muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

İbrahimin suyu iyi cene ısınıyor : )))))

Hem kendini parçaladı Hatice sultanı alabilmek için, aşkınden divan-e oldu, ardında da Nigar kalfanın da ona karşı hislerini bildiği halde kızın suratını fln oksuyor! Ah erkek milleti aaaaaaaah! :KK20:

Kuzey bu akşam ekşın dolu. O varken başkası olmaz olamaz:98: sülümanı da netten izlerim artık:96:

Meg ablamz yokmus bu aksam yanımızda :KK59::KK59: mısafrlerı topicçe kınıyoruz :KK60: :KK60: artık bız toplaşıcaz kzlar kısırınızı kekinizi yapın gelin yer kapın :KK52: :KK66:

ayy heyecanla bekliyoum zaten malkoçoğlu gelicek aptal ibrahim de ne yaptığını bilmiyo valla hatice mi nigar mı karar ver di mi hürremle de uğrasmayı bi bırak amaan :21:

$truffle-el-yapimi-cikolata-buyuk-4170.JPG

beni affedin kara listeye alınmışım...
uzun süredir topiğe girmeyince dizi heyecanıyla gelmeyi unuttum yeminle :)
yemek bile yemedim çok heyecanlandım dizi başlıyor diye telefonlarımı bile kapattım..
ama söz artık gelicem,çok heyecanlı bu akşam yine hürremle leonun sahnesinde çok ağladım..megim öpüyorum çikolatalarımı kabul edin lütfen:KK69::89:

Eki Görüntüle 260474

beni affedin kara listeye alınmışım...
uzun süredir topiğe girmeyince dizi heyecanıyla gelmeyi unuttum yeminle :)
yemek bile yemedim çok heyecanlandım dizi başlıyor diye telefonlarımı bile kapattım..
ama söz artık gelicem,çok heyecanlı bu akşam yine hürremle leonun sahnesinde çok ağladım..megim öpüyorum çikolatalarımı kabul edin lütfen:KK69::89:

Kimsecikler yokken hepsini tek başıma lüpletebilirim :KK64::KK64::KK52::KK52:

herkese merhabalar :)

fragmanını izlemek bile gözlerimi yaşartmaya yetti.bu akşamı merakla bekliyorum :)

X