muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Selam kızlar!
Yeni üye oldum ben;muhteşem yüzyıl fanatiği olunca da hemen bu başlığa atlayayım dedim
ilk sayfadan beri okuyorum yazıklarınızı çok hoşuma gidince yazayım bakalım dedim.
Bu arada pargalı taraftarıyımbelirteyim.Neyse artık burda olurum

pargalı beni hayal kırıklığına uğrattı

pargalı benide hayal kırıklığına uğrattı yani okan yalabıkı çok severim ama bu pargalıyı bi türlü sevemedim ayrıca sultan süleymanında jetonu 5 ay sonra düşüyomuş aradan o kadar ay geçti sormadı savaş sırasında o gün hürremle napıyodunuz diyo

Valide Sultan ağzından kaçırdı...

Yeni sezona da zirvede başlayan "Muhteşem Yüzyıl" dizisinin "Valide Sultan"ı Nebahat Çehre, yıl sonunda diziden ayrılıyor.

Oyuncu, TNT ekibiyle konuşurken sezon finalinde öleceğini ağzından kaçırdı.

[video=youtube;ZteChyxdyGM]http://www.youtube.com/watch?v=ZteChyxdyGM&feature=related[/video]

[video=youtube;jQUes0We_pE]http://www.youtube.com/watch?v=jQUes0We_pE&feature=related[/video]

bende hürremciyim.ama bu hafta kuzey güney ve hürrem olunca işler değişti.reklamlarda sürekli kanal değiştirdim.iki dizidende birşey anlamadım.saray belli doğuranlar, hamile kalanlar ve vurulanlar var.hatice sultan hamileymiş.saraydada kadınlar aptal sanırım.ebe gelmese hiç hamile kaldıklarını bilemeyecekler.yanlız hürrem ibrahimin canına okuyacak.ibrahimde nigar kalfaya bence zamanla kayıtsız kalamayacak.

Sıkı bir kıvanc fanı dahi olsam ne kuzey ne guney ne dogu ne batı benı kasmaz arkadasss yenı bolumu heycannlla beklıyorummm savas izliciiiz bakalım okdr para harcanan sahneler nasıl olms mrk edıyorum valıde sultan bu sezon olucekmıs ıns bu sezon bıtırmezler dızıyı ya.. bide kızlar diyorum ki su fragmanlarda gorunen falcı abımız kmse bızede bakıversın fal yaa

fragmanlardaki falcıyı ben niye göremedim ya:44:

bu diziyi severek izliyorum ama şu savaş sahneleri çok kötü ya.çok tuhaf görüntüler.aslında kadınların takılarına o kadar para yatırana kadar daha gerçekçi savaş sahneleri hazırlasalar.sahneler çok yapay.

Savaş sahneleri 500 bin Tl lik bir bütçeyle çekilmiş fakat bukadar para harcanmasına rağmen sahneler neden bukadar yapay ben de merak ediyorum. Bu 500 bin tl neye harcanmış acaba

halvetlülerim miyaba :92::92::92:

akşama yatılı misafirimiz var.. muhtemelen burda olamam..
öpüyorum sizi,çoookkkk hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…