- 25 Şubat 2011
- 4.187
- 1.974
ya benm merak ettiğim bişi var hürremin yanında bi gülnihal vardı ya ona nolduu :d
bende çok merak ediyorum nereye gitti bu gülnihal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya benm merak ettiğim bişi var hürremin yanında bi gülnihal vardı ya ona nolduu :d
ya benm merak ettiğim bişi var hürremin yanında bi gülnihal vardı ya ona nolduu
meg ablamı gorur gıbı oldum sankiiiiiii özledikkk
bende sizi özledim yafrım
kızım gelsenize fatmagülgillere ya
yeşil olmuş meg ablam hayırlı olsun timem pek bakmıyorum bu ara geliciim ben ..ama digerlerini bilmem
heyoo ben geldim :92:
megimmmeditör olmuşsun canım tebrik ederim
Malkoçoğlu Bali Bey: Beyim, gecenin adamı sendin. Bu hafta seni izleyen hatunların birçoğu o kızın yerinde olmak istemişlerdir he. Başta ben. Öhöm.
döktürmüşsün yinee...o kişilerin içinde bende varıııımmmmm :78:
geçen hafta bir söz olayımız vardı kuzeni sözledik izleyemedim yaa çok üzüldüm birde eşim hadi hürremi kaçırmayalım diye taksiye bindik geldik eve uçarak sonlarına yetiştim..
yeni fragmman tv de dönüyor hemen buraya baktım yok hayret yaniiiii...
ben ne hissettim son sahnede hürrem bişey yapacak ve bebeği yaşatacak gibi geldi içimden yeni fragmanada bakamadım misafirim vardı bugünde öff arayıp bulurum şimdi nette mucukkss..
meg hayırlı olsun bende editördüm bi ara çok sarmıştı beni sonra KK işime son verdi
geçen hafta bir söz olayımız vardı kuzeni sözledik izleyemedim yaa çok üzüldüm birde eşim hadi hürremi kaçırmayalım diye taksiye bindik geldik eve uçarak sonlarına yetiştim..
ben ne hissettim son sahnede hürrem bişey yapacak ve bebeği yaşatacak gibi geldi içimden yeni fragmanada bakamadım misafirim vardı bugünde öff arayıp bulurum şimdi nette mucukkss..
meg hayırlı olsun bende editördüm bi ara çok sarmıştı beni sonra KK işime son verdi
megim tatlı meleğim hayırlı olsun editörlüğün cnmniçi
kızlar nerdesiniz ya,bu kuzey güney bizi mahfetti sinir oluyorum haaa gelin çabuk buraya
kızlar ben diziden soğudum 2 haftadır izlemiyorum. bu haftada izleyip izlememekte kararsızım. ibrahim paşa geçen sezon hep düzgün konuşurdu. bu sezon ne o öyle bi tuhaf kasarak konuşuyo. hürremi mi taklit etmeye çalışıyo . sırf ondan soğudum inanınki.