Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hurrem henüz bisey yapmadı mahicim hurrem aksine aklını kullanip suleymani sakinlestirdi mustafayi övdü bile
Mihrimah da taclarini takmis

Gerçektede eğitimli , çok akıllı saygılı asil bir şehzadeymiş..

Yemin ederim her izlediğimde içim yanıyor mustafaya...

Bazen çok iyi olmak kötü sonuçlar doğuruyor.Çok parlayınca çok dikkat çekiyorsun.Işığa sinekler üşüşür.Mustafanın başına gelenlerde bunlar.Ne kadar çok parlarsa etrafına o kadar sinek böcek doluşuyor

ben yeni bir hürrem bulanamalarına şaşırıyorum,şimdi o kapıdan meryem olmasa da yeni hürrem çıkıp cevap vermeliydi,olmadı böyle ,geçen haftada dediğim gibi mustafa ölecek hürrem yok ,mehmet ölecek hürrem yok mu olacak yanii...lütfen en yakın zamanda bir hürrem bulsunlar.....

bir yandan temmuz anneleri topiğine yazıyorum da yanlışlıkla buraya yazacağımı oraya yazmışım.mehmet ne saf iyi ya yazmıştım.mehmet kim falan demişler ay çatladım valla.

bu şahuban da çoksüper planları varmış gibi bir durun bekleyin falan diyor bir havalarda. bir şey yapabildiği de yok.sonunda fos çıkıyor

Mahi, hürrem her yerde diyor ama hürremi son 2 bölümdür göremedik : )

Hak ver mahiye nereye baksa hürremi götüyor nefes al hürrem ver hürrem kalk hürrem yat hürrem kafa gitmiş

Mahide hürrem demese zaten unutacağız hürrem varmıydı sultanmıydı kapı ağasımıydı

geçen bir tarihçi anlattı da,rüstem çok kıskançmış.mihrimah bir kere çok hastalanmış.kadın hekim bakmış iyileşmemiş.erkek hekim baksın demişler rüstem hiç izin vermemiş.en sonunda kabul etmiş zar zor.tarihçi diyorki nerden mihrimah böyle erkeklerle falan konuşcak kolay mı.

aaa vedalaşıyorlar hürrem yok of iyice saçma oldu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…