Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
yüzmü yakacaklarmışş :KK53::KK53::KK53: bilmiyoz sanki hürremin gittiğini ölemi kakalayacaklar diziyi....iyice tarihi diziden çıkar olay valla...üstüne estetik oldu desinler ... hürremde :padişahım baktım yaşlanıyorum gözünüz başka cariyelere kayabilir o yüzden estetik oldum biraz yağ aldırdım der konuyuda bağlamış olurlar...

yüz yakma nerden çıkmış acabaaa? vadide polatın balayı olayında yaptıkları gibi mi yapıcaklar acep?
sesi de eski diyaloglardan yaparlar..kimbilir..:44:

Aslında senaryodan bu kadar kopmuşken direk hürrem kaybolsa ve bulamasak :KK60: o öyle bi efsane olsa :KK53: ardından sülüman kafayı yese :KK53::KK53:

Biz mustafamla yola devam etsek :KK16::KK16:

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Üzerli, istediği parayı alamadığı için Berlin'e gitmiş...

Muhteşem Yüzyıl'ı 'tükenmişlik sendromu' yaşadığı gerekçesiyle Berlin'e kaçan Meryem Uzerli'nin gidişinin ardındaki gerçek neden ortaya çıktı. Takvim gazetesinin haberine göre, her şey dizinin yapımcı Timur Savcı tarafından Arap ülkelerine satılmasıyla başladı. Savcı, bu satışın ardından başrol oyuncusu Halit Ergenç'e 1 buçuk milyon lira para verdi. Bu paranın verilişi; uzun süre herkesten saklandı.

MERYEM UZERLİ PARA İSTEDİ

Bir süre sonra Ergenç'e verilen servet; Meryem Uzerli'nin kulağına gitti. Bunun üzerine güzel oyuncu; yapımcı Timur Savcı'dan kendisine Halit Ergenç gibi para verilmesini istedi. Ancak; Uzerli olumlu yanıt alamadı. Birkaç hafta daha yapımcı Savcı'nın kararının değiştirmesini bekleyen Meryem Uzerli, Timur Savcı ile yeniden konuştu. Savcı, güzel oyuncuya para vermemekte ısrar edince Meryem Uzerli küplere bindi.

'KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR!'

Dizinin yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerli'nin Berlin'e habersizce gitmesinin ardından çok zor duruma düştü. Bu olayda suçunun bulunmadığını söyleyen Savcı'nın "Kendisine her türlü imkanı sağladık" dedikten sonra sözlerini "Kol kırılır, yen içinde kalır" diyerek noktalamıştı. Şimdi ise akıllara; burada denilmek istenilenin Halit Ergenç'e gizlice verilen paranın olduğu geldi.

SEVGİLİSİ ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Meryem Uzerli'nin sevgilisi Can Ateş de; yaşanılan olayın ardından yapımcı Timur Savcı'yı hedef almış ve "Yapılanlar insanlık mı?" demişti. Ateş; Uzerli'nin sette sürekli bayıldığını, ruhsal çöküş yaşadığını ve Almanya'daki doktorların sevgilisi için "Savaştan dönmüş bir insanın psikolojisinde" dediklerini de açıklamıştı.

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Üzerli, istediği parayı alamadığı için Berlin'e gitmiş...

Muhteşem Yüzyıl'ı 'tükenmişlik sendromu' yaşadığı gerekçesiyle Berlin'e kaçan Meryem Uzerli'nin gidişinin ardındaki gerçek neden ortaya çıktı. Takvim gazetesinin haberine göre, her şey dizinin yapımcı Timur Savcı tarafından Arap ülkelerine satılmasıyla başladı. Savcı, bu satışın ardından başrol oyuncusu Halit Ergenç'e 1 buçuk milyon lira para verdi. Bu paranın verilişi; uzun süre herkesten saklandı.

MERYEM UZERLİ PARA İSTEDİ

Bir süre sonra Ergenç'e verilen servet; Meryem Uzerli'nin kulağına gitti. Bunun üzerine güzel oyuncu; yapımcı Timur Savcı'dan kendisine Halit Ergenç gibi para verilmesini istedi. Ancak; Uzerli olumlu yanıt alamadı. Birkaç hafta daha yapımcı Savcı'nın kararının değiştirmesini bekleyen Meryem Uzerli, Timur Savcı ile yeniden konuştu. Savcı, güzel oyuncuya para vermemekte ısrar edince Meryem Uzerli küplere bindi.

