muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

heyoo ben geldim :92:

megimmm:KK69:editör olmuşsun canım tebrik ederim :KK19:

Malkoçoğlu Bali Bey: Beyim, gecenin adamı sendin. Bu hafta seni izleyen hatunların birçoğu o kızın yerinde olmak istemişlerdir he. Başta ben. Öhöm. :KK69:

döktürmüşsün yinee...o kişilerin içinde bende varıııımmmmm :KK52::KK25::78:

geçen hafta bir söz olayımız vardı kuzeni sözledik izleyemedim yaa çok üzüldüm birde eşim hadi hürremi kaçırmayalım diye taksiye bindik geldik eve uçarak sonlarına yetiştim..

yeni fragmman tv de dönüyor hemen buraya baktım yok hayret yaniiiii...
ben ne hissettim son sahnede hürrem bişey yapacak ve bebeği yaşatacak gibi geldi içimden yeni fragmanada bakamadım misafirim vardı bugünde öff arayıp bulurum şimdi nette mucukkss..
meg hayırlı olsun bende editördüm bi ara çok sarmıştı beni sonra KK işime son verdi :KK70::KK56::KK57:

şimdi izledim evet hürrem bebeği ele almış sanki bana kurtardı gibi geliyor ama bellide olmaz,hürremde öyle bir hava vardı çünkü geçen haftanın son sahnesinde..
akıllı kadın av köşkünde ki kadından haberi olmuş haticeye söyüyordu pargalı köşke kadın atmış diye :KK53:

geçen hafta bir söz olayımız vardı kuzeni sözledik izleyemedim yaa çok üzüldüm birde eşim hadi hürremi kaçırmayalım diye taksiye bindik geldik eve uçarak sonlarına yetiştim..

ben ne hissettim son sahnede hürrem bişey yapacak ve bebeği yaşatacak gibi geldi içimden yeni fragmanada bakamadım misafirim vardı bugünde öff arayıp bulurum şimdi nette mucukkss..
meg hayırlı olsun bende editördüm bi ara çok sarmıştı beni sonra KK işime son verdi :KK70::KK56::KK57:

Teşekkür ederim :))) Bence de Hürrem son anda müdahale edip bebeği kurtaracak gibi görünüyor. İzleyip görüciiiz artık. :KK66:

huri :KK60:bende varım diyo yaa:KK52:

ben yokum arkadaş:82: her ne kadar iri,esmer ve kaslıda olsa güçlü kollarıyla sarsada :KK56:

nesse işte:KK60: kuzey var benm için o daa hoş:KK23::KK69:

megim tatlı meleğim hayırlı olsun editörlüğün cnmniçi
:KK16::KK71::KK70::KK19::KK54:

teşekkürler perim benim :KK19:

sağol kuzu :KK70:
hayırlısı bakalım..
benim de 2. kez editör oluşum bu :))

Son düzenleme:
kızlar ben diziden soğudum 2 haftadır izlemiyorum. bu haftada izleyip izlememekte kararsızım. ibrahim paşa geçen sezon hep düzgün konuşurdu. bu sezon ne o öyle bi tuhaf kasarak konuşuyo. hürremi mi taklit etmeye çalışıyo . sırf ondan soğudum inanınki.

kızlar ben diziden soğudum 2 haftadır izlemiyorum. bu haftada izleyip izlememekte kararsızım. ibrahim paşa geçen sezon hep düzgün konuşurdu. bu sezon ne o öyle bi tuhaf kasarak konuşuyo. hürremi mi taklit etmeye çalışıyo . sırf ondan soğudum inanınki.

Alla alla enteresan evet ibraam değişti ama yeni oyuncular çok güzel,üstelik hızlanacak bence yine seneryo mustafa büyüyecek,sonra haticenin bebekleri olacak falan yani ben çok merakla bekliyorum o bölümleri,bu bölümleri izlemeden de o bölümler güzel olmaz ki ama yaaa..

X