muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

başını kaçırdım :KK5: misafir vardı pek bişi anlayamadım :KK36::KK5: ama güzeldi :KK31:

Gül Ağa: Dizinin yeni sezonuna süper bir giriş yaptın. Bir daha gelmeyeceksin sanıyorduk valla iyi oldu. Sümbül Ağa'nın pabucu biraz dama atılacak gibi.

Gülşah: Zamanında senin için lezbiyen midir nedir gibi bir yorum yapmıştım. Sanırım haklı çıkıyorum. Boşver bacım Mahidevran'ı Süleyman'ı, kendi hayatına bak bu fırsat gelir mi bir daha? Git evinin kadını, çocuklarının anası ol. Gerçi sen de haklısın bir yerde. Evlenince çamaşır, bulaşık, çocuk bakımı, yemek...Bunların hepsi seni bekliyor olacak. Sarayda rahatsın tabi bu açıdan. Ekmek elden su gölden oh mis. Ama bak beni dinle sen.

Mahidevran: Mahicim, Hürrem'in azarlanmalarından bile medet umar hale gelmişsin. Şu haline bir bak. Tek kozun Mustafa, onu da kulanamıyorsun. Beceremediğin gibi çocuğu da manyak edeceksin şu hallerinle. Sözlükte seninle ilgili bir yorum vardı bak yazayım: Hürrem Süleyman'ı avcunun içine almış, sen hala ay validem beni daha çok seviyor hihihi modundasın. Arkadaş çok haklı Mahicim. Bir de koskoca haseki sultansın, aklın sıra Hürrem'le alay ediyorsun. Aşk aygır adına kadar düştü mü falan. Her şeyden önce onu da Allah yaratmış Mahi. Şehzade anasının seviyesine bak yarabbim.

Şehzade Mustafa: Aynı annene çekmişsin. Düşüncesizlik diz boyu. O ormandan geçip İbrahim'in yanına gidecektin aklın sıra değil mi? Seni Osmanlı delileri bulmasaydı görürdün o zaman. İyi ki baban seni savaşa götürmemiş.

Hatice Sultan: Hep sıkıcıydın, hala öylesin. Senin sahnelerin çıkınca hiç bitmeyecek zannediyorum yahu. Tv karşısında fenalık geliyor. Anan bile yoruldu senin bu, 'İbrahim beni görmedi, yok bana bakmadı, yok öyle yok böyle' triplerinden. Adamın başına bin türlü bela var, senin gibi bütün gün sarayda oturup lak lak yapmıyor. Heh hamile kaldın hadi bakalım bunu doğurmayı becerirsin inşallah. Bütün aklın fikrin çocuk yapmak ve İbrahim zaten. Yalnız kocan sana süper bir ayar verdi fark ettiğin üzere. 'Aşk insanı kör ederse bedelini öder.' gibi bir şeydi sanıyorum. Güzeldi. Ayrıca adam gittikten kaç ay sonra fark ediliyor hamile olduğun. En basitinden ben neden regl olmuyorum acaba? diye düşünmemişsin. Yahu Hatice, sultansın multansın ama, o kadar hizmetkar olmasa o çocuğa da bakamazsın sen. Yalnız kalsan, çocuk açlıktan ölür, onu da insanlar geldikten sonra fark ederler. Tövbe. Of Hatice, içim şişti.

Leo: Allah rahmet eylesin. Duygusala bağlayamayacağım seninle ilgili kusura bakmasınlar. Aptallığının bedelini İbrahim gibi bir psikopatın eline düşerek canınla ödedin.

Nigar Kalfa: Esaslı kadınsın hep söylerim bunu. Yalnız Hürrem çok haksız sayılmaz yine de. Bir şeyi Mahidevran istese yapmazsın, Sümbül Ağa istese yapmazsın, yeri gelir Hürrem istese yapmazsın ama şu İbrahim yok muuu neler yaptırdı sana. Paşanın sözünden nasıl çıkarım dedin ama örneğin Mahidevran da sana tehditler savuruyordu, hatta Gülşah başına çuval gibi bir şey geçirip odaya sokmuştu seni. Her birini atlattın. Tamam İbrahim sinirli biri ama senin gibi bir kadın idare ederdi onu bir şekilde. Bu arada Nigar'cığım, Hatice hamile diye çok üzüldün fark ettim ama bence çok takma kafana.

