muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

hayret ya yine kimsecikler yok.niye böyle oluyoki.malkoçoğlu ağır gibiydi.ne fena çıktı ya.hürrem de yeni tanıdığı kıza güvenip ne yaptırıyo.kendi yapsa hem daha kolay hemde risksiz olurdu.heykelleri de sarayın içine bi yerlere koysalardı ya.millet görmezdi hiç değilse.

birde hürreme neler söylüyor çok seviyor nasıl sevgiyse ama hürrem hepsini halleder

ya bu hürremin kızı ne kadar tatlı yaa Allahım benım de öle bı kızım olsun...amin....:))

ya bu hürremin kızı ne kadar tatlı yaa Allahım benım de öle bı kızım olsun...amin....:))

evet ınanılmaz tatlı ayyynı annecıgı geçen bolumde suleymanı nasıl opmustu cadı ya yirimm şu suleyman hıç rahat durmuyor hiiçççç kadına bır kıbarlık yapmalarrrr süzmelerrr

hürrem de saf heralde.görüşcem de kendin ver.niye aracıyla gönderiyorsun.baksa ne olcak

Gerçekten tutacakmı adamın büyüsü acaba

Sanırım Nigarın ciğerler parçalanacak ilk o alacak kitabı eline..

Gıcık İbrahimm

Son düzenleme:
Ne ağlamaz çocukmuş yawww Şimdi en heyecanlı yerinde haftaya bırakacaklar ya

Sultan Süleyman: Prenses size çemkirirken, 'anlat anlat, heyecanlı oluyor' diyen bakışlarınız ve gülüşünüz pek hoştu.

Mahidevran: Artık sadece şehzade annesisin ezik Mahi, Süleyman daha dokunmaz sana. Eh hayır hasenat yap bari sen, Hürrem fırça yese de keyiflensem diye düşünmekten kurtulursun biraz. Valide Sultan çok nefis bir laf etti bak senin için: 'Vaktiyle beni dinleseydi bunlar olmayacaktı.' diye. Kadın haklı Mahi.

Hatice Sultan: O nasıl jet hızıyla bir doğumdu yahu? Ne bir çığlık ne bir şey. İçeri gidene kadar biraz sancı o kadar. Mis valla. Doğum denen şey böyleyse yirmi tane doğururum ben be. Sultansın diye burnun havada ama bebeğin suçu yok, inşallah yaşar diyorum bu sefer. Hadi bakalım.

Malkoçoğlu Bali Bey: Beyim, gecenin adamı sendin. Bu hafta seni izleyen hatunların birçoğu o kızın yerinde olmak istemişlerdir he. Başta ben. Öhöm.

miyabaaaa

ben yeşillendim biraz :78::86:

adam avcı köşkünden çıkmaz oldu.
prenseste halvete hazır gibi duruyo çok nazlanıyo ama içinden öle değil sanırsam
sülümana halvet yolu göründü yine

22 ülkeye satılmış ,aralık ayındada yayınlanacakmış

ya benm merak ettiğim bişi var hürremin yanında bi gülnihal vardı ya ona nolduu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…