Sacmaligin daniskasi. Burada daha once meryemi seviyoruz ama hurrem karakterini sevmiyoruz bidi bidi diyenler simdi vahide gelsin diyorlar:)) guldurmeyin beni hani derdiniz hurrem di? Anlasilan siz meryemin guzelligini cekemediniz:) turk tvlerinin en guzel ve en yetenekli oyuncusuydu ama bizim bazi turk kadinlari cekemediler kizcagizi yazzik...
Biri bana söylesin bu kadın neyin öcünden bahsediyor
Valide sultan öldü,pargalı öldü,firuze gitti,hatice öldü,lütfü sürüldü şah sultan gitti mahi bitti mustafayı öldürecek Kim kaldı :44::44:
Terminatör hürrem koca osmanlıyı yesen doymayacan
Ama mahiden bahsediyor heralde o kaldı geri,mehmete suikast kuruyor ezik mahi.Kırk yılın başı bişe yapacak o da mehmetemi
Bu kadar kafan çalışıyorduda mehmetden ne istedingit hürremi öldür alla alla.Kurtulamadık bu analardan bi türlü
[video=youtube;gJ5BANB6FDs]http://www.youtube.com/watch?v=gJ5BANB6FDs[/video]
daha kimden alacak intikamını bende bilemedim,in cin top oynuyor sarayda, kala kala sülümanla harem ağaları kaldı...
zaten sülümandan da ölüm döşeğinde intikamını alıyor ya, altın vuruş yapıyor kanuniye...
Hürremi kimse kaçırtmadı bence, o kendini kaçırttı ..sırf milleti zan altında bırakmak için ,
hatçe değil,mahi değil,gülfem sümsüğü hiç olamaz
hatçe zaten melankoliye bağlamıştı, bu olay ona sebep oldu..
getti pargalısına..
Sacmaligin daniskasi. Burada daha once meryemi seviyoruz ama hurrem karakterini sevmiyoruz bidi bidi diyenler simdi vahide gelsin diyorlar:)) guldurmeyin beni hani derdiniz hurrem di? Anlasilan siz meryemin guzelligini cekemediniz:) turk tvlerinin en guzel ve en yetenekli oyuncusuydu ama bizim bazi turk kadinlari cekemediler kizcagizi yazzik...
gülçin santırcıoğlu vahide den daha çok yakışırdı bence..
hem onunda saçları kızıl hemde yüzü süt gibi beyaz...dudakları kalın ve kıpkırmızı...kirpikleri gözleri hürremi andırıyordu...
o daha çok yakışırdı bence...vahide hiç olmayacak gibi... elbette gülçin santırcıoğlu hürrem gibi olamaz ama vahideden daha iyi yakışırdı...resme dikkat ederseniz hürremin yüz hatlarını andırıyor...
Eki Görüntüle 734624