yüz yakma nerden çıkmış acabaaa? vadide polatın balayı olayında yaptıkları gibi mi yapıcaklar acep?
sesi de eski diyaloglardan yaparlar..kimbilir..:44:
Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Üzerli, istediği parayı alamadığı için Berlin'e gitmiş...
Muhteşem Yüzyıl'ı 'tükenmişlik sendromu' yaşadığı gerekçesiyle Berlin'e kaçan Meryem Uzerli'nin gidişinin ardındaki gerçek neden ortaya çıktı. Takvim gazetesinin haberine göre, her şey dizinin yapımcı Timur Savcı tarafından Arap ülkelerine satılmasıyla başladı. Savcı, bu satışın ardından başrol oyuncusu Halit Ergenç'e 1 buçuk milyon lira para verdi. Bu paranın verilişi; uzun süre herkesten saklandı.
MERYEM UZERLİ PARA İSTEDİ
Bir süre sonra Ergenç'e verilen servet; Meryem Uzerli'nin kulağına gitti. Bunun üzerine güzel oyuncu; yapımcı Timur Savcı'dan kendisine Halit Ergenç gibi para verilmesini istedi. Ancak; Uzerli olumlu yanıt alamadı. Birkaç hafta daha yapımcı Savcı'nın kararının değiştirmesini bekleyen Meryem Uzerli, Timur Savcı ile yeniden konuştu. Savcı, güzel oyuncuya para vermemekte ısrar edince Meryem Uzerli küplere bindi.
'KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR!'
Dizinin yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerli'nin Berlin'e habersizce gitmesinin ardından çok zor duruma düştü. Bu olayda suçunun bulunmadığını söyleyen Savcı'nın "Kendisine her türlü imkanı sağladık" dedikten sonra sözlerini "Kol kırılır, yen içinde kalır" diyerek noktalamıştı. Şimdi ise akıllara; burada denilmek istenilenin Halit Ergenç'e gizlice verilen paranın olduğu geldi.
SEVGİLİSİ ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ
Meryem Uzerli'nin sevgilisi Can Ateş de; yaşanılan olayın ardından yapımcı Timur Savcı'yı hedef almış ve "Yapılanlar insanlık mı?" demişti. Ateş; Uzerli'nin sette sürekli bayıldığını, ruhsal çöküş yaşadığını ve Almanya'daki doktorların sevgilisi için "Savaştan dönmüş bir insanın psikolojisinde" dediklerini de açıklamıştı.
[h=2]Meryem Uzerli Instagram'da Kime Teşekkür Etti
[/h]
Geçtiğimiz günlerde 'Tükenmişlik Sendromu' nedeniyle Almanya'ya dönen ve yapım şirketi ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli, Instagram sayfasında teşekkür metni yayınlandı.
İşte Uzerli'nin o yazısı...
Öncelikle Tims'e muhteşem ekibimiz ve bu inanılmaz dizi için teşekkür ettiğimi söylemek istiyorum.
Ve tanrı onları korusun, orada gerçek ve sevimli arkadaşlar edindim.
Ailem ve Can bana yaşadığımı hissettiriyor ve tabii ki beni çok mutlu ediyorlar, inanılmazlar.
Can'la vakit geçirmek inanılmaz,bu benim için bir hediye ve her saniye nefesimi kesiyor. Yaşadığımı hissettiriyor, mutlu ediyor.
Her geçen gün daha da iyi oluyorum ama yine de o kadar harika değilim.
Bütün sevginize ve pozitifliğinize ihtiyacım var. Çok şükran doluyum, bu dizi için şükran doluyum. Gerçek arkadaşlarım için şükran doluyum.
Tanrı hepinizi korusun...
bu ne şimdi...
diziye geri dönme isteği sinyalleri mi ? yoksa türk dizi piyasasına yalakalık mı?
