett! Nasil kiydilar sana (( Off ben Mehmetin ölümüne dayanamadim, Mustafada ne yapacagim. Oyy oy

Of her ne şartta olursa olsun hürrem yinede mustafayı öldürtecekti

Bari mehmet yaşasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…