muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Sultan Süleyman: Kendi iç hesaplaşmanız nefisti hünkarım. Onun yanı sıra zaferiniz de hayırlı uğurlu olsun.

İbrahim Paşa: Savaş planını anlatmanız müthişti paşam. Ancak gözden düşüyorsunuz farkında olduğunuz üzere.

Hatice Sultan: Her zamanki gibi iticisin Hatice. Ne öyle ben sultan olarak doğdum da siz hep köle olarak kalacaksınız da falan filan...O aşağıladığın insanlarla oturma o zaman, yürü validenin odasına... O kadar sinir stresle o bebeği de düşürürsün sen bak. Ayrıca, İbrahim harem kurmaya kalkarsa onu boşarım, ne sadrazamlığı kalır ne bir şeyi falan... Abin yapınca serbest ama İbrahim'e gelince yasak. Ne güzel değil mi? Bekle sen ama, kocasız kaldığında göreceğim suratını... Tövbe yarabbim...

Mahidevran: Hep söylüyorum Mahicim, o kadar eziksin ki ancak Hürrem fırça yiyince mutlu olabiliyorsun, küçük hesapların insanı seni. Gülfem'i de al git.

Nigar Kalfa: Bence Hürrem ile aranız düzelecek sizin. Hissediyorum. Üzülme daha fazla yahu.

Hürroşum: Hiç canını sıkma tatlım sen. Hatice Sultan hamile tripleri yapıyor aklı sıra. Ezik işte ne yapsın. Nigar konusunda da çok inat etme Hürremcim. Kız gerçekten satmadı seni.

Sümbül Ağa: Geri planda kalmana üzülüyorum hayatım ben. Tatlı bi rekabet olarak kalsa keşke Gül Ağa ile olan çekişmeleriniz. Alttan al, kimse senin eline su dökemez o haremde.

1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 21:01:22 11,36% 32,58%
2 KUZEY GUNEY KAND 20: 45: 14 8,60% 22,36%
3 MUHTESEM YUZYIL (OZET) SHOW 20:00:14 7,17% 22,19%
4 KUZEY GUNEY (OZET) KAND 19: 57:33 4,07% 12,16%

evet kızlar buyrun reytıng sonucları MY yıne acık ara önde :82: :KK68:

Son düzenleme:
Sultan Süleyman: Kendi iç hesaplaşmanız nefisti hünkarım. Onun yanı sıra zaferiniz de hayırlı uğurlu olsun.

İbrahim Paşa: Savaş planını anlatmanız müthişti paşam. Ancak gözden düşüyorsunuz farkında olduğunuz üzere.

Hatice Sultan: Her zamanki gibi iticisin Hatice. Ne öyle ben sultan olarak doğdum da siz hep köle olarak kalacaksınız da falan filan...O aşağıladığın insanlarla oturma o zaman, yürü validenin odasına... O kadar sinir stresle o bebeği de düşürürsün sen bak. Ayrıca, İbrahim harem kurmaya kalkarsa onu boşarım, ne sadrazamlığı kalır ne bir şeyi falan... Abin yapınca serbest ama İbrahim'e gelince yasak. Ne güzel değil mi? Bekle sen ama, kocasız kaldığında göreceğim suratını... Tövbe yarabbim...

Mahidevran: Hep söylüyorum Mahicim, o kadar eziksin ki ancak Hürrem fırça yiyince mutlu olabiliyorsun, küçük hesapların insanı seni. Gülfem'i de al git.

Nigar Kalfa: Bence Hürrem ile aranız düzelecek sizin. Hissediyorum. Üzülme daha fazla yahu.

Hürroşum: Hiç canını sıkma tatlım sen. Hatice Sultan hamile tripleri yapıyor aklı sıra. Ezik işte ne yapsın. Nigar konusunda da çok inat etme Hürremcim. Kız gerçekten satmadı seni.[/FONT][/B]

Sümbül Ağa: Geri planda kalmana üzülüyorum hayatım ben. Tatlı bi rekabet olarak kalsa keşke Gül Ağa ile olan çekişmeleriniz. Alttan al, kimse senin eline su dökemez o haremde.[/QUOTE]

süper yorum yazmışsın canım ama ben valide sultanada bişeyler söylemek istiyorum

valide sultanım niye şehzadeleri ayırıyorsun ki? görüceksin yok göremiceksin sarı selimin babasının yerine halkla bayramlaştıgını...

süper yorum yazmışsın canım ama ben valide sultanada bişeyler söylemek istiyorum

valide sultanım niye şehzadeleri ayırıyorsun ki? görüceksin yok göremiceksin sarı selimin babasının yerine halkla bayramlaştıgını...
[/QUOTE]

Teşekkür ederim canım :)

kızlar yeni bir müzik var çalan bayan sesi aaaa dio ya:)onu nereden bulabiliriz lütfen link verin.çok güzel bir müzik

evet budur cnm teşekkür ederim:)ama çok kısa neden bu kadar kısa yahu

annnaaaammmmmm bu ısabell mıdır nedır nerden cıktı cakma turkan soray gıbı yaaa :KK60: lenn hurrem hangısıyle ugrascak suluman bı rahat dur ..ipraamı bırak smdılık hurremcım cunku senn suluman yıne costu havada karada bırakmaz bu ısabelı soliim :KK52: buarada en basta hurreme sultanııı padısahııım dıııy suluman bunuda begendım yanı halvet sınyallerrıııııı :KK52:

$690905.jpg

Geçtiğimiz sezon ve yeni yayın döneminin ses getiren dizisi “Muhteşem Yüzyıl” 21 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanan yeni bölümüyle yine birinci oldu. Her bölümü heyecanla takip edilen dizi yüzde 11,4 izlenme oranıyla (32,6 share) ile totalde, yüzde 15.6 (44.4 share) oranıyla AB’de gecenin birinciliğini kazandı.