İbrahim Paşa: Paşam bu kadar sinir stres yapma, kalpten gidersin maazallah. Geldi mi de kalabalık geliyorlar sana, tırsıyorum izlerken. Senin içinde çok azılı bir sadist yatıyor hepimiz görmüş olduk bunu. Ceza olarak sevdiklerini öldürtüyorsun insanlara. Yalnız Hürrem feci intikam alacak sen de farkındasın. Aha Süleyman da hesap sordu şimdi sana, ne diyeceksin? Sorduğu soru da feci: Ne istedin Hürrem'den? Sorunun soruluş şekli bile senin bu konuda durumunun 1-0 olduğunun resmi paşam. Bu arada bir şey daha söyleyeyim, 'yahu bu adam bana bunun hesabını sorarsa ben ne cevap vereceğim?' diye hiç mi düşünüp kafa yormadın be paşam? Yakıştı mı bu senin gibi adama?

Hürrem: Başın sağolsun Hürroşum, çok ağır şeyler yaşadın. Bu konuyu burada kapatıyorum yeterince üzgünsün hala. Şehzade Bayezid için tebrik ederim bu arada. Bence sen Nigar'ı affet artık. Her ne kadar İbrahim'in sözünden çıkamasa da sana çok yardım etti. Fazla da uzatma bu mevzuyu. Kendini onun yerine koy biraz. Aranız düzelir gibime geliyor benim. Düzelir Düzelir.

Silikon taktırdı mı, gerçekten kaprisli mi, hayatında biri var mı, rüküş eleştirilerine nasıl cevap veriyor?

O, son dönemlerin en çok konuşulan kadını... Entrikacılığına rağmen seviliyor, hayran sayısı giderek artıyor... O "Muhteşem Yüzyıl"ın Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli... İşte Kelebek'te yer alan o röportaj:

Türkiye'de çok ünlüsünüz artık. Almanya'daki arkadaşlarınız bu duruma ne diyor?

- Almanya'da öyle değilim ki! Bu yüzden onlar beni gayet normal karşıladı yine... Zaten benim değişmeyeceğimi biliyorlardı.

Burada sokağa çıksanız herkes peşinizde. İspanya ve Almanya'da hiç tanınmamak size kendinizi nasıl hissettirdi?

- Bu durumu yadırgamadım, tatilimin tadını çıkardım. Yalnız Almanya'da çok komik bir şey oldu. Bir mağazada dolaşıyordum, içeride bir Türk kadın ve çocuğu da vardı. Bir an kadın bana baktı ve sonra çocuğuna dönüp "Ne komik değil mi, herkes Meryem'e benziyor" dedi. Herhalde beni Berlin'de görmeyi beklemiyordu. Hiçbir şey söylemedim ama çok güldüm. Açıkçası kafamı dinledim orada. Mesela burada günlük kıyafetlerle fotoğrafımı çektiler, ertesi gün yazdılar "Fena" diye. şaşırdım. Sanırım beni daha şık görmek istiyorlar. Ben de onlara bu şıklığı hediye edeceğim. Yavaş yavaş şık olacağım.

Takılıyor musunuz böyle şeylere?

- Hayır, böyle bir şeye üzülmem. Hastalık beni üzer, ama kıyafet dediğin bir kumaş sonuçta. Sadece şaşırdım.

KAN VERİRKEN AĞLAYAN BİRİ O AMELİYATA GİRMEZ

Altı haftalığına Hürrem karakterinden sıyrılmak nasıldı?

- İlk hafta biraz garipti. Bazen içimden Hürrem'e "Merhaba" dedim, bazen "çekim ne zamandı" diye düşündüm. Ama ardından da "Hoşçakal Hürrem. Sen biraz ortalıktan kaybol. Ben seni zamanı gelince uyandıracağım" dedim. Babam bana bir mesaj yolladı İspanya'dayken; Hürrem ve Süleyman'la ilgili bir bilgi okumuş, ondan bahsetmiş. Ben de kendisine "Babacım kusura bakma ama o kadını tanımıyorum. Dört hafta sonra bu kadın yine müsait olacak. şu anda bağlantı yok" diye karşılık verdim, hiç Hürrem konusuna girmedim.

Şimdi ne durumda Hürrem, uyanmak üzeredir herhalde...

- Uyandı bile... Çekimler başladı çünkü.

Geçen sene en çok eleştiri aldığınız konu kilolarınızdı. Bozuldunuz mu o eleştirilere?

- Hayır bozulmadım. ınsanların neden böyle konuştuklarını biliyorum. Normalde bu ülkede başrol oyuncuları zayıf ve çok düzgün vücutlu. Birden başka bir ülkeden balık etli bir insan gelince ilgi çekti.

Kiloların sebebi ne, çok mu iştahlısınız?

- Bir sene önce spor yapmayı bıraktım, metabolizmam tamamen değişti. Kilo almak kolay ama sonra çok zor veriyorsun.

Bir ara kaldığınız otelin spor salonundan odanıza koşu bandı çıkarttırmak istediğiniz haberleri yayıldı.

