muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

sülümannnnn arkadaşlar bu isabel rolünde oynayan kadın bebekte bı restorantta balık yerken muhteşem yuzyılın yapımcısı goruyor..kartını verıyor benı mutlaka arayın tam sıze gore bı rol var oynamanızı ıstıyorum dıyor..kadın daha sonra arıyor çevresi filan merak ediyor ara bakalım hangı diziymiş diye..kadın arıyor ve muhteşem yüzyıl oldugunu ogrenıyor sonuç isabel olup çıkıyor şansa bakarmısınız yaa ama ben daha izlemeden gıcık oldum isabele hürremi görmedi o daha

hürremin yeni cariyesi aşkı memnudaki pelinmiş hee

hürremin yeni cariyesi aşkı memnudaki pelinmiş hee

aa ne güzel yapmışlar kızı,ne kadar değişmiş..

saol canım heyecanla bekliyoruz,yemeğim hazır akşama temizliğimde bitecek,kızıda akşam üstü parka çıkarıp biraz yorarsam diziyi keyifler izlerim artıkın...

bu arada bir arkadaşımada cariyelik teklifi geldi ama saçlarını koyuya boyama şartı ile kızda boyamam diye diretince olmadı,saçları çok değerlidir ne alaka dedim cariyelerin içinde sarışını var kumralı var boyalısıda vardır muhakkak yaniiii bu kızda boyamış bak koyu kahveye

Son düzenleme:
evet canım hatta çekimlere falanda gitti bir kaç foto almışlar ama saç rengi niyeyse daha koyu olmalı demişleri ...bizimki istememiş boyatmak...iyi olurdu be gelişmelerden haberdar olurduk
264812[/TABLE]

Eklentiler

• $314090_10150309373278430_559428429_7842930_1447786638_n.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
hürremin siyah entarisini beğenmemiştim ama o saçları o kolyeyi görünce bir bütün harika durmuş yaaaaaaaaa

ayyyhh amma yalakalık yaptı bu sülümanda
çiçeem böceeem portakalım domatesim patatesim patlıcanım
şiiirmiş birde bunu bizde yazarız sülüman reklam kokan hareketler bunlar

yaww bu sülümanında gönlü amma genişmiş kardeşim ya herkese gönlü kayıyo bu adamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…