Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Muhteşem Yüzyıl'da bu hafta isyan bayrakları çekiliyor!

Süleyman Mustafa’yı payitahta çağırıyor ve hakkında ağır bir karar veriyor! Mustafa hüsrana uğrarken, Mehmet için taht yolu açılıyor. İki kardeş arasındaki ipler geriliyor. Hürrem zaferini kutlarken, Mahidevran oğlu için gözünü karartıyor. Süleyman Mehmet’le Budin’e sefere gidiyor. Mustafa ise payitahtta kalıyor. Hürrem aniden gelen bir haberle yolculuğa çıkıyor. Payitahta dönen Süleyman onu derinden sarsan bir gerçekle yüzleşiyor
Süleyman Barbaros’u Mustafa’yı payitahta getirmesi için görevlendirmiştir. Herkes Mustafa’nın akıbetinden endişe duyarken, Hürrem ve Rüstem cephesinde büyük sevinç yaşanmaktadır.

Mustafa payitahta gelir ve babasının karşısına çıkar. Süleyman oğlu hakkında verdiği ağır kararını açıklar. Mustafa’yı Amasya Sancak Bey’i tayin etmiştir. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Mustafa’yı zor günler bekliyordur.

Paniğe kapılan Mahidevran ise Süleyman’ın karşısına çıkar. Bu kararın arkasında Hürrem’in olduğunu söyler. Süleyman bu sözlerle çileden çıkar. Herkese güvenini yitiren Mahidevran oğlu için tek başına savaşacaktır.

Süleyman, Budin’e sefere çıkar. Haremde yalnız kalan Hürrem, ansızın gelen bir haberle sarsılır, tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Aradan zaman geçer ve Süleyman payitahta döner. Hürrem hakkında öyle bir şey öğrenir ki, artık kimse güvende değildir.

Muhteşem Yüzyıl 101. Bölüm 2. Fragmanı izlemek için tıklayın : http://www.kadinlarkulubu.com/kkwebtv/fragmanlar/muhtesem-yuzyil-101-bolum-2-fragman-18070.html

Son düzenleme:
mehmetin ölümünü görmeyecek ,mustafanın ölümünü görmeyecek,çok sonra geri dönecek,yada vahideyi yapabildikleri kadar gençleştirecekler,ya yerine brisini koysunlar lütfen ölümleri yaşadığını görelim ama yaaa...:26::18:

Hürremin de Halit kadar ücret alması gerektiğini söyleyenler olmuş da şunu unutmuşlar onu diyenler
timur savcı bu projeye başladığında halit ergençe gitmiş ve 2 yıl tek kare görüntü verme, tiyatro yapma, reklamda oynama demiş halit ergenç de kabul etmiş, dizi sırasında da tek reklamda tiyatroda rol almadı, tabi meryemden fazla para alacak, meryem bi sürü reklam çekti, ayrıca ülkede tanınmayan bir oyuncuya 20-25 bin veriliyordu daha ne olsun megan fox mu bu da 100 bin alsın öyle hooop diye yaaa... ozaman diğer oyuncular neler ister bir düşünün, bocalamasını anlarım ancak insan nezaketen onca iş yaptığı yapımcının telefonuna çıkar.... nezaketen ben kendimi iyi hissetmiyorum dinlenmeye ihtiyacım var desin.....
ayrıca muhteşem yüzyıl seti en kaliteli set olarak biliniyor sabah 8 akşam 8 çalışıyorlar ve tüm rahatları sağlanıyor, yalnızlık sendromu denmiş de ailesinin gelemeyeceği kendinin gidemeyeceği bir ülke değil ki Türkiye, almanya 2-3 saat uçakla, seti azaltılabilirdi, ailesini daha sık görmesi sağlanabilirdi....
Kısacası derdini anlatsa bir destek yolu bulunabilirdi....