SHOW TV ekranında, 500 bin dolarlık maliyeti ile Türk dizi tarihinin en pahalı sahnesi olan Mohaç Seferi’ni izleyiciye sunan “Muhteşem Yüzyıl”, yeni yayın döneminde de her bölümüyle çok konuşulmaya devam ediyor.

Alıntıdır!

$690826.jpg

Doğuş Grubu'nun yeni kanalı TVen, piyasaya büyük ses getirerek girmeye hazırlanıyor. TVen'in ilk büyük transferleri Muhteşem Yüzyıl ve Behzat Ç.. Kanalın yayın tarihi ise belli oldu. Ensonhaber.com'a konuşan NTV Yayın Yönetmeni Ömer Özgüner, Kasım'ın ikinci haftasından itibaren TVen'in izleyicileriyle buluşacağını söyledi.

FENOMEN DİZİ BEHZAT Ç. 20 KASIM'DA

TVen, iki büyük diziyle TV piyasasında boy gösterecek. Ekranların fenomen dizilerinden Behzat Ç.'yi transfer eden TVen'de dizinin yayın günü değişmedi ve Behzat Ç. 20 Kasım Pazar günü izleyicileriyle buluşacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL YENİ YILDA YENİ KANALINDA

TVen'in bir diğer dikkat çekici dizisi ise Muhteşem Yüzyıl. Şu anda Show Tv ekranlarında yayınlanan ve rating rekorları kıran dizi Ocak ayından itibaren TVen ekranlarında yayınlanacak.

TVen'DE DİĞER PROGRAMLAR

Yaşam ve eğlence programlarının ekrana geleceği TVen'de, son olarak Cennet Mahallesi ve Akasya Durağı'nda oynayan Melek Baykal da program yapacak. Devlet Opera sanatçısı da olan Melek Baykal, gündüz kuşağında farklı bir formatla seyircinin karşısına çıkacak.

Öte yandan TVen'de 'Teyzeler geziyor' adlı farklı bir program da ekrana merhaba diyecek.

Alıntıdır!

Son düzenleme:
vışşş isabella o ne dudak öle kısssss :KK54:
hürrem gerçekten bırak şimdi ibraamı kocan yine uçkurunun peşine gidiyor her zafer sonrası bir kutlama yapıyor adam ya :KK52:

İŞTE HÜRREMİN YENİ RAKİBİ :))SULTAN SÜLEYMANIN YENİ GÖZDESİ
İşte, Muhteşem Yüzyıl'da yaşanacak ve yaşanamayacak olanlar: Hep aynı mekanlar, aynı harem ve aynı kadınlar hem senaryoyu zorlamaya başlayabileceği, hem de seryirciyi sıkacağı için, hükümdarın yanında yeni bir kadının yeralmasına karar verilmiş... Birkaç hafta sonra, Kanuni Süleyman'ın yanında İspanyol bir hatun göreceksiniz: Hatun korsanlar tarafında kaçırılıp İbrahim Paşa'ya satılacak, "Allah'ın böylesine özene bezene yarattığı bir kul ancak sultanıma layıktır" diye kızı Kanuni'ye hediye edecek! Hediyenin sebebi tabii ki hükümdarın halvet anlarını biraz daha zevk ve neş'e içerisinde geçirmesini sağlamak olacak ama işin gerisinde bir başka maksat daha bulunacak: Hürrem'i kıskançlık krizlerine sokmak ve şayet mümkün olabilirse Kanuni'den soğutmak!
KADINI EVDE SAKLADILAR
Ama böylesine yürekler hoplatan İspanyol dilberin küçük bir kusuru bulunacak... Aslında kusur değil başka birşey, bir bağlılık yani bir nişanlı! Dünyalar güzeli kız, Avusturya'nın hakimi Habsburglar'dan bir prens ile nişanlı olacak, evlenmek üzere o prensin yanına giderken korsanların eline geçecek ve bu yüzden Viyana yerine İstanbul'a gelecek! Hatunu görür görmez Kanuni Süleyman'ın aklı başından gidecek ama Hürrem'in malul şerrini aşmaya muvaffak olup da kızcağızı saraya alabilmek ne mümkün? Böyle bir işi tabii ki beceremeyecek ve kızı şehirde bir evde saklayacaklar, cihan hükümdarı da gizli gizli o eve gidip gelmeye başlayacak...
Anlattıklarına göre önce İspanyol güzelin evli barklı ama evine ve kocasına sadakat göstermeyen cilveli bir hatun olması düşünülmüş. Sonra, dizinin o zaman danışmanlığını yapan Erhan Afyoncu "Koskoca padişah sarayında kadın kalmamışçasına kart zamparalar gibi sokaklara düşüp zina mı edecek? Destuuuur!" demiş ve kadının nikahlı değil, nişanlı olmasına karar kılınmış! Dizinin senaristi Meral Okay'ın yayın günleri seyirciyi yerine mıhlayan ve reytingleri altüst eden muhteşem senaryosunun bundan sonraki bölümleri bu çerçevede cereyan edecek...

X