'KOL KIRILIR YEN İÇİNDE KALIR!'

Dizinin yapımcısı Timur Savcı, Meryem Uzerli'nin Berlin'e habersizce gitmesinin ardından çok zor duruma düştü. Bu olayda suçunun bulunmadığını söyleyen Savcı'nın "Kendisine her türlü imkanı sağladık" dedikten sonra sözlerini "Kol kırılır, yen içinde kalır" diyerek noktalamıştı. Şimdi ise akıllara; burada denilmek istenilenin Halit Ergenç'e gizlice verilen paranın olduğu geldi.

SEVGİLİSİ ATEŞ PÜSKÜRMÜŞTÜ

Meryem Uzerli'nin sevgilisi Can Ateş de; yaşanılan olayın ardından yapımcı Timur Savcı'yı hedef almış ve "Yapılanlar insanlık mı?" demişti. Ateş; Uzerli'nin sette sürekli bayıldığını, ruhsal çöküş yaşadığını ve Almanya'daki doktorların sevgilisi için "Savaştan dönmüş bir insanın psikolojisinde" dediklerini de açıklamıştı.

ben bu habere inanmadım şahsen,timur bey böyle bişey yapacağına inanmıyorum,zira diziyi götüren en çok meryemdi,çoğu zaman "dün akşam hürremi izlediniz mi ?" diyoruz millete kimse "süleymanı izledin mi?" demiyor...

çok sıkıcıydı son bölüm. bu sezon bitirselerdi keşke isabet olurmuş. bundan sonra başka birini bulsalarda eski havayı yakalayamazlar. reytingler düşüşe geçer. ne yapıp edip meryemi geri döndürmeleri lazım. para içinde gittiyse de yazıklar olsun ona yani.

Muhteşem Yüzyıl'a Muhteşem Şok!

1370588260_81_Untitled-1.jpg

"Muhteşem Yüzyıl" önceki akşam `tükenmişlik sendromu nedeniyle Almanyaya giden Meryem Uzerlinin canlandırdığı 'Hürrem Sultanın yer almadığı bölümde reytinglerde yere çakıldı!

1370502594_74_hurremsizilkbolum.jpg

Ortalaması 10 olan dizi Tüm Kişiler'de 7.71'le sezonun en kötü reytingini aldı

SENARYODA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

ALMA Meryem'in ahını! Meryem Uzerli'nin ağır çalışma koşullarından dolayı ‘tükenmişlik sendromu' teşhisiyle Berlin'e gitmesiyle gündemde olan "Muhteşem Yüzyıl", önceki akşam ilk kez Hürrem Sultan'sız olarak ekrana geldi. Çekimleri Uzerli olmadan devam eden dizide Hürrem Sultan, senaryoda yapılan zorunlu değişiklikle tehlikeli bir yolculuğa çıkarıldı. Dizinin Hürrem'siz ilk bölümünün reytingleri çok kötü geldi.

MERHAMET DİZİSİ İKİNCİ OLDU

REYTİNG ortalaması 10 olan dizinin Hürrem Sultan'sız bölümü günün en çok izlenen yapımı olmasına rağmen, Tüm Kişiler'de 7.71, AB Grubu'nda ise 6.95 izlenme oranıyla bu sezonki en düşük reyting oranına imza attı. "Muhteşem Yüzyıl"ın büyük çöküş yaşadığı çarşamba akşamının kazananı ise Hande Altaylı'nın Kahperengi romanından uyarlanan "Merhamet" oldu. Dizi, "Muhteşem Yüzyıl"ın ardından en çok izlenen ikinci yapım oldu...

[h=2]Meryem Uzerli Instagram'da Kime Teşekkür Etti
[/h]
1370615536_92_meryemuzerli-1.jpg

Geçtiğimiz günlerde 'Tükenmişlik Sendromu' nedeniyle Almanya'ya dönen ve yapım şirketi ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli, Instagram sayfasında teşekkür metni yayınlandı.

1369147107_92_hurrem-1.jpg

İşte Uzerli'nin o yazısı...

Öncelikle Tims'e muhteşem ekibimiz ve bu inanılmaz dizi için teşekkür ettiğimi söylemek istiyorum.

Ve tanrı onları korusun, orada gerçek ve sevimli arkadaşlar edindim.

Ailem ve Can bana yaşadığımı hissettiriyor ve tabii ki beni çok mutlu ediyorlar, inanılmazlar.