- Öyle bir şey yok. Beni yakından tanıyanlar bilir, kaprisli bir insan değilim. öyle taleplerde bulunmam. Mesela geçen gün de "Silikon taktırdı" yazmışlar. Ben kan verirken bile ağlayan biriyim, tutup da keyif için o ameliyata "evet" demem. Sağlıklı olmak en önemlisi. Silikon taktırmadım ve taktırmayacağım. Dört çocuktan sonra böyle bir şey olur mu bilmiyorum ama şu an çocuksuzum ve öyle bir niyetim yok!

BÜYÜK BİR GÜÇ SAVAŞI YAŞANACAK

Yeni sezonda birçok yeni dizi, pek çok güçlü rakibiniz var. Endişeli misiniz?

- Hayırlısı olsun. Bunu kalpten söylüyorum. Çünkü onlar da bizim kadar emek veriyor, yoruluyorlar. Sonuçta hep beraberiz, belki farklı kanallardayız ama iş arkadaşıyız. Ben hepimize bol seyirci diliyorum.

Nasıl bir "Muhteşem Yüzyıl" bekliyor bizi bu sezon?

- İlk sezon "Kim kimdir"i gösterdik izleyiciye. şimdi her şey tamamen bir satranç oyunu. Büyük bir güç savaşı bizi bekliyor. Bu kez her şey daha sert olacak. Hürrem giderek güçlenecek. Bu arada aramıza yeni katılan isimler de var; Mehmet Günsür, Burak Özçivit, Engin Günaydın.

Türkiye'deki ilk röportajınızı yine bana vermiştiniz. Kelebek okurlarına iletmek istediğiniz bir mesaj var mı?

- Bu röportaj, bu sezonun ilk ve son gazete röportajı olacak. Altın Kelebek özel ödülüm yatağımın baş ucunda duruyor. Her sabah beni o ödül karşılıyor. Bunu Kelebek okurları bilsin. Hepsine çok teşekkür ederim.

GELİP DE "SENİNLE TANIŞMAK İSTİYORUM" DİYEN ADAM OLMADI

Çok güzel bir kadınsınız. Ama bu dizi sayesinde erkeklerin taptığı bir kadına dönüştünüz. Bu yoğun ilgi hakkında ne diyeceksiniz?

- Bana herkes senin söylediğini söylüyor, "Seni pek çok erkek seviyor" diyorlar. Ama ben hiç farkında değilim çünkü kimse bana mektup yazmadı bugüne kadar. Kimse gelip "Ben seninle tanışmak istiyorum" demedi. Tabii ki beni seven bir erkek bulacağım sonunda ama henüz karşıma çıkmadı.

Acaba belli ediyorlar da siz mi anlamıyor musunuz?

- Günlük programımı söyleyeyim sana: Çekim yapıyorum, eve geliyorum, spor yapıyorum, senaryo okuyorum, diyalog çalışıyorum ve uyuyorum. Haftada altı gün öyle. Kalan bir günde de arkadaşlarımla, kuzenlerle buluşuyorum, daha fazla spor yapıp, senaryo okuyorum. Yani o söylediğin pek mümkün görünmüyor.

zebuuş dun nirdeydın kız goremedım senı :63: buarada roportjda slıkon taktırmadım diiy çok bılınçlı konuşmuş hurremımız :KK16:
buaradaaa dun ki reytıng savaşının sonucu noldu dıye cok merak edıyodum kızlar,merak edenlere paylasıyorum :KK52:
Kanal sıralamaları belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl ile Show TV yine açık ara zirvede Dizide geçen seneye göre düşüş olsa da Kuzey Güney'in çok önünde...

Kuzey Güney bekleneni veremese de iyi oranlar alarak zirve yarışında olacağını gösterdi.
Şampiyonlar Ligi maçı ise Star'ı üçüncü yaptı.
Çocuklar Duymasın ile ATV totalde olmasa da A/B'de iyi direndi ve 8 share aldı.
Dinle Sevgili ve Canan ile Fox ise özellikle A/B'de dibe vurdu ve 2 sharede kaldı.

