hayret ya yine kimsecikler yok.niye böyle oluyoki.malkoçoğlu ağır gibiydi.ne fena çıktı ya.hürrem de yeni tanıdığı kıza güvenip ne yaptırıyo.kendi yapsa hem daha kolay hemde risksiz olurdu.heykelleri de sarayın içine bi yerlere koysalardı ya.millet görmezdi hiç değilse.
evet ınanılmaz tatlı ayyynı annecıgı geçen bolumde suleymanı nasıl opmustu cadı ya yirimm şu suleyman hıç rahat durmuyor hiiçççç kadına bır kıbarlık yapmalarrrr süzmelerrr
Sultan Süleyman: Prenses size çemkirirken, 'anlat anlat, heyecanlı oluyor' diyen bakışlarınız ve gülüşünüz pek hoştu.
Mahidevran: Artık sadece şehzade annesisin ezik Mahi, Süleyman daha dokunmaz sana. Eh hayır hasenat yap bari sen, Hürrem fırça yese de keyiflensem diye düşünmekten kurtulursun biraz. Valide Sultan çok nefis bir laf etti bak senin için: 'Vaktiyle beni dinleseydi bunlar olmayacaktı.' diye. Kadın haklı Mahi.
Hatice Sultan: O nasıl jet hızıyla bir doğumdu yahu? Ne bir çığlık ne bir şey. İçeri gidene kadar biraz sancı o kadar. Mis valla. Doğum denen şey böyleyse yirmi tane doğururum ben be. Sultansın diye burnun havada ama bebeğin suçu yok, inşallah yaşar diyorum bu sefer. Hadi bakalım.
Malkoçoğlu Bali Bey: Beyim, gecenin adamı sendin. Bu hafta seni izleyen hatunların birçoğu o kızın yerinde olmak istemişlerdir he. Başta ben. Öhöm.