Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
2. fragmanda Mahidevran, 'Mehmet'in canını almanın vakti geldi' diyor değil mi!!!

Asilim,iyilik meleğim Mahi'ciğim benim :KK37:
Sadece Hürrem mi hırslıydı,pardon???

Hadiya ben kaçırmışım orayı zaten ben anaları sevmezdim.Vayy hürrem gitti hinlik sırası mahiyemi geçti.:KK19::KK19:

Ne oluyorsa bu hırslı analar yüzünden olmuyor mu keşke şunları şehzadelerden uzak tutsalar.Koca osmanlı anlayamamış asıl tehlikenin bu analar olduğunu :KK19::KK19:

mimetgil abisigili nasılda düşünüyor değilmi meg??abimgil manisada kalsaydı ben giderdim amasyaya diyor:KK1:

ben geldim ama öylesine geldim ya tadımızı kaçırdılar.şurda ne güzel sohbet edip izlerdik.neyse yine neşemizi kaçırmayalım

Ya kizlar, nu Mihrimah neden böyle cariye gibi giyiniyor? Haticenin gencigini düsünüyorum da ne güzel elbiseler giyerdi, nasil güzel taclar takilar takardi. Peh, ben padisah kizi olsam öyle mi giyinirdim hic:21:

Hürrem mustafamı öldürmek istesin kimsenin ruhu duymasın özellikle belek gözlü sülüman uyusun

Hürremin canına kast edilsin ve bunda Mustafamın hiç suçu olmasın,ama ne hikmetse mustafam olsun suçlu :KK47::KK47::KK47::KK47:

Ya kizlar, nu Mihrimah neden böyle cariye gibi giyiniyor? Haticenin gencigini düsünüyorum da ne güzel elbiseler giyerdi, nasil güzel taclar takilar takardi. Peh, ben padisah kizi olsam öyle mi giyinirdim hic:21:

Ayranlıya ne yakışır :63:

O yüzden öyle giyindiriyorlardır :KK53::KK53:

Mustafam şamar oğlanına döndü
Süleyman bağırır mihrimah bağırır yetmedi mehmet başka var mı sümbül de geleydi :KK19::KK19:

Mehmet pişman olacak ama çok yufka yürekli :KK31::KK31:

Bır suredır muhtesemı ızlemeyen bı yakinımın gecen haftanın ozetını ızledıkten sonrakı yorumu:Muhtesem yuzyıl ne kadar sevıyesızlesmıs be.it dalasına donmus :-D rustemın malkoca mahalle kadını gıbı laf atmasından sonra soylendı

X