Son düzenleme:
Hiç de muhteşem olmayan bir gece
İzlemiyorum artık

belki hürremin gitmesi iyi oldu
belki konuları daha düzgün işlerler devlet işlerine yoğunlaşırlar

benim içinde meryemsiz muhteşem yüzyılın anlamı kalmadı ,muhteşem yüzyıl bitti benim için

Vahide gördüm çok yaşlı ya o lisanı yapabilecek mi o mimikleri o gülüşü o sinirlendiğindeki bağırışını. Ben o hallerini seviyodum meryem çok iyi bir oyuncu . Eşim bile dediki sen önceden haftasonundan başlardın 3 gün kaldı falan diye hiç bagsetmedin hayırdır. Dedim valla hiç izleyesim yok o gidince halit ergencin sakallı suratını balık gözlerini çekemicem . Bölüm başı meryem yğzde seksen ekrandaydı başrol onundu. Bazı bölümler halit ergenç in 2 sahne adığı bile oluyodu. Bence bütün yük meryemin üzerindeydi onun çevresinde dönüyodu olaylar. Odak noktası oydu yani. Mustafa hürremle hatice hürremle ibrahim hürremle şah sultan hürremle.. Yani her karaktere hürrem düşüyodu. Belki dizi başladığında evet Almanya da tanınmış ama Türkiye de tanınmış bir oyuncu değildi halit ergenç ile aynı kefeye konulamazdı ama sonra kendini fazlasıyla ispatladığını düşünüyorum. Kesinlikle aldığı ücrette artış talep ettiyse hakkıdır diye düşünğyorum. He habersizce kaçarak telefonlara bile çıkmayarak hiçbir açıklama yapmadan gitmekla Türk halkına ve dizi senarist yönetmen ve oyuncularına saygısızlık yapmış olmadı mı oldu. Diyorsunuz ki orda çalışan çaycısı makyözü bilmemnesi napsın? Kardeşim aynı şey mi derim bende. Makyöz makyajını yapıyo bitiyo. Oyuncu oynuyo ya kamera karşısında öğrenci dersine çalışır gibi metin ezberliyo bi karaktere bürünmek için belki psikolojisini bozuyo belki kaç kere bi sahneyi tekrarlıyolar olmadı diye bide en önemlisi biz onu izliyoruz bizim istediğimi beğendiğimiz karAkter haline geliyor. Diğer işlerde çalışanların biri sıkıldı mı gider oyuncu yapamaz öle bi hakkı yok. He Meryem sağlık sorunlarını sebebiyle gittiğini açıkladı. Sağlıksa herşeyden önce gelir amma velakin sen hiçbir açıklama yapmadan kaçarak gider olayın üstünden 1 hafta geçer kimseye biley söylemez dizi çalışanlarını zora sokarken haklıyken haksız konuma düşersin. Meryem hastayım diyip anlaşarak gitseydi amenna ama bölesi hiç olmadı hiç. Bende artık diziyi kotarma çalışmalarıyla alternatif senaryolarla görmek istemediğim için izlemiycem .

Valla ben hürrem olsa da olmasa da, vaktim müsait oldukça izliycem:87::87::87:
meryeme mi kalmış dizinin istikbali:100:

Meryem yok mu artık.ınanamam dogrusu.ona alışmıstık.hıc sevmedıgım hurrem karakterıne onun sayesınde tahammul edıyodum.once nebahat cehre,sonra okan yalabık gıttıgınde nasıl bı renk eksıldıyse ayni sey meryem uzerlıde de olur.olayların bu raddeye gelmesınde yapımcıları hatalı buluyorum,cok uzatıyolar dızılerı arabın yalellisi gıbı

Meryem Uzerli'nin sağlık sorunlarını bahane edip diziyi yarı yolda bırakması hiç profesyonelce değil. İtiraf edeyim diziyi onun oyunculuğunu çok beğendiğim için izliyordum.

Ve kesinlikle herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek var ki o da şu; Muhteşem yüzyıl, en başından beri bu kadar çok izlenen bir dizi olduysa bunun en büyük nedeni Meryem'dir.

Daha önce de Kanuni döneminin anlatıldığı diziler çekildi fakat hiçbiri bu kadar ilgi görmedi. Şimdi Meryem'in yerine kimi koyarlarsa koysunlar eski reytingine ulaşamayacaktır dizi. Söylenen isimlere gelince hiçbiri Meryem'in yerini dolduramaz.

Yapımcıların inadı ve Meryem'in kompleksi diziyi bitirdi.

Her ne kadar Meryem'in oyunculuğunu takdir etsem de bundan sonra oynadığı hiç bir diziyi takip etmem. Her an diziyi bırakıp gidebilecek bir oyuncu hem izleyiciyi, hem ekibini huzursuz eder.

Meryem uzerli Türk dizi izleyicisinin güvenini kırmıştır. Muhteşem yüzyıl ise bitmiştir.

adiyeff :13: koca göbüşünle yakalandın

ah ah eskiden burası bölemiydi

merhaba kızlar geldim de içim buruk yani.hürrem ne olacak şimdi.yani bir diziyi sevdim başına gelmeyen kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…