Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

daha cok düsecek reytingler yeni sezon gelsin bi merhamet birinci olup muhtesemi solliyacak

meryemsiz bu dizi cok bos bu hafta bende izlemedim artik merakta etmez oldum dizide neler oluucak diye

reyting düşmesinin sebebi meryemin yokluğunun payı olsa bile, direnişin de payı da yadsınamaz

Mustafa ile Mehmet nasılda atarlanıyorlar birbirlerine anaları bitti danaları başladı

Bi huzurla izleyemedim şu diziyi.

hayır paylaşmaya devam edemezsiniz,buna izin vermiyorum

[video=youtube;UnX-vHJrYcE]http://www.youtube.com/watch?v=UnX-vHJrYcE[/video]

Muhteşem Yüzyıl'da bu hafta kılıçlar çekiliyor! Hürrem’in kaybolduğunu öğrenen Süleyman’ın öfkesi yeri göğü inletiyor. Mihrimah bu hadiseden sultanları sorumlu tutarken, Mehmet Mustafa’yı suçluyor. İki kardeş arasındaki uçurum giderek derinleşiyor. Malkoçoğlu hanedanı tek tek sorguluyor. Rüstem ise Hürrem’in peşine düşüyor. Umutların tükendiği anda Malkoçoğlu Hürrem’e ulaşacak bir ipucu buluyor. Hürrem’i kaçıranın kim olduğu ortaya çıkıyor. Süleyman bir kez daha ihanetle ve ölümle sarsılıyor!

Son düzenleme:
2. fragmanda Mahidevran, 'Mehmet'in canını almanın vakti geldi' diyor değil mi!!!

Asilim,iyilik meleğim Mahi'ciğim benim
Sadece Hürrem mi hırslıydı,pardon???

Hürrem gitti diye diziyi izlemekten vazgeçmek istemiyorum. Çok büyük bir bütçe, çok güzel oyuncular ve reytingi düşürmek unca zaman emek veren oyunculara haksızlık olur. Ancak yine de ne kadar istesem de dikkatimi verip izleyemiyorum önceden muhteşem var diye akşamı zor eden ben hatırlamıyorum bile. Belki yeni sezonda yeni bir Hürrem karakteri ile izleyebilirim her ne kadar Meryem'in yerini tutmasa da. Şimdi meryemsiz sahneler çok saçma geliyor bana ayrıca merhamette çok güzel dizi bazen reklam arasında merhamete çevirip muhteşemi unuttuğumu bilirim iki haftadır da merhamet izliyorum çünkü sıkılıyorum izleyemiyorum şu an muhteşemi.

2. fragmanda Mahidevran, 'Mehmet'in canını almanın vakti geldi' diyor değil mi!!!

Napsın senarist, hürrem gidince, helecan katmak için mahişimin üstüne oynuyoooo

hasta ettiler güzel gözlü hüroşumu benim ​mahi cadısını gönderselerdi keşke

ayrıca hürremi kaçırtanın da mahidevran olduğu söyleniyor izleyip göreceğiz..

Ben şu açıdan bakıyorum

Meryem daha önce hiç bir Türk yapımında çalışmamış. Hep Alman yapımlarında tiyatrolarında.

Almanya'da da çalışma düzeni bizimkinden farklı. Onlar çok disiplinliler. Herşeyin vakti belli. Şu saatte bitecek deniliyorsa o saatte bitiyor.

Ama Türkiye'de ne yazıkki düzensiz bir çalışma şekli var. Düzensiz derken verimsiz. Utanmasalar bütün seti 20 saat çalıştıracaklar. Ben oyunculardan çok set ekibine üzülüyorum..

Neyse, bence o ordaki disipline alıştığı için burası fazla geldi.

30 bin tabiki büyük para ama bu sektörde bu rol için az. Beren çok para alıyor çünkü çok dizide oynadı diyorsunuz da bu oyunculukla ilgili. Beren Saat güzel bir oyuncu tamam Bihter'e çok yakışmıştı ama bir role gitmek yetenekli olmak değil :)) Şahsen ben Meryem'in oyunculuğunu çok daha iyi buluyorum ona göre.

Muhteşem Yüzyıl Meral Okay ölmeden önce çok sevdiğim bir diziydi. Ne olacağını bile bile bu kadar zevkle izliyorsanız o yapım iyidir.Ama Meral Okay öldükten sonra senaryonun kalitesi düştü ve ben beğenmedim seyrek izlemeye başladım.Şimdi Hürrem gidince hiç izleyesim kalmadı.

Birde Pargalı öldükten sonra doğal olarak senaryo boşaldı ve saçma sapan şeylerle dolduruldu.

Hep ben söylüyordum bu bir dizi gerçekleri köküne kadar göstermezler o gözle bakalım diye. Gene öyle söylüyorum ama dizi gözüyle de basit geliyor bazı şeyler bana. Mesela Mihrimah gossip girlde ki kızlar gibi bir ona bir buna şehzadeler romantik prensler halinde.. Komik geldi bu bana. Mihrimah'ın doğru dürüst bir aşk senaryosu olsaydı daha güzel olurdu.

KIZLAR TÜYOLARA BAKIN
102. Bölüm'de Hatice Sultan sayesinde İbrahim Paşalı pek çok sahneyi tekrardan yayınlayacaklar bu bölüm.

Özellikle İbrahim Paşa - Hatice Sultan aşkına geniş bir şekilde yer verilecek. Bunun dışında Sultan Süleyman İbrahim'in mezarını gizlediği için çok pişman olacak. Özellikle bunu Hatice'ye reva gördüğü için kahrolacak.

Hatice Sultan'ın ölümünden en çok üzülecek kişi Gülfem Hatun olacak. Gülfem Hatun'da artık dizide çok nadir gösterilecek. Şah Sultan'da saraydan ayrıldıktan sonra Gülfem'i de artık pek göremeyeceğiz.

Hatice ölüp Hürrem bulunduktan sonra Şah Sultan'ın ağzından şu sözler dökülecek:
"Keşke Hatice'min canına kıydığına değseydi de bu yılan bulunmasaydı"
İlyas Mehmet'i öldürecek mi ?

Bu sorunun cevabı 102. bölümde değil 103. bölümde gerçekleşecek. Yani 103. Bölüm'de Şehzade Mehmet Manisa'ya doğru yola giderken yolda pusu kurulacak ona. Ama Mehmet ölmeyecek Mehmet'in ölümüne daha 2 bölüm var 104. bölümün sonu Şehzade Mehmet'in ölümüyle olacak.

Bali Bey ise 103. bölümde diziden çıkacak
.

Reklamlarda hürremin yerini mahiye vermişler ne oluyor yoksa sülüman mahiyemi dönüyor

Artık mustafam aile saadetimi görecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…