Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Sacmaligin daniskasi. Burada daha once meryemi seviyoruz ama hurrem karakterini sevmiyoruz bidi bidi diyenler simdi vahide gelsin diyorlar:)) guldurmeyin beni hani derdiniz hurrem di? Anlasilan siz meryemin guzelligini cekemediniz:) turk tvlerinin en guzel ve en yetenekli oyuncusuydu ama bizim bazi turk kadinlari cekemediler kizcagizi yazzik...

Ferihanin analigindan kadin sehzade analigina terfi etti basarilarinin devamini diliyorum:))) yapimcilar hayatlarinin hatasini yapti yeni sezona hic senaryo yazmasinlar. Diziyi izleten meryemdi senaryo degil oyle olsaydi daha onceki kanuni donemi dizileri de tutardi. Muhtesem sacmalik.

Hatice sultana çok üzüldüm. İbrahim paşaya olan aşkı çok güzeldi. Onu unutmadığını zamanla acısının geçmediğini çok güzel ifade etti..

Biri bana söylesin bu kadın neyin öcünden bahsediyor

Valide sultan öldü,pargalı öldü,firuze gitti,hatice öldü,lütfü sürüldü şah sultan gitti mahi bitti mustafayı öldürecek Kim kaldı :44::44:

Terminatör hürrem koca osmanlıyı yesen doymayacan

Ama mahiden bahsediyor heralde o kaldı geri,mehmete suikast kuruyor ezik mahi.Kırk yılın başı bişe yapacak o da mehmetemi
Bu kadar kafan çalışıyorduda mehmetden ne istedin git hürremi öldür alla alla.Kurtulamadık bu analardan bi türlü

kendi şahsıma değerlendirdiğim zaman hürem karakterini de meryemi de seviyordum.vahide gelsin diyorum çünkü yüzü meryeme benziyor ,makyajla eminim ki daha çok benzeyecektir,meryem gerçekten en güzel yüz dü,çok güzel bir oyunculuğu vardı ,ama kendisi ayrıldı napalım yakasından tutup getirelim mi? hürremsiz bölümler ne kadar boş geçiyor ,birisi olmalı yani çocuk oyuncağımı bu,birisi gelecekti en nihayetinde ,meryem gitti diye diziyi izlemeyi mi bırakalım..

daha kimden alacak intikamını bende bilemedim,in cin top oynuyor sarayda, kala kala sülümanla harem ağaları kaldı...
zaten sülümandan da ölüm döşeğinde intikamını alıyor ya, altın vuruş yapıyor kanuniye...

Hürremi kimse kaçırtmadı bence, o kendini kaçırttı ..sırf milleti zan altında bırakmak için ,
hatçe değil,mahi değil,gülfem sümsüğü hiç olamaz
hatçe zaten melankoliye bağlamıştı, bu olay ona sebep oldu..
getti pargalısına..

fragmanda mahidevran ve mustafadan bahsediyo düşmanlarımdan öncümü alıcam sonsuza dek yanmalı için falan diyo mustafayı öldürtecek süleymana hemde,fizik olarak benziyolar hürremle saçlarıda aynı renk olurdur biraz beyazlatılmış bi şekilde makyajla benzetirler oyunculuğu meryem uzerlinin çok güzeldi mimikler filan insallah oda güzel oynar,,ama keşke meryem uzerli gelse ulaşabilen ulaşsın şu yapımcıya ya napsı etsin getirsin geri hürremi çok para veririm desin meryem uzerli nolur geri gelsin çok seviyorum onu yaaa keşke sezon finelini onsuz yapsalardıda yeni sezonda iyileşmiş olurdu yine devam ederdi

Senaristler duyuyorsa sesimizi madem mahi birinin öldürecek hürremi öldürsün bunu sülüman öğrensin mahinin kellesini vursun kurtulalaım şu komplocu analardan ardından da kanuni kahrından ölsün

Sonraa mustafamın aşklarını mehmedin sevdalarını felan izleyelim mustafam başa geçsin mehmet onun yanında olsun ufaklıklarada bağlı devletlerin yöneticiliği felan verirsin ne bilim hayat bayram olsun

Prgalıyıda elleri değmişken alsınlar

O olayı hatice yapmış itiraf etti ya ben kaçırttım bulmanıda istemedim mezarını dahi bilme benim yandığım gibi yan gibisinden.Haticeden de hiç şüphelenmemiştim gülfem bile geçmişti aklımdan

Bu ara hürrem cadısı sende mustafamı öldürmeye kalkıştın kaç kere ölmesine ramak kalmıştı. O zaman ne oluyordu.