Can'la vakit geçirmek inanılmaz,bu benim için bir hediye ve her saniye nefesimi kesiyor. Yaşadığımı hissettiriyor, mutlu ediyor.

Her geçen gün daha da iyi oluyorum ama yine de o kadar harika değilim.

Bütün sevginize ve pozitifliğinize ihtiyacım var. Çok şükran doluyum, bu dizi için şükran doluyum. Gerçek arkadaşlarım için şükran doluyum.

Tanrı hepinizi korusun...

[h=2]Meryem Uzerli Instagram'da Kime Teşekkür Etti
[/h]
1370615536_92_meryemuzerli-1.jpg

Geçtiğimiz günlerde 'Tükenmişlik Sendromu' nedeniyle Almanya'ya dönen ve yapım şirketi ile yaşadığı sorunlarla gündeme gelen Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli, Instagram sayfasında teşekkür metni yayınlandı.

1369147107_92_hurrem-1.jpg

İşte Uzerli'nin o yazısı...

Öncelikle Tims'e muhteşem ekibimiz ve bu inanılmaz dizi için teşekkür ettiğimi söylemek istiyorum.

Ve tanrı onları korusun, orada gerçek ve sevimli arkadaşlar edindim.

Ailem ve Can bana yaşadığımı hissettiriyor ve tabii ki beni çok mutlu ediyorlar, inanılmazlar.

Can'la vakit geçirmek inanılmaz,bu benim için bir hediye ve her saniye nefesimi kesiyor. Yaşadığımı hissettiriyor, mutlu ediyor.

Her geçen gün daha da iyi oluyorum ama yine de o kadar harika değilim.

Bütün sevginize ve pozitifliğinize ihtiyacım var. Çok şükran doluyum, bu dizi için şükran doluyum. Gerçek arkadaşlarım için şükran doluyum.

Tanrı hepinizi korusun...

bu ne şimdi.:KK76::KK35:..
diziye geri dönme isteği sinyalleri mi ? yoksa türk dizi piyasasına yalakalık mı?
Can ona çok iyi geliyormuşmuş:KK23: (işi gücü bırakmış meryemi rehabilite ediyor:KK15:)
alsın nikahına o zaman, neden oyalıyoooo:KK1:

bu ne şimdi.:KK76::KK35:..
diziye geri dönme isteği sinyalleri mi ? yoksa türk dizi piyasasına yalakalık mı?
Can ona çok iyi geliyormuşmuş:KK23: (işi gücü bırakmış meryemi rehabilite ediyor:KK15:)
alsın nikahına o zaman, neden oyalıyoooo:KK1:

o da nıkahına almıyo diye bu kadar yalakalık,payendelık yapmıstır bence ;-) kac yıldır canlandırdigı tıplemeden takdıkler kapmıs goruldugu uzere.
Dızıyle ılgılı ıse gerı donus sınyalınden zıyade veda konusması gıbı geldı bana.bu durumda da dızının bıtmesı en saglıklısı bence

Kanuni, Hürrem öldükten sonra yaşlı olmasına rağmen yeni cariyeler ile ilgilenmeye başladı..Gülfem.Hatunadındaki bir Haseki Padişahın yeni gözdesi olmuştu. Harem’in yeni gözdesi Gülfem Hatun’un günlük aldığı akçe 6’dan 150 akçeye çıkarılmıştı. Gülfem Hatun yıllarca para biriktirmiş, Üsküdar’da bir cami yaptırmaya başlamış, fakat parası yetmediği için cami inşaatı yarım kalmıştı.Çaresizlikten saraydaki diğer Hasekilerden yardım isteyen Gülfem’e, bir Haseki, Padişah ile birlikte olma sırasını kendisine vermesi karşılığında yardım edeceğini bildirmiştir. Padişah ile birlikte olmak, onun gözüne girmek önemli idi ama Gülfem Hatun yaptırdığı camiyi bitirmek için teklifi kabul etti.Gece olduğunda odasında gözdesi Gülfem’i hayal ederek bekleyen Kanuni, karşısında başka bir Haseki’yi görünce şaşırdı. Gülfem’i sordu. Gülfem’i kıskanan Haseki, cami inşaatından bahsetmeden Gülfem’in yatak sırasını kendisine sattığını söyledi. Kanuni, önemsenmediğini düşünerek çok kızmış, hemen Harem Ağalarını çağırıp; “Benim yatağımı satıp sırasını başkasına verenden hayır gelmez, kellesini hemen vurun!” diye emir vermişti.Emir hemen uygulanmış, Gülfem Hatun ne olduğunu anlamadan.idam edildi. Gerçeği çok sonra öğrenen Kanuni, duruma çok üzülecektir. Kanuni, Mimar Sinan’a Gülfem’in yarım kalan camisini tamamlattı. Yanına da medreseler yaptırdı. Gülfem Hatun yaptırmaya çalıştığı caminin bahçesine gömüldü. Mezar taşına “şehide” yazıldı.Gülfem Hatun’un talihsizliği mezarında da onu takip etmişti. 1850 yılındaki semt yangınında camisi de yanmıştır. Camiyi, mahalle halkı 1868’de tekrar yaptırmıştır. 1930’larda Üsküdar caddelerinin genişletilmesinde bu defa caminin medresesi ve Gülfem’in türbesi yıkılmıştır. Mezarı caminin yanına taşınmıştır. Anlicanız yattığı yerde de bir türlü rahat edememiştir
bir blogda okudum hanımlaaar:KK23::26::26:

