Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
:KK52::KK52::KK52:şu an şoklardayım,kadının tipine bak ya hiç olmuş mu.kartoşun biri geldi.of ya keşeke değişmeseydi.valide sultan bundan gençti.niye yaşlı birini seçtiler ki.biraz daha genç olsaydı.yine de oynardı hürremin yaşlılığını.ay bu kadın ferihanın annesiyken daha güzeldi

Alışacak gözüm sanki bu yeni hürreme ama acayip yaşlı duruyor sülümanda değişmeli.Hatta tatar ramazanı izliyorsanız oradaki bu hafta ölen mavi gözlü bi adam vardı kır saçlı o olabilir biçilmiş kaftan

:KK52::KK52::KK52:şu an şoklardayım,kadının tipine bak ya hiç olmuş mu.kartoşun biri geldi.of ya keşeke değişmeseydi.valide sultan bundan gençti.niye yaşlı birini seçtiler ki.biraz daha genç olsaydı.yine de oynardı hürremin yaşlılığını.ay bu kadın ferihanın annesiyken daha güzeldi

aynn katılıyorum cnm :KK43:

Resimlerde iyi gibi duruyordu, ama Vahide cok yasli durmus uymamis Hürrem rölüne ya.

Valla Meryemin Uzerlinin yaptiklari yüzünden bütün kadroyu degistiremezler ya.

hülya avsar bile daha uyumlu olurdu beyaa

aslında tatilde yeni bir hürrem arasalarmış bence bulunurdu meryeme benzeyen biri banada yaşlı geldi yeni hürrem

Sülümanıda bu adam oynarsa olur işte yaş farkı gider

images

mahi bu yaptıgıyla kendı oglununda sonunu hazırladı ne taht kavgasıymıs yazık sultan suleymana

allahıııııııımmmmmm...

allahııımmm......

şaka mı bu....

bu bize revamı...yuh yuh ki ne yuh....yemin ederim... babamın halası naciye hala daha çok benzerdi...

insanı delürtürler bunlar yaaa...süleymanı gömdü kadın cüsseye bak..adam yanında çinçik gibi kaldı...

hakaret bu...

meryem uzerliye hakaret...

ayıp ama yaa...bunca zaman izledik bu diziyi...bize yapılırmı bu...bu kadar da saf değiliz ya hu...

atıcam kendimi bi yerlerden yiter yaaaaa yiterrrrr,mehmet öldü,hürrem gitti,hatçe öldü,şahsultan gitti....eeee biz cihangirin top oynamasını mı seyredicez....

hanı nazar sakızın yenı reklamı varya ...muhteşem yüzyıldan esınlenmısler..orada hürremi oynayan kız muhteşem olurdu bence.....Google dan reklama bakın ......

olmamışşşşş olmamışşşşş ya valla vahide gelmeden daha kolay seyrediliyodu en azından.... hem sülüden yaşlı duruyo hemde şive yok türkçe derslerimi aldı gittiği yerde....meryem olsa salına salına gelir dudağını büze büze suleyyman der sonrada boynunu büke büke sarılırdı bi duygu olurdu ama ben şimdiki hürremde duygu görmedim ha ağaç dalı ha hürrem bune yaa offff diziyi seyretmek bu saatten sonra çok zorr.....

aslında tatilde yeni bir hürrem arasalarmış bence bulunurdu meryeme benzeyen biri banada yaşlı geldi yeni hürrem

gülçin santırcıoğlu meryeme çok benziyordu yaş olarak da uygundu..o olmalıydı bence..vahide hiç olmamış..
hey be hürrem, dönüşün ne muhteşem olurdu eskiden, o yeşil renkli tacınla salına salına ne yürürdün, ne bakış atardın öyle...
off offf...yürüyüşü bakışı gülüşü herşeyi asildi.. gözlerindeki o aşk dolu bakışları falan...
vahide maşallah şimdiden ölü gibi...ruhsuz gözlerinde aşk yok...olmamış hemde hiç..

benim için muhteşem yüzyıl sona erdi ..................................................................... :KK43:

benim finalim bu :KK50:

X