muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Nigar Kalfa: Bu hafta çok kırıldım sana. Hürrem'e hak veriyorum artık ablacım. Mahidevran'a yanaşmak neyin nesi??? Yakışır mı senin gibi hatuna? İbrahim Paşa'nın sarayına geldim diye üzülme ama. Vakt-i zamanında İbrahim Paşa ne demişti sana? "Sen akıllı kadınsın Nigar Kalfa." Sen anladın neden üzülme dediğimi:)

Mahidevran: Kırk yılın başında aklını kullandın tebrik ediyorum. Nigar'ı yanına alman güzel fikir. "İbrahim Paşa nezdinde de korurum seni dedin, olay koptu zaten Nigar için. Yalnız Gülşah fena bozuluyor bu duruma haberin olsun. İbrahim Paşa'nın sarayından döndükten sonra onu da boğazlarsa şaşırmam.

İbrahim Paşa: Gözden düşüyorsun demiştim sana paşam. Bak Süleyman'ın da rüyalarına girip kâbus olmaya başladın. O ne biçim sırıtmaydı ama valla tırstım. Ayrıca, İsabella ile konuşmanı da çok takdir ettim. Kadın ruhundan anlıyorsun vesselam. İşin içine dolaylı da olsa Sultan Süleyman girmeseydi o hatun sana alenen yazardı da işte.

Sümbül Ağa: Yine söylemem lazım ki, o haremde kimse senin eline su dökemez ağam. İyi oldu kilitleyiverdin Gül Ağa'yı. Bütün gün yatıyor neredeyse.

Hürroşum: Mihrimah'la konuşman güzeldi ama o daha çok küçük yahu. Biraz daha büyüseydi keşke. Ama senin vardır bir bildiğin diye bir şey demiyorum. Hatice Sultan'ı (hiç sultan diyesim gelmiyor ama işte ne yaparsın) ciddiye bile alma derim. Kiminledans ettiğini bilmiyor şaşkın.

andromeda beğen butonun kaldırmışlar beğenemedim ama güzel yorumlamışsın diziyi,süleyman içten içe ibrahime karşı bir çelişki içinde ama hediyelerinide ihmal etmiyor ne uzaklaşıyor ne yakınlaşıyor iyide yapıyor,ilk sezonda ibrahim ne süklüm püklümdü adamın bu sezon ses telleri yırtılacak bağırmaktan sanırım...

Teşekkür ederim :)))) İbrahim'in süklüm püklüm olması o gücü elde edinceye kadardı zaten. Zamanla tamamen uzaklaşacak Süleyman ondan. Hürrem zaten sevmiyor, -ki bence en büyük sebebi onun Mahidevran'ı, dolayısıyla da şehzade Mustafa'yı desteklemesi- entrikalarıyla hem İbrahim'in idamına yol açacak hem de kendisini aşağılayan Hatice Sultan'ı cezalandıracak. Bir taşla iki kuş.

[video=youtube;s_5sXvHV0WE]http://www.youtube.com/watch?v=s_5sXvHV0WE[/video]

[video=youtube;4Z3D-UuD8GU]http://www.youtube.com/watch?v=4Z3D-UuD8GU[/video]

vvooooo sevişme sahneleri var bu bölümmmmm...
hatçe doğramıyor mu ya ölüyormu noluyor..
karnı hala şiş gibiydi yatakta anlamadı ben

en son sahne kesin rüyadır..hatçe doğurur..malkoçoğluuuuuu iş başındaaaaaa bide prensese hedıyeler fln sulumann ibraam sonun geliiiy

hürrem haticeye verdiği o nazarlığı şu büyücü kılıklı herife mi okuttu naaptı yahu???

hayır. onu haticeyle arasını düzeltmek için verdi. böylelikle saraya girecek defteri alacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…