Şimdi konuşuyorsun ben hürrem vdı vıdı hürrem diye.Siz mahi ile birbirini öldürseniz daha temiz olurdu ortalık cadı bunlar ya

Evet aynı cümleyi ben kurdum.Daha önceki yazılarımda Meryem Uzerliyi gerçekten beğeniyorum ve hürremi hiç sevmiyorum.Ne diyelim meryem nolurrrr dönnnn sensizzz yapamıyoruzzz ağlayalım zırlayalım ne yapalım ne yapabiliriz gittiyse gitti kendi tercihi
Anlamadım ki aradaki bağlantıyı,burada ne yazarsak yazalım hepsi eğlence amaçlı altı üstü dizi bir oyuncu gider diğeri gelir.Vahide gelsin olur dedik diye nasıl bir kel alakadır ki meryemi kıskandık meryemi daha sevmiyoruz

ben alakayı kuramadım kuran varsa bana bi anlatsın

gülçin santırcıoğlu vahide den daha çok yakışırdı bence..
hem onunda saçları kızıl hemde yüzü süt gibi beyaz...dudakları kalın ve kıpkırmızı...kirpikleri gözleri hürremi andırıyordu...
o daha çok yakışırdı bence...vahide hiç olmayacak gibi... elbette gülçin santırcıoğlu hürrem gibi olamaz ama vahideden daha iyi yakışırdı...resme dikkat ederseniz hürremin yüz hatlarını andırıyor...

unutma beniyi izlerken aklıma geldi hürrem ceylan olabilirdi hem hürreme benzyor hemde aklı nerelerde

bu roli meryem gibi kim canladira bilirki
[video=youtube;AcoJ15Uw_Gs]http://www.youtube.com/watch?v=AcoJ15Uw_Gs[/video]

bende gulcin gelsin istemisdim.en azindan daha cok benziyor meryeme

hayırlısı diyelim kızlar...diziden tat almak istiyorsak,ki ben öyle yapıyorum,her şeyi bir kenara bırakıp sanki dizinin başladığı günden beri hep vahide oynuyormuş gibi düşünmeliyiz,ancak o zaman tat alırız...keşke meryem daha önce ayrılsaydı da vahideye alışsaydık,2 bölüm kaldı,103-104 sonra sezon finali...neyse artık vahide hep hürremdi..artık meryem bu ülkede hiç bir iş yapamaz...ama bellide olmaz para için herkes her şeyi yapar !!!

dizinin son reklamlarında bile değiştirmedim,son sahnede heyecandan koltuğumda oturamadım hürremi görünce ,bende hala heyecan devamm

haticenin ölümüne hüsrev paşa ne etcek acaba ....
daha hüsrevle süleyman paşanın bir birlerine bıçak çekmelerini izleyeceğiz,daha rüstem vezir-i azam olacak,daha mehmet ölecek mustafa ölecek durun bakalım dizi yeni başlıyor

[video=youtube;3pwnHg5aBnE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=3pwnHg5aBnE[/video]

hürroşum meryemimi çok özledim ben yaaa

Meryem Uzerli’nin tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanya’ya gitmesi ve olaylı bir şekilde Muhteşem Yüzyıl’dan ayrılmasının ardından yeni Hürrem Sultan Vahide Gördüm’ün yüzü olmasa da sesi ortaya çıktı.

Meryem Uzerli’nin tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanya’ya gitmesi ve olaylı bir şekilde Muhteşem Yüzyıl’dan ayrılmasının ardından yeni Hürrem Sultan Vahide Gördüm’ün yüzü olmasa da sesi ortaya çıktı.

Dizinin ekranlarda yayınlanmaya başlayan yeni bölüm tanıtımlarında Gördüm’ün sesi Hürrem olarak yer aldı. Ünlü oyuncu dizinin önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan yeni sezon tanıtım filminde ilk kez Hürrem olarak izleyici karşısına çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…