Mehmett! Nasil kiydilar sana(( Off ben Mehmetin ölümüne dayanamadim, Mustafada ne yapacagim. Oyy oy
Ay valla yanlış anlama benimki merak tam tersi durumda hürrem içinde aynı acıyı isteyecekmiydin :26::26:
AmA YİNEde mustafam ölmesin
Offf Mehmet!! Sen cok masumdun ya(((
belki bu durum olmadan mustafa ölseydi,dayanamaz hürreme kızardım. şimdi mehmeti severdim ölünce nasıl kötü oldum.tabi hürrem benim için ön planda daha da kızıyorum mahiye.kendisinden tiksinirim zaten
Bir şey dikkatimi çekti yalnız
Hürrem mustafayı öldürmek isterken hürremi savunuyordunuz ,evlatları için ,ne yapacak şartlar öyle vs
Ama tam tersi durumda mahiyi acayip taşladınız.
Hürremi baya bay seviyorsunuz kızlar
Hoş ben ikisini de sevmiyorum ama bu durum acayip dikkatimi çekti
Bir şey dikkatimi çekti yalnız
Hürrem mustafayı öldürmek isterken hürremi savunuyordunuz ,evlatları için ,ne yapacak şartlar öyle vs
Ama tam tersi durumda mahiyi acayip taşladınız.
Hürremi baya bay seviyorsunuz kızlar
Hoş ben ikisini de sevmiyorum ama bu durum acayip dikkatimi çekti
Hürremle mahinin arasindaki tek fark, mahi emeline ulasti Hürrem daha degil. Yoksa ikiside ayni simdi. Eskiden severdim Mahiyi, ama nasil kiydi Mehmete, ben yine gercekte oldugu gibi kendi eceliyle ölecek diye bekliyordum. Keske dizidede öyle olsaydi. Eger bu ortaya cikarsa olan yine Mustafaya olur.
mahi karnındayken hürremin zehirlemeye kalkıştı..
ve mahi hep torpilliydi..hürrem resmen tırnaklarıyla geldi.herkes arkasındaydı o kılcık mahinin.
ben sıkı bir hürremciyim ama o öldürme işlerini ilk mahi başlattı hürrem hamileyken öldürmeye kalktı fahriyeyi öldürmeleri için gönderdi daha neler neler yüzünü yaktılar öldürmeye çalıştılar bir ara çocuklarından ayırdılar