Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
eski saç stiline ulaşırsa, çok da güzel olur bence. Meryemin şımarıklık yaptığını düşünüyorum... Sonuçta senin kadar herkes yoruluyor orda, tükenmişmiş hıh! Yarı yolda bıraktı resmen ekibi, seyirciyi... Hem yetişkin olmuş evlatları hürremin, meryemse genç

30 yaşında meryem,40 küsür yaşında hürrem...iyi oldu iyi vahideyi çarşamba günü bekliyorum alışalım kızlar dizinin tadı çıkmaz ,bu hafta dizi gibi değil gerçek gibi izlemeliyiz yoksa yeni hürreme alışamayız

Meryem uzerli ile vahide gördüm o kadar zit oyuncular ki
meryem isveli cilveli yüz mimiklerini kullanabilen bir oyuncuyken
vahide gördümün cok soguk bir yapisi var bu da oyunculuguna yansiyor.
Eski oyuncuya benzer bi karakter secilmeliydi.

En büyük tas yerinden oynadi ama
maalesef o tas yerine hic oturmayacak!

Son düzenleme:
Meryem Uzerli ile yollarını ayıran Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı, Vahide Gördüm ile anlaştı. Uzerli, ücretine zam isteyip alamazken Gördüm zammı kaptı.

Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin tükenmişlik sendromu sebebiyle her şeyi bırakıp Almanya'ya gitmesi ve bir daha geri dönmemesi üzerine, yapım ekibi yeni oyuncu arayışına girmişti.

Kulislerde bir süredir Vahide Gördüm'ün adı konuşuluyordu.

Önceki gün yayınlanan dizinin son bölümünde, Gördüm sesiyle de olsa Hürrem'i canlandırarak söylentilere son noktayı koydu.

bence vahide gördüm meryemin yaşlılığını birazda olsa benziyo ama soğukuluk konusunda çokhaklısınız daha sesini duymak bile yetti galiba ben bu yeni bölümlere adapte olamıcam

E bu kadın neler gördü geçirdi;aşağılandı ,sürüldü ,evlatlarından ayrı konuldu, öldürülmek istendi ,yakıldı ,kaçırıldı ,saklandı, tehdit edildi evladı öldürüldü, aldatıldı azıcık soğusun zaten yüzü ,yeni gelin gibi işve cilve de bir yere kadar.İnsan olan bunca şeyden sonra taş kesilir zaten

Bizde öyle sayıp intikamın gölgesi düştü yüzüne der izleriz

Mustafama dokunmasa iyidi

bu kadını hiç ama hiç beğenmem meryem uzerli nere bu kadın nere...

hiç hoş bir kadın değil.hiç beğenmemişimdir.

vahide gördümü beğenirim ama yine de meryem uzerlinin yerini tutamaz.hoş ben zaten diziyi izlemiyorum

Meryem Uzerli sakın duymasın

Muhteşem Yüzyıl'da yeni Hürrem'e rekor zam geldi. İşte Vahide Gördüm'ün alacağı ücret...

Meryem Uzerli ile yollarını ayıran Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı, Vahide Gördüm ile anlaştı. Uzerli, ücretine zam isteyip alamazken Gördüm zammı kaptı.
Hürrem Sultan'ı canlandıran Meryem Uzerli'nin tükenmişlik sendromu sebebiyle her şeyi bırakıp Almanya'ya gitmesi ve bir daha geri dönmemesi üzerine, yapım ekibi yeni oyuncu arayışına girmişti. Kulislerde bir süredir Vahide Gördüm'ün adı konuşuluyordu. Önceki gün yayınlanan dizinin son bölümünde, Gördüm sesiyle de olsa Hürrem'i canlandırarak söylentilere son noktayı koydu.
Uzerli'nin Almanya'ya gidiş sebeplerinden biri olarak istediği ücreti alamadığı iddia ediliyordu. Ayda 50 bin euro (115 bin TL) alan Meryem Uzerli'nin yerine diziye giren Vahide Gördüm 25 bin lira zam kaparak aylık 140 bin liraya anlaştı. Gördüm, yeni sezonda Hürrem'in 10 yıl yaşlanmış halini canlandıracak.

( yuh artık bukadarıda pes gül gibi meryemimize yapmadığınız zammı şimdi yaptınız haksızlık bu ayıp yaaa o kadar emeği varken)

bi tek seye seviniyorum en azindan bizim huremimiz evlatlarinin oldugunu gormiycek cakma hurrem aglasin kahrolsun

Nispet bu nispeeeet..meryem sana vermedim ama, bak ahanda kaç bin taleyi vahideye virdim demektir..

bi tek seye seviniyorum en azindan bizim huremimiz evlatlarinin oldugunu gormiycek cakma hurrem aglasin kahrolsun

bu nasıl bi tesellidir yaaa:111::

( yuh artık bukadarıda pes gül gibi meryemimize yapmadığınız zammı şimdi yaptınız haksızlık bu ayıp yaaa o kadar emeği varken)

ya ben mi yanlış anlıyorum,siz mi anlayamadım ya,kadın gelmiyo,boynuna ip mi taksınlar anlamadım ki ,gelmem diyo,ne biliyorsunuz teklif edilmediğini,bu kadar hayranları ne yazılar yazıyorlar twit atıyolar gelmiyo işte...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…