- 4 Ekim 2009
- 1.833
- 287
- 38
bunların hepsi birer söylenti tabii..
öyle dahi olmuş olsa..
yapımcı süleymanın oyunculuğunu ve rolün büyüklüğünü bildiğinden,
ona hiçbiryerde görünme, reklam vs oynama.. ben sana açıktan veririm demeye getirmiş..
ama meryeme ve diğer oyunculara böyle bir kısıtlama getirmediğinden, onlar melyon melyon gaymeleri cebellezi yaptılar
hatice, mahi ve mustafa reklamlarda oynadı, keza mustafa halen oynuyor..
bu bakımdan meryemin söz söylemeye hakkı olmadığını düşünüyorum..herkese açıktan verilmiş bir meryem ayrılmış olsa tamam derim de..bu sebepten haklı bulmuyorum
tabiki süleymanın rolü büyük ama hürremin rolü en azından dizi için söyleyelim daha büyük.
birçok insan için dizinin adı muhteşem yüzyıldan ziyade Hürrem.
Hürrem var akşam onu izleyeceğim diyenler var.
ben reklamlarda görünümüyle yer almama düşüncesinin tamamen halit ergençin kendi düşüncesi olduğunu okumuştum internetteki haberlere de şöyle bir baktım şimdi onlarda da öyle yazıyor.
yalnız halit ergençin reklamlarda hiç yer almadığını söylemekte yanlış olur.
halit ergenç görünümüyle olmasada sesiyle reklamlarda yer almış muhtemelen bunlardan da yüklü bir para kazanmıştır.
misal bunlar benim biraz araştırma ile bulduklarım dahası da vardır muhtemelen.
Halit Ergenç "Renault Megane" Reklam Filmi Seslendirmesi - YouTube
Halit Ergenç - "Chevrolet Aveo" - Reklam Filmi Seslendirmesi - YouTube
Arelik In Love Serisi amar Makinesi Reklam - Arelik Reklamlar
Arçelik Yılın Düğünü Çeliknaz ile Çelik Evleniyor 2012 (Logosuz Net) - YouTube
Arçelik Fullfresh Buzdolabı - YouTube
yurtdışı satışından dizinin başrollerinden birine 1.5 milyon verip diğer başrole hiçbirşey vermemek yanlış tabi ki.
ben benzer bir şey yaşadığım için anlıyorum tabi benim için yüzbinler değil yüz tl ler sözkonusuydu. :)
insanda büyük bir hayal kırıklığı yaratıyor bu durum.
en çok çalışan kişilerdensin ama takdir edilmiyor o an gözüne hiç bir şey görünmüyor.
neyse giden gitti kalan sağlarla devam ediliyor ön yargılı olmakta istemem ama vahide gördümün doğru kişi olduğunu düşünmüyorum. bekleyelim görelim.