bunların hepsi birer söylenti tabii..
öyle dahi olmuş olsa..
yapımcı süleymanın oyunculuğunu ve rolün büyüklüğünü bildiğinden,
ona hiçbiryerde görünme, reklam vs oynama.. ben sana açıktan veririm demeye getirmiş..
ama meryeme ve diğer oyunculara böyle bir kısıtlama getirmediğinden, onlar melyon melyon gaymeleri cebellezi yaptılar
hatice, mahi ve mustafa reklamlarda oynadı, keza mustafa halen oynuyor..
bu bakımdan meryemin söz söylemeye hakkı olmadığını düşünüyorum..herkese açıktan verilmiş bir meryem ayrılmış olsa tamam derim de..bu sebepten haklı bulmuyorum
bi tek seye seviniyorum en azindan bizim huremimiz evlatlarinin oldugunu gormiycek cakma hurrem aglasin kahrolsun
Benim gibi izlemeyi anında kesen çok kişi vardır diye düşünüyorum..
Hürrem'siz Muhteşem Yüzyıl mı olur
Hürrem'in kazandırdığı paralara karşılık,yapım nasıl olur da Hürrem'e yani Meryem'e az para verir..
Hadi başta ünlü değildi ama ya sonra?
Az para demeyelim de başkasına oranla az para diyelim..
İsyan ettirttiler işte..
Haksızlık mı? -Evet..
Bizlere de haksızlık!
merabalar bende yeni hurrem kim diye cok merak ediyorum cakma hurrem gidince yeni hurremin yuzunu bile gormedik ta
ön yargı!! ön yargı !! ön yargı !!
öykü çelik oynayacaktı hürremi en başlarda 6-7 kg fazlası var diye kabul etmemişti Timur savcı..şimdi daha iyi oldu sanki,türk dizilerinde anca türk oyuncular oynar...keşke başta öykü olsaymış..
Meryem Uzerli, Muhteşem Yüzyıl'ı bırakıp hayranlarını şoke ettikten sonra flaş bir karar daha aldı.
Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ünlenen ve Tükenmişlik Sendromuna yakalandığı iddia edildikten sonra setleri bırakıp Almanya'ya dönen ünlü oyuncu Meryem Uzerli'den şok bir karar daha geldi.
Meryem Uzerli, hastalığı boyunca desteğini üzerinden eksik etmeyen Can Ateş ile evlenmeye karar verdi.
Türkiye'deki hayranlarına durumunun iyi olduğuna dair mektup yazan ve sevgilisinin yanından bir an olsun ayrılmadığını söyleyen oyuncunun, ikinci evlilik teklifine 'evet' dediği öğrenildi.
Eki Görüntüle 737395
ön yargı!! ön yargı !! ön yargı !!
öykü çelik oynayacaktı hürremi en başlarda 6-7 kg fazlası var diye kabul etmemişti Timur savcı..şimdi daha iyi oldu sanki,türk dizilerinde anca türk oyuncular oynar...keşke başta öykü olsaymış..