Can ona çok iyi geliyormuşmuş(işi gücü bırakmış meryemi rehabilite ediyor )
alsın nikahına o zaman, neden oyalıyoooo
Kanuni, Hürrem öldükten sonra yaşlı olmasına rağmen yeni cariyeler ile ilgilenmeye başladı..Gülfem.Hatunadındaki bir Haseki Padişahın yeni gözdesi olmuştu. Haremin yeni gözdesi Gülfem Hatunun günlük aldığı akçe 6dan 150 akçeye çıkarılmıştı. Gülfem Hatun yıllarca para biriktirmiş, Üsküdarda bir cami yaptırmaya başlamış, fakat parası yetmediği için cami inşaatı yarım kalmıştı.Çaresizlikten saraydaki diğer Hasekilerden yardım isteyen Gülfeme, bir Haseki, Padişah ile birlikte olma sırasını kendisine vermesi karşılığında yardım edeceğini bildirmiştir. Padişah ile birlikte olmak, onun gözüne girmek önemli idi ama Gülfem Hatun yaptırdığı camiyi bitirmek için teklifi kabul etti.Gece olduğunda odasında gözdesi Gülfemi hayal ederek bekleyen Kanuni, karşısında başka bir Hasekiyi görünce şaşırdı. Gülfemi sordu. Gülfemi kıskanan Haseki, cami inşaatından bahsetmeden Gülfemin yatak sırasını kendisine sattığını söyledi. Kanuni, önemsenmediğini düşünerek çok kızmış, hemen Harem Ağalarını çağırıp; Benim yatağımı satıp sırasını başkasına verenden hayır gelmez, kellesini hemen vurun! diye emir vermişti.Emir hemen uygulanmış, Gülfem Hatun ne olduğunu anlamadan.idam edildi. Gerçeği çok sonra öğrenen Kanuni, duruma çok üzülecektir. Kanuni, Mimar Sinana Gülfemin yarım kalan camisini tamamlattı. Yanına da medreseler yaptırdı. Gülfem Hatun yaptırmaya çalıştığı caminin bahçesine gömüldü. Mezar taşına şehide yazıldı.Gülfem Hatunun talihsizliği mezarında da onu takip etmişti. 1850 yılındaki semt yangınında camisi de yanmıştır. Camiyi, mahalle halkı 1868de tekrar yaptırmıştır. 1930larda Üsküdar caddelerinin genişletilmesinde bu defa caminin medresesi ve Gülfemin türbesi yıkılmıştır. Mezarı caminin yanına taşınmıştır. Anlicanız yattığı yerde de bir türlü rahat edememiştir
bir blogda okudum hanımlaaar:26::26:
bir zamanlar mihrimah yapamaz,pelin kötü bir oyuncu diyorduk hepimiz pelini mihrimaha nasıl yakıştırdık,mutlaka yeni hürreme de ısınacağız,izlemeyen izlemesin,meryem gitti diye hürremi bi tarafa atmam ben...o kadar bütçeye,emeğe yazık,dizi bitsin demenizde saçma,o diziden ekmek yiyenler var,izlemek izlemiyorsanız kumandalar elinizde değiştirin....
dizi bitmesin,biz yeni hürremi istiyoruz,artık meryem gelse bile reytinglerde değişme olmaz,ama yeni hürreme alışırsak değişme olur...
bir zamanlar mihrimah yapamaz,pelin kötü bir oyuncu diyorduk hepimiz pelini mihrimaha nasıl yakıştırdık,mutlaka yeni hürreme de ısınacağız,izlemeyen izlemesin,meryem gitti diye hürremi bi tarafa atmam ben...o kadar bütçeye,emeğe yazık,dizi bitsin demenizde saçma,o diziden ekmek yiyenler var,izlemek izlemiyorsanız kumandalar elinizde değiştirin....
dizi bitmesin,biz yeni hürremi istiyoruz,artık meryem gelse bile reytinglerde değişme olmaz,ama yeni hürreme alışırsak değişme olur...
arkadaşımın dediğine göre reyizin gitme nedenlerinden biri de dizi yurt dışına satıldığında satış hakkından halit ergence 1.5 melyon gayme vermişler ama reyize 0 tl.
eğerki bu haber doğruysa yapımcı reyizi gerçekten küçümsemiş düşen reyting yüzüne yumruk gibi inmiştir umarım.
bende olsam bende giderdim ki zamanında bende gittim bastım istifayı.
diziyi bu kadar sevdiren izleten karakter oydu.
benim şahsen gonzaga ve firuze olaylarında artık sıtkım sıyrılmıştı.
sırf reyizin yükselişini görmek o zaman ki mimiklerini izlemek için takip ediyordum artık.
oda tam yükselirken olaylar koptu gitti.
şimdi olaydı oğlu taht sancağına çıkmış birde, mahiyi nasıl da güzel eziklerdi, üstüne birde kocası sürülen şahı eziklerdi.
spoilerdeki gibi bir şey yapmazlar umarım.
koca sezonu yüzü yanık hürremle mi geçiştirecekler bulmamışlar mı yerine yeni hürrem.
gerçi reyiz çıtayı yüksek yere çıkardı yerine geçeceği bulmak kolay değil.