- 25 Ağustos 2009
- 752
- 30
hürrem daha kız doğurmucak dimi kızlar
yok canım bundan mihrimahtan başka kızı olmuyuor sülümanın
şehzade geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hürrem daha kız doğurmucak dimi kızlar
hürremi seviyoruzzz :92:
hürremle olmayan bir halvet istemiyoruzzz
fragmanı gördüğümde o kadar çok sinir oldum ki sülümana
ya ne kadar ruhsuz duygusuz herif her cariyeye aynı davranıyor aşkla bakıyor,mahi haricinde...
eee peki hürremimizin ayrıcalığına ne oldu nasıl sevgi bu ya...
hürremin eski aşkı hürreme daha sadık valla matrakçı onu kadınlara götürecekti çocuk istemedi...
bence artık hürremle leo karşılaşacaklar veeeee... sülüman seferdeyken hürrem leodan hamile kalacak veeee 3.şehzade doğacak :)) selim olcaktı sanırım adı
bu kanunide bıkmadı sevişmeye bu kadarmı önemliymiş osmanlıda sevişmek kızlar padişahın yatağına girmek için can atıoalr şimdi ayıp oldu ilginç valla bu yönleri hiç iyi değilmiş osmanlının bu kadarda olmaz ki kardeşim her hafta başka hatun tadıo meyvemi bunlar bencil adam sinir oldum kadınların bu şekilde bir zevk aleti olarak kullanılmasına
hakket ilkşahımm bu nasıl halvettırrrhani sevıoduu hürremiine güzeldee öpmüşş sadıkayııı
sarışın ukraynalı bi leo bulamamışlar yahu
bu kanunide bıkmadı sevişmeye bu kadarmı önemliymiş osmanlıda sevişmek kızlar padişahın yatağına girmek için can atıoalr şimdi ayıp oldu ilginç valla bu yönleri hiç iyi değilmiş osmanlının bu kadarda olmaz ki kardeşim her hafta başka hatun tadıo meyvemi bunlar bencil adam sinir oldum kadınların bu şekilde bir zevk aleti olarak kullanılmasına
İyide Hürrem ve Leo daha karsılasmadı ama Hürrem hamile :26:
selim leodan olacak dıyenler,hurrem hamile zaten..
bence gerçekte hürremden başka birileriylede birlikte olsaydı,başka çocuklarıda olurdu.ayrıca hürremi tanıdıktan sonra mahiyle belliki bir daha birlikte olmamış.olsaydı bence mustafadan başka çocuğu olurdu.dizide mahiye kızgın olduğu için birlikte olmuyor diye gösteriliyor.ama bence gerçekte böyle değil.hürreme olan sadakatinden dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.hatta kanuninin eşine sadık bir kişi olduğunu düşünüyorum.ilk eşi gülfemmiş.mahiyi bulduktan sonra gülfemi bırakmış.onla da beraber olmaya devam edebilirdi.belliki olmamış.çünkü gülfemin başka çocuğu olmamış.hürremi bulunca da mahiyi tamamen bırakmış.tamam yeni birisini bulup eşini bırakıyor.bu kötü ama en azından o andaki eşine sadık kalıyor.diğerleriylede beraber olmaya devam etmiyor.ne bileyim bu benim görüşüm.o zamanki şartlara göre konuşuyorum tabi.
iyi ki o dönemde yaşamamışım.kıskançlıktan ölürdüm
iyi ki o dönemde yaşamamışım.kıskançlıktan ölürdüm
Moskof'ta tam hatırlamıyorum ama Leo bu birlikteliğin sonucunda hemen öldürülüyor.Tabii çocuğun kimden olduğu muallakta kalıyordu.