muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

İbrahimin suyu iyi cene ısınıyor : )))))

Hem kendini parçaladı Hatice sultanı alabilmek için, aşkınden divan-e oldu, ardında da Nigar kalfanın da ona karşı hislerini bildiği halde kızın suratını fln oksuyor! Ah erkek milleti aaaaaaaah!

Kuzey bu akşam ekşın dolu. O varken başkası olmaz olamaz:98: sülümanı da netten izlerim artık:96:

Meg ablamz yokmus bu aksam yanımızda mısafrlerı topicçe kınıyoruz artık bız toplaşıcaz kzlar kısırınızı kekinizi yapın gelin yer kapın

ayy heyecanla bekliyoum zaten malkoçoğlu gelicek aptal ibrahim de ne yaptığını bilmiyo valla hatice mi nigar mı karar ver di mi hürremle de uğrasmayı bi bırak amaan

beni affedin kara listeye alınmışım...
uzun süredir topiğe girmeyince dizi heyecanıyla gelmeyi unuttum yeminle :)
yemek bile yemedim çok heyecanlandım dizi başlıyor diye telefonlarımı bile kapattım..
ama söz artık gelicem,çok heyecanlı bu akşam yine hürremle leonun sahnesinde çok ağladım..megim öpüyorum çikolatalarımı kabul edin lütfen:89:

Kimsecikler yokken hepsini tek başıma lüpletebilirim

herkese merhabalar :)

fragmanını izlemek bile gözlerimi yaşartmaya yetti.bu akşamı merakla bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…