böyle hayalet gibi çok saçma olmuş gerçekten
burda biter herhalde iyi geceler
E hürreme kimse bir şey yapmadıysa ne yani hürrem mustafayı zor durumda bırakmak için mi kayboldu ne saçma olmuş bu senaryo.Çok kasmışlar sanki hürremi var göstermek için.Hasta olsaydı ve hasta olarak bi bölüm bitseydi.Yok hamam yok kaybolma.Çok gözü tırmaladı
bugün muhteşemin olduğunu untan tek muhteşemci benim değilmi
hürrem kayboldu senaryosumu yazmışlar
bana sorsalardı ben söylerdim alamanyaya kaçtı derdim
Akşam diziyi keyifle izledim hürrem yoktu ya,
Bitli atçı rüsto'da kes sesini artık az kaldı gebertecem senine meraklı adamsın sen ya,bali beye gelen mektubu bile mihiden zannediyorsun artık.
Bali beycim al şu bitlinin kellesini artıkyardım istersen gelirim
Mihide maşşallah anası kılıklı pabuç kadar dil bodur tavuk seni
şöyle bir şey okudum ama
spoiler
Hürrem Sultan kaçırıldığında yüzü yakılacakmış arkadaşlar. Yılmaz Şahin bize yüzü kapalı olan başka Hürremi kakalamaya çalışacak.
Bu hafta dizimizi izlerken dikkatli izleyelim arkadaşlar. Dizinin bir kaç sahnesinde duyduğum kadarıyla Timur Savcı Meryem Uzerli'ye göndermede bulunacakmış.
Özellikle Mahidevran'ın Hürrem'e lanetler okuduğu sahne ve Hürrem'in kaçırılma sahnesinde bol bol göndermeler olacakmış.
Bu arada Hürrem'i kaçırtan ise Mahidevran olacak. Barbaros Hayrettin Paşa yavaş yavaş Sultan Süleyman'ın gözünden düşüyor. Süleyman Hızır Hayrettin Paşa'nın Mustafa'nın etrafında olmasından hoşnut olmayacak ve açık açık Mustafa'ya destek olmaması ve görüşmemesi için uyaracak.
Süleyman, derinden şok olur, üzülür ve adeta yıpranır. Aklına ise tek bir isim gelmektedir: HATİCE...
Süleyman Hatice'nin yanına sinirle, büyük bir hışımla gider. Ama Hatice, ona öyle açıklamalarda bulunur ki Süleyman'ı kalbinden vurur.
ürrem yokya bol bol mustafamı gördük aslında ürrem yokmuş hiç olmamamış gibide davranabiliriz
O göndermeleri ben farkedemedim.Hadi yüzünü yok edeceklerde sesi ne olacak kaynar sumu içirecekmler.Yüz yakma olayında da çok yaratıcı olmuşlar nereden akıllarına gelmiş acaba bu yüz yakma