muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

napim mikroogülecek meselelerin gelmesini beklersek oooo:76:en iyisi gülmek,gülmek ve gülmekyani pozitif olmak:129:
ben pro üyeyim,ondan adım kırmızı
hedi toplaşalım
hadi ne duruyoruz
bncedeee ozledımm eskı gunlerı :78::78::78:
başlasın artıkın:97:
bende izliyorum.ne diziydi beeeöyle dizi bi daha gelmez :98:
ahh o saçlar gitti iyice seksü olmuştu
bi irkeke yaptığı her şey bu kadar mı yakışