Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
E hürreme kimse bir şey yapmadıysa ne yani hürrem mustafayı zor durumda bırakmak için mi kayboldu ne saçma olmuş bu senaryo.Çok kasmışlar sanki hürremi var göstermek için.Hasta olsaydı ve hasta olarak bi bölüm bitseydi.Yok hamam yok kaybolma.Çok gözü tırmaladı

O değil de tum bunlar ratingleri dusen,eski tadı kalmayan diziyi canlandırmak ıcın yapılan tanıtım calısmasının bı parcasıysa ve hurrem(yanı meryem) 1 bolum sonra tekrar pörtlerse ıyıce rezil olurlar

E hürreme kimse bir şey yapmadıysa ne yani hürrem mustafayı zor durumda bırakmak için mi kayboldu ne saçma olmuş bu senaryo.Çok kasmışlar sanki hürremi var göstermek için.Hasta olsaydı ve hasta olarak bi bölüm bitseydi.Yok hamam yok kaybolma.Çok gözü tırmaladı

hürrem kayboldu senaryosumu yazmışlar:KK53:
bana sorsalardı ben söylerdim alamanyaya kaçtı derdim:KK4::KK4::KK4:

bugün muhteşemin olduğunu untan tek muhteşemci benim değilmi:KK5::KK5::KK5:

valla mı başka unutanda mı oldu BENDEEEEEE :KK1:
ilk defa hürrem akşamı unuttum,saat 20:30 oldu hatırladım bir fırladım mutfağa tatlımı yaptım kaynanamlara mesaj attım 9 a anca yetişti,kendime şaşırdım ya hiç unutmazdım..

bugün hürremin mimiklerini göremedim ,olaya gerçekten süleyman gözüyle baktık bence,hürremin plalarına şahit olmadık ve gerçekten süleyman geldiğinde onunla birlikte bende inandım kaybolduğuna :KK53: biz hürreme kızıyoruz süleymana kör diyoruz ama o bizim gibi hürremin planlarından haberi yok...üstelik son bölümlerde gördüğümüz üzre mustafa ile ilgili hiç bir fişeklemede bulunmadı ,aksine hep mustafayı savundu (tabi ki planlarını bir tek biz görüyoruz..)
bence hürrem bu akşam bilerek kayboldu ortadan mustafayı zor durumda bırakmak için,haliyle görümcelerinin kumpaslarından da kaçmış oldu...
ben olayı vahideye nasıl bağlayacaklar onu merak ediyorum...ki mustafa öldüğünde hürrem aynı yaşta olmalı ya vahideyi gençleştirecekler,yada mustafa ve mehmet hürremsiz ölecek ki bu çok çok daha saçma olur ...ama bu akşam ki bölüm beni çok rahatsız etmedi,hürremsiz olayları diğerlerinin gözü ile görme fırsatını buldum..hürrem olsaydı bu akşam onun nereye gittiğini biliyor olurduk şu an bir merak var içimde Hürrem nerede?!

Son düzenleme:
Akşam diziyi keyifle izledim hürrem yoktu ya,:KK53::KK53:
Bitli atçı rüsto'da kes sesini artık az kaldı gebertecem seni :KK57::KK57::KK57: ne meraklı adamsın sen ya,bali beye gelen mektubu bile mihiden zannediyorsun artık.
Bali beycim al şu bitlinin kellesini artık :KK47::KK47: yardım istersen gelirim :KK55:
Mihide maşşallah anası kılıklı pabuç kadar dil bodur tavuk seni :KK22::KK22:

şöyle bir şey okudum ama
spoiler

Hürrem Sultan kaçırıldığında yüzü yakılacakmış arkadaşlar. Yılmaz Şahin bize yüzü kapalı olan başka Hürremi kakalamaya çalışacak.

Bu hafta dizimizi izlerken dikkatli izleyelim arkadaşlar. Dizinin bir kaç sahnesinde duyduğum kadarıyla Timur Savcı Meryem Uzerli'ye göndermede bulunacakmış.

Özellikle Mahidevran'ın Hürrem'e lanetler okuduğu sahne ve Hürrem'in kaçırılma sahnesinde bol bol göndermeler olacakmış.

Bu arada Hürrem'i kaçırtan ise Mahidevran olacak. Barbaros Hayrettin Paşa yavaş yavaş Sultan Süleyman'ın gözünden düşüyor. Süleyman Hızır Hayrettin Paşa'nın Mustafa'nın etrafında olmasından hoşnut olmayacak ve açık açık Mustafa'ya destek olmaması ve görüşmemesi için uyaracak.
Süleyman, derinden şok olur, üzülür ve adeta yıpranır. Aklına ise tek bir isim gelmektedir: HATİCE...
Süleyman Hatice'nin yanına sinirle, büyük bir hışımla gider. Ama Hatice, ona öyle açıklamalarda bulunur ki Süleyman'ı kalbinden vurur.

Son düzenleme:
dizinin tadı yok yaa...tuzsuz pilav gibi...hürremin mimikleri olmadan olurmu bu dizi ya....oğlunun taht sancağına çıktığını göremedik ...kurum kurum kuruluşunu....eski görüntülerden araya sıkıştırsalarda bari bakışlarını felan...ama yok olmamaış ıhhııı...

Anası yok diye, laf sokma kotasını mihri iyice doldurdu...:63:
pis bodur civciv..:KK33:
sultan halalarına o ne çemkirmeler öyle..:KK57: validem nerde, validem şöyle, validem böyle..:KK4:
yer yarılsın içine girsin validen:KK66:

hürrem kayboldu senaryosumu yazmışlar:KK53:
bana sorsalardı ben söylerdim alamanyaya kaçtı derdim:KK4::KK4::KK4:

:KK60: :KK60:

Akşam diziyi keyifle izledim hürrem yoktu ya,:KK53::KK53:
Bitli atçı rüsto'da kes sesini artık az kaldı gebertecem seni :KK57::KK57::KK57: ne meraklı adamsın sen ya,bali beye gelen mektubu bile mihiden zannediyorsun artık.
Bali beycim al şu bitlinin kellesini artık :KK47::KK47: yardım istersen gelirim :KK55:
Mihide maşşallah anası kılıklı pabuç kadar dil bodur tavuk seni :KK22::KK22:

:KK60: ürrem yokya bol bol mustafamı gördük :KK53::KK53: aslında ürrem yokmuş hiç olmamamış gibide davranabiliriz :KK53::KK53:

şöyle bir şey okudum ama
spoiler

Hürrem Sultan kaçırıldığında yüzü yakılacakmış arkadaşlar. Yılmaz Şahin bize yüzü kapalı olan başka Hürremi kakalamaya çalışacak.

Bu hafta dizimizi izlerken dikkatli izleyelim arkadaşlar. Dizinin bir kaç sahnesinde duyduğum kadarıyla Timur Savcı Meryem Uzerli'ye göndermede bulunacakmış.

Özellikle Mahidevran'ın Hürrem'e lanetler okuduğu sahne ve Hürrem'in kaçırılma sahnesinde bol bol göndermeler olacakmış.

Bu arada Hürrem'i kaçırtan ise Mahidevran olacak. Barbaros Hayrettin Paşa yavaş yavaş Sultan Süleyman'ın gözünden düşüyor. Süleyman Hızır Hayrettin Paşa'nın Mustafa'nın etrafında olmasından hoşnut olmayacak ve açık açık Mustafa'ya destek olmaması ve görüşmemesi için uyaracak.
Süleyman, derinden şok olur, üzülür ve adeta yıpranır. Aklına ise tek bir isim gelmektedir: HATİCE...
Süleyman Hatice'nin yanına sinirle, büyük bir hışımla gider. Ama Hatice, ona öyle açıklamalarda bulunur ki Süleyman'ı kalbinden vurur.

O göndermeleri ben farkedemedim.Hadi yüzünü yok edeceklerde sesi ne olacak kaynar sumu içirecekmler.Yüz yakma olayında da çok yaratıcı olmuşlar nereden akıllarına gelmiş acaba bu yüz yakma :KK37::KK37:

:KK60: :KK60:

:KK60: ürrem yokya bol bol mustafamı gördük :KK53::KK53: aslında ürrem yokmuş hiç olmamamış gibide davranabiliriz :KK53::KK53:

O göndermeleri ben farkedemedim.Hadi yüzünü yok edeceklerde sesi ne olacak kaynar sumu içirecekmler.Yüz yakma olayında da çok yaratıcı olmuşlar nereden akıllarına gelmiş acaba bu yüz yakma :KK37::KK37:

yüz yakma nerden çıkmış acabaaa? vadide polatın balayı olayında yaptıkları gibi mi yapıcaklar acep?
sesi de eski diyaloglardan yaparlar..kimbilir..:44:

X