Kanuni, Hürrem öldükten sonra yaşlı olmasına rağmen yeni cariyeler ile ilgilenmeye başladı..Gülfem.Hatunadındaki bir Haseki Padişahın yeni gözdesi olmuştu. Harem’in yeni gözdesi Gülfem Hatun’un günlük aldığı akçe 6’dan 150 akçeye çıkarılmıştı. Gülfem Hatun yıllarca para biriktirmiş, Üsküdar’da bir cami yaptırmaya başlamış, fakat parası yetmediği için cami inşaatı yarım kalmıştı.Çaresizlikten saraydaki diğer Hasekilerden yardım isteyen Gülfem’e, bir Haseki, Padişah ile birlikte olma sırasını kendisine vermesi karşılığında yardım edeceğini bildirmiştir. Padişah ile birlikte olmak, onun gözüne girmek önemli idi ama Gülfem Hatun yaptırdığı camiyi bitirmek için teklifi kabul etti.Gece olduğunda odasında gözdesi Gülfem’i hayal ederek bekleyen Kanuni, karşısında başka bir Haseki’yi görünce şaşırdı. Gülfem’i sordu. Gülfem’i kıskanan Haseki, cami inşaatından bahsetmeden Gülfem’in yatak sırasını kendisine sattığını söyledi. Kanuni, önemsenmediğini düşünerek çok kızmış, hemen Harem Ağalarını çağırıp; “Benim yatağımı satıp sırasını başkasına verenden hayır gelmez, kellesini hemen vurun!” diye emir vermişti.Emir hemen uygulanmış, Gülfem Hatun ne olduğunu anlamadan.idam edildi. Gerçeği çok sonra öğrenen Kanuni, duruma çok üzülecektir. Kanuni, Mimar Sinan’a Gülfem’in yarım kalan camisini tamamlattı. Yanına da medreseler yaptırdı. Gülfem Hatun yaptırmaya çalıştığı caminin bahçesine gömüldü. Mezar taşına “şehide” yazıldı.Gülfem Hatun’un talihsizliği mezarında da onu takip etmişti. 1850 yılındaki semt yangınında camisi de yanmıştır. Camiyi, mahalle halkı 1868’de tekrar yaptırmıştır. 1930’larda Üsküdar caddelerinin genişletilmesinde bu defa caminin medresesi ve Gülfem’in türbesi yıkılmıştır. Mezarı caminin yanına taşınmıştır. Anlicanız yattığı yerde de bir türlü rahat edememiştir
bir blogda okudum hanımlaaar:KK23::26::26:

ilk defa duydum bunu ve sasırdım da.oyle keyfi kelle ucurma olur mu kı?sormadan,sorgulamadan...hem paraya ıhtıyacı da varsa kanunıye durumu anlatır o da gerekenı yapar camı ınsaatı ıcın.umarım nette dolasan pek cok bılgı gıbı bu da yanlıstır :-/

evettt daha yeni izledim merhamet başladığından beriizlemiyordum....

ama hürrem gidince gerçekten tadı tuzu kaçmış.....ölee hayalet bi hürrem yapmışlar..

bu bölümde mihrimahı tek geçerim vallaaa..... hürrem 2 kendisi aferim kıza güzel kıvırdı bu işi...

dilerim meryemi ikan ederler ve geri gelir...bugün ki haber doğru ise timur bey arap ülkesine sattığı bu diziden aldığı paranın 1 milyoncuğunu sanırım
halite vermiş....meryem sonradan duymuş, bence bu doğru olabilir meryem en son ödül gecesinde bahsetmişti diziler yurtdışında oynuyor biz para almıyoruz diye...

