Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
o ayna boşa kırılmadı mahii..
sende evladından olacaksınn..tüm ömrün oğlunun türbesinde gececk..
piss mahiiii

ayyy çokk kötü oldu yaaaa üzüldüm mahi kötülük yaptığı için aynasıda kırıldı ohh kötülükler peşini bırakmayacak

ayy şuan ağlıyorum ayy çok acıklı koskoca deli kanlı gitti allahım düşmanıma bile göstermesin allah cezanı verecek mahi şeytanı 3.sezon bomba gibi olur insallah dahada güzel olur tarihte neler var neler onları bi oynasalar rekor üstüne rekor kırar meryem uzerlide pişmanıktan kendi yer bitirir diziyi bıraktığı için

İyi akşamlar herkese kızlar..hürremsiz asidi kaçmış kola gibi olan caanım dizime bir göz atayım dedim.aah ah görmez olaydım mahidevraann kör olasıcakkkk anacığıda yok kıydılar mehmete ağlıyorum oturdum şimdi sülümanında kafa gitti artık mihrimah bir lokma zaten çökmüş hürremim yok peeehh ben ağlamıyım da kımler ağlasın o ayna kırıldı ama mahi o ayna kırıldıııı..

Son düzenleme:
mahi o aynanın sapı sana hatta komple sana....
şahinci başı hiç mi yüreğin sızlamaz

aman sülonun işide zor kardeşi öldü karısı kayıp oğlu öldü bi oğlu hasta adamada yazık

Ay valla yanlış anlama benimki merak tam tersi durumda hürrem içinde aynı acıyı isteyecekmiydin :26::26:

AmA YİNEde mustafam ölmesin

belki bu durum olmadan mustafa ölseydi,dayanamaz hürreme kızardım. şimdi mehmeti severdim ölünce nasıl kötü oldum.tabi hürrem benim için ön planda daha da kızıyorum mahiye.kendisinden tiksinirim zaten

Offf Mehmet!! Sen cok masumdun ya (((

mehmet cirkinının kalbı temızdı be,yazık oldu garıbana,maho sankı cok gunahsızmıs ghbı merakla aynaya bakıyo kırıldı mi diye,zavallı cocugun canına kıydırdın,en buyuk gunah degıl mı sankı
bu sezonu planlandıgı gıbı mustafanın olumuyle degıl mehmetın olumuyle kapatıyolar demek

Bir şey dikkatimi çekti yalnız

Hürrem mustafayı öldürmek isterken hürremi savunuyordunuz ,evlatları için ,ne yapacak şartlar öyle vs
Ama tam tersi durumda mahiyi acayip taşladınız.
Hürremi baya bay seviyorsunuz kızlar

Hoş ben ikisini de sevmiyorum ama bu durum acayip dikkatimi çekti

içim şişti içimmm..

bir zamanlarne güzeldi o saray koridorları cıvıl cıvıll..hürremin mehmeti doğurduğu zamanlar,tek tek evlatlarını kucağına aldıgı zamanlar..
ya şimdi ne kasvetliii,ne bohem..içim şiştii içimmm

belki bu durum olmadan mustafa ölseydi,dayanamaz hürreme kızardım. şimdi mehmeti severdim ölünce nasıl kötü oldum.tabi hürrem benim için ön planda daha da kızıyorum mahiye.kendisinden tiksinirim zaten

Anladım canım.

Şey için sordum daha önceki mesajımda yazdım zaten.Hürrem mustafayı öldürmek isterken.Genelde haklı bulundu evlatlarını korumak için şartlar öyle yapmasa kendi evlatları ölecek gibi şeyler yazılıyordu.Mahide aynı mantıkla yaptı.Haklımı hayır hürrem haklımı asla.Bunlar zaten bu kadar burnunu sokmasa herşey daha güzel olacak

Hürremle mahinin arasindaki tek fark, mahi emeline ulasti Hürrem daha degil. Yoksa ikiside ayni simdi. Eskiden severdim Mahiyi, ama nasil kiydi Mehmete, ben yine gercekte oldugu gibi kendi eceliyle ölecek diye bekliyordum. Keske dizidede öyle olsaydi. Eger bu ortaya cikarsa olan yine Mustafaya olur.

mahi karnındayken hürremin zehirlemeye kalkıştı..
ve mahi hep torpilliydi..hürrem resmen tırnaklarıyla geldi.herkes arkasındaydı o kılcık mahinin.

şimdi mahiye acıyıp onu ezik görenler hürremin entrikalarının sebebini anlamışsınızdır umarım

Son düzenleme:

ben sıkı bir hürremciyim ama o öldürme işlerini ilk mahi başlattı hürrem hamileyken öldürmeye kalktı fahriyeyi öldürmeleri için gönderdi daha neler neler yüzünü yaktılar öldürmeye çalıştılar bir ara çocuklarından ayırdılar

Cadoloz mahi zaten varsa bi derdin git anasını öldür ne istiyorsun mehmedimden Allahda sana aynı acıyı yaşatacak.Yaşatacakda mustafam keşke ölmese

mahi karnındayken hürremin zehirlemeye kalkıştı..
ve mahi hep torpilliydi..hürrem resmen tırnaklarıyla geldi.herkes arkasındaydı o kılcık mahinin.

Onu hatırlamıyorum ben ya ilk zamanlar çok izlemiyordum.

Zaten mahiyi ya da hürremi savunmam ikiside eşit gözümde ikiside suçlu.Birbirlerine olan hırsını evlatlarından çıkardılar

Sadece yapılan yorumlar için konuştum.Aynı performansı mustafam içinde bekliyorum

Canım ya ben mahiyi savunmak için yazmadım yanlış anlaşılasın.Aralarındaki rekabet umrumda da değil.Sadece mustafam böyle savunulmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…