Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu arada düşündüm de hatçe kendini öldürdü ama çocuklarını hiç düşünmedi

hatunun aklı basında mıydı kı!cocuklarıni gordugu mu vardı?ıborottı dıye dıye kafaları yedı.
En sacma olanıysa hurremı kacırtıp oldurtmemıs olmasıydı

iyi geceler kızlar anlaşıldı artık diziden bir zevk almıycaz haftaya görüşürüz

ya nasıl olur hiç ince eleyip sık dokumadan pat diye Vahide gördüm :/
hürremsiz sezon finali yapsaydılar tatil döneminde belki hürrem ikna olur dönerdi (
ya Meryem üzerlinin yerini tutmaz kiiii :/

insan bi şive yapar yaaa....maşşalh düzgün türkçesiyle ezelden Türkleri solladı rus hatunu....hiç bişey düşünmeden ince eleyip sık dokumadan yapıyolar diziyi ...öle dizi bende yaparım hem yazarım hem oynarım valla....

kurbağalar kurban olsun senin köse mustafana tipim değil senin köse mustafan

sende bizim güzellergüzeli hürroşumuza kurban ol

Tamam anlaşalım kimse kimseye kurban olmasın siz alın hürroşunuzu bizde mustafamızı mutlu mesut geçinelim

kurbağalar kurban olsun senin köse mustafana tipim değil senin köse mustafan

sende bizim güzellergüzeli hürroşumuza kurban ol

Ben olurum Mustafa kurban merak etmeyin

EK: Aahhaha siz anlasmissiniz, ama olsun ben yinede kurban olurum Mustime ;P

Son düzenleme:
Haha

Hadi neyse kizlar ben kacar, size iyi aksamlar. Haftaya son bölüm icin yine burda olmaya calisacagim insallah.

ben en çok hürremin gelip öcümü alıcam herkesten demesine çok güldüm :)
yahu bunu mahidevran dese anlıcam, kadın hürremden az çekmedi ama hürrem zaten herkese çektirdi daha neyin öcünü alıcak bilmem :)
bu arada haticenin hürremi neden öldürtmediğini merak etmiyorum, çünkü hatice öldür talimatını vermiştir ama entrika bu ya işte, o şahıs hürremi gizleyip öldürmemiştir....
ve büyük patlama yapıp sezondan sonra muhteşem bi dönüş yapacaklar vahide ile :)
hani bi klişe söz varya, hürrem ölse film biter beee

kizlar nerede konustu hurrem simdi internetten izledim diziyi son sahnede yerde yatarken gosterdi okadar:26:

Osmanli tokatinda teyze rolunu oynayan bayani hurrem rolune cok yakistirmistim.
Ismi Gulcin santircioglu

Bir dizi ancak bu kadar kotulestirilir. Iki bolum oldu gercekten cok uzuluyorum ne guzel izledigim bir dizi vardi onu da mahvettiler. Gozunuzu seveyim olmus mu bu teyze meryemin yerine? Kacirdiklari adamlar diksiyon hocasi miymis hurrem duzgun konusuyor artik. Neresinden bakarsaniz bakin sacma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…