'TOTAL PRIME-TIME'SIRALAMASI
SHOW: 27.8KANAL D: 15.8
STAR: 8.9
ATV: 6.6
FOX: 4.7
STV: 3.3
KANAL 7: 3
FLASH:1.1

'AB PRIME-TIME' SIRALAMASI
SHOW: 37KANAL D: 16.6
STAR: 8.4
ATV: 8.2
FOX: 2.6
STV: 1.5
KANAL 7: 1.2
FLASH: 0.2

sayemizde :KK52: :KK52: :KK52:

izlerken uyuyakalmışım kızlar ya:KK50:eşim izledi onada soramadım gittim yerime yattım hemen:KK1:
kuzey güneyde aynı günde napcaz bilmem:KK1:
çocuklar duymasının bence bu iki dizi sayesinde ömrü yok gibi...çok yanlış bir günde gösteriliyor yakında oda kalkar die düşünüyorum..
çok önemli gelişmeler oldumu?

yenı fragman cıkmışşşşşşşşşşşşşşşşşşş sülüman wuruluyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Demir Demirkanın kostümü neydi öyle ya :KK53:
Arkasında kocaman kanatlar şapkasında kaplan kafası tanımlayamadığım bir sürü şey vardı.

Demir Demirkanın kostümü neydi öyle ya :KK53:
Arkasında kocaman kanatlar şapkasında kaplan kafası tanımlayamadığım bir sürü şey vardı.

evet cok enteresandı ama osmanlıda gercekten böyle bı kanatlı bırlık varmıs akıncılardan 'delıler' delı sabit baslarıymıs oda demır demırkan olms ıste...:KK52:

wıctoryayla matrakcının sandal macerası sacmaydıııııı :63::63::63::63:sankı mehtaba dogru gezıntı yapıyolar:KK19::KK19::KK24: ya matrakcı öldurmeseydıı kım görecektiiiiiiiiii:KK24::KK24:
hatce de hamıle :emir_bebek::emir_bebek:watana mıllete hayırlı olsun gene çekilmez bu kadınnnnnnnnnnn:84::84::84:

ben kara listede miyim şinci:KK58:bi kere teppükleyerekte soksanız girmem:63::KK60::KK60::KK60:çünküü bende izledimm:98:

hürremin ilk gecesinde sizi yalnız bırakmam :KK19: diğer haftalar için bi şey demem :KK17: ama siz ağır basıyosunuz

pc ve tv farklı odalarda o yüzden gelmedim:82: sonra çiş ve gece bakımı molası verere netten reklamsız kuzeyi izledim:KK60:totom uyuştu resmen:KK53:

napim boş vakit çok :KK6:

mahi ne zaman ölcek

hürrem gene doğurdu:KK53:bu engelli olan mıydı:44:

büyüledi beni hürroşum :KK69: kızıl kafam benim:KK69:

Son düzenleme:
aswang
ladyperim
julia
safimu
ank
kardelen
adiyef
alya
leydifıstıkım
karbeyaz
ilkşah
cicibişii
ikizgilim
aşkmeleği
azelya
beyzuş
dejavum
esen77
gamzelim
huri
melix
minik
naf
nilim
philemon
skoppp
tatlıgacı
zebuşumm
aslııı
fancy
ferdat85

olmayanlar kara listeye :63:

bir ara burdaydım ki ben:86::86:

yaw o liste hürremcilerin listesi..:92::92::92:
yoklama almıştım ben her zamanki gibi :86:

o listede olup da gelmeyenler,başka kara listeye yazılıcaklar demek istedimdi :KK15:

seviliyosunuz canlarım :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: hep..

yaw o liste hürremcilerin listesi..:92::92::92:
yoklama almıştım ben her zamanki gibi :86:

o listede olup da gelmeyenler,başka kara listeye yazılıcaklar demek istedimdi :KK15:

seviliyosunuz canlarım :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54: hep..

kuzum bu hafta gelemedim biliyorsun ama haftaya kaçmaz hep berabeeer burdayız
hürremim yine müthişti bu haftaaaaa sülümanada ayrı bi karizmamı gelmiş neeeeeeee:KK1::KK1:

ben kara listede miyim şinci:KK58:bi kere teppükleyerekte soksanız girmem:63::KK60::KK60::KK60:çünküü bende izledimm:98:

hürremin ilk gecesinde sizi yalnız bırakmam :KK19: diğer haftalar için bi şey demem :KK17: ama siz ağır basıyosunuz

pc ve tv farklı odalarda o yüzden gelmedim:82: sonra çiş ve gece bakımı molası verere netten reklamsız kuzeyi izledim:KK60:totom uyuştu resmen:KK53:

napim boş vakit çok :KK6:

mahi ne zaman ölcek

hürrem gene doğurdu:KK53:bu engelli olan mıydı:44:

büyüledi beni hürroşum :KK69: kızıl kafam benim:KK69:
zebuşum meleğim gibi bende aynı dertten muzdaribim meleklerim,televizyon ve pc farklı odalarda o yüzden yorumları yapamadım,hürroşuma asla ihanet etmedim valla reklam aralarında bile kanal değiştirmedim:KK16:
bugün netten izledim kuzey ve güneyi bende zebuşum tatlımeleğim gibi:KK16:

X