bence var bu işte bityeniği...zaten böyle giderse izlenmez.............tahtakurusu heyeti şah,mahi,hatcee izlemek keyifli değill

bir zamanlar mihrimah yapamaz,pelin kötü bir oyuncu diyorduk hepimiz pelini mihrimaha nasıl yakıştırdık,mutlaka yeni hürreme de ısınacağız,izlemeyen izlemesin,meryem gitti diye hürremi bi tarafa atmam ben...o kadar bütçeye,emeğe yazık,dizi bitsin demenizde saçma,o diziden ekmek yiyenler var,izlemek izlemiyorsanız kumandalar elinizde değiştirin....

dizi bitmesin,biz yeni hürremi istiyoruz,artık meryem gelse bile reytinglerde değişme olmaz,ama yeni hürreme alışırsak değişme olur...

bir zamanlar mihrimah yapamaz,pelin kötü bir oyuncu diyorduk hepimiz pelini mihrimaha nasıl yakıştırdık,mutlaka yeni hürreme de ısınacağız,izlemeyen izlemesin,meryem gitti diye hürremi bi tarafa atmam ben...o kadar bütçeye,emeğe yazık,dizi bitsin demenizde saçma,o diziden ekmek yiyenler var,izlemek izlemiyorsanız kumandalar elinizde değiştirin....

dizi bitmesin,biz yeni hürremi istiyoruz,artık meryem gelse bile reytinglerde değişme olmaz,ama yeni hürreme alışırsak değişme olur...

herkes burda fıkrını paylasmakta ozgur...ısteyen ızler ızlemez.sahsen 3 haftadır fılan dogru durust ızlemıyorum zaten.cunku yapımcının ve kanalın ratıng kaygısıyla koca padısahın kızını koca pesıne dusmus bı ergen gıbı gostermesınden;koskoca sultanların her hafta bırbırıne suıkast duzenlemelerınden,sureklı bırbırlerıyle agız dalaşı ıcınde olmalarından kısacası osmanlı hanedanının cennet mahallesi dızısı cızgısıyle anlatılır olmaya baslamasından sıkıldım,tıksındım.meryem gıbı bu role bu kadar uygun bırının gıtmesı durumunda da dızının bundan sonra ızlenmeme ıhtımalı yuksek bence.begenmeyen elbette ızlemıycektır sen rahat ol.zaten bu cızgıde gıderlerse meryem uzerlıyı gectım angelina joly gelse dızıyı zor kurtarır.kımı duysam dızıyı ızlemez olmus.hurremın ılerıkı yaslarını vahıde gordum gıbı usta oyuncu oynasın.3-4 bolum sonra da bıtırsınler bence.ayrıca mıhrımah rolunu once baskası oynamıyodu dızıde ama hurrem rolunu baskası oynuyodu ve yenı hurreme alısmak mıhrı rolundekı pelıne alısmaktan daha zor.
Istemeyen ızlemesın demıssın,sen de yorumlarımızı begenmıyosan okuma,begenme olsun bıtsın.fıkırlerımızı paylasmaya devam edıcez

arkadaşımın dediğine göre reyizin gitme nedenlerinden biri de dizi yurt dışına satıldığında satış hakkından halit ergence 1.5 melyon gayme vermişler ama reyize 0 tl.
eğerki bu haber doğruysa yapımcı reyizi gerçekten küçümsemiş düşen reyting yüzüne yumruk gibi inmiştir umarım.
bende olsam bende giderdim ki zamanında bende gittim bastım istifayı.
diziyi bu kadar sevdiren izleten karakter oydu.
benim şahsen gonzaga ve firuze olaylarında artık sıtkım sıyrılmıştı.
sırf reyizin yükselişini görmek o zaman ki mimiklerini izlemek için takip ediyordum artık.
oda tam yükselirken olaylar koptu gitti.
şimdi olaydı oğlu taht sancağına çıkmış birde, mahiyi nasıl da güzel eziklerdi, üstüne birde kocası sürülen şahı eziklerdi.
spoilerdeki gibi bir şey yapmazlar umarım.
koca sezonu yüzü yanık hürremle mi geçiştirecekler bulmamışlar mı yerine yeni hürrem.
gerçi reyiz çıtayı yüksek yere çıkardı yerine geçeceği bulmak kolay değil.

bencede çok haklısın canım...
hürrem olmazsa dizide olmasın denilmesi bence de çok yanlış..çünkü bu dizide oyunculuğu hürremden çok daha üstün oyuncular var...
örneğin kendilerini sevmem ama şah sultan, hatice, rüstem, süleyman,..bunların oyunculuğuda tartışılmaz bence....yabana atılmayacak derece ve kalitedeler....evet belki süleymen hürremden çok alıyor diye kahretmiş olabilir hürrem, ama öncelikle kapasiteye bi bakmak lazım...halit ergençin ne rollerden geçip buralara terfi ettiğini unutmayalım...yada deniz çakırın....kanaatsiz olmak böyle birşey işte.... herşeyi geçsek bile verilmiş bir sözün sözleşmenin yarım bırakılması hiçbir karektere sığmaz bence.....gittiği iyi bile oldu sanki....sözünden dönmüş bir oyuncunun verimi de nekadar olurdu bilinmez....
kaldı ki hürrem sanki imkansız bir kişilikmiş gibi lanse ediliyor ama diziye ilk geldiği zamanları bi hatırlarsanız nekadar acemi tavırları vardı....
zaman geçtikçe karekter oturdu hürreme....tecrübesi arttı....
birde hürremin yerine gelecek olan kişi şayet doğruysa, o da oyunculuğu güzel olan bi kadın...bir çocuk sevdim diye bi dizide oynuyordu ve çok güzel bi kadındı....çetin tekindorla oynuyorlardı....
yılların oyuncusu nekadar kötü olabilirki zaten...
diyeceğim o ki dizi bitsin falan denilmesi çok acımasız kaçıyor biraz....
bir nevi ticari anlaşma gibi birşey bu oyunculuk....biri gider biri gelir....kimler gitti, kimler geldi...
çok diziler hatırlıyorum ben, içinden bir karekter gidince yerini kimsenin alamayacağı düşüncesi olup da yeni gelen kişinin cuk diye role oturtulmuş olması....
uzun lafın kısası, evet hürrem gitti kötü oldu, ama toparlanmaz diye birşey yok...öyle biri gelir ki hürremden daha çok sevilir belkide....

arkadaşımın dediğine göre reyizin gitme nedenlerinden biri de dizi yurt dışına satıldığında satış hakkından halit ergence 1.5 melyon gayme vermişler ama reyize 0 tl.
eğerki bu haber doğruysa yapımcı reyizi gerçekten küçümsemiş düşen reyting yüzüne yumruk gibi inmiştir umarım.
bende olsam bende giderdim ki zamanında bende gittim bastım istifayı.
diziyi bu kadar sevdiren izleten karakter oydu.
benim şahsen gonzaga ve firuze olaylarında artık sıtkım sıyrılmıştı.
sırf reyizin yükselişini görmek o zaman ki mimiklerini izlemek için takip ediyordum artık.
oda tam yükselirken olaylar koptu gitti.
şimdi olaydı oğlu taht sancağına çıkmış birde, mahiyi nasıl da güzel eziklerdi, üstüne birde kocası sürülen şahı eziklerdi.
spoilerdeki gibi bir şey yapmazlar umarım.
koca sezonu yüzü yanık hürremle mi geçiştirecekler bulmamışlar mı yerine yeni hürrem.
gerçi reyiz çıtayı yüksek yere çıkardı yerine geçeceği bulmak kolay değil.

bunların hepsi birer söylenti tabii..
öyle dahi olmuş olsa..
yapımcı süleymanın oyunculuğunu ve rolün büyüklüğünü bildiğinden,
ona hiçbiryerde görünme, reklam vs oynama.. ben sana açıktan veririm demeye getirmiş..
ama meryeme ve diğer oyunculara böyle bir kısıtlama getirmediğinden, onlar melyon melyon gaymeleri cebellezi yaptılar:KK34:
hatice, mahi ve mustafa reklamlarda oynadı, keza mustafa halen oynuyor..

bu bakımdan meryemin söz söylemeye hakkı olmadığını düşünüyorum..herkese açıktan verilmiş bir meryem ayrılmış olsa tamam derim de..bu sebepten haklı bulmuyorum:KK19:

fragmanı izledinizmi? mustafa ile mehmet birbirine giriyor...
süleyman da şah sulatnala haticeye meydan okuyor...eğer hürremin kaybolmasıyla uzaktan yakından bi alakanız varsa, yemin ederim kelleniz gider diyor...:KK53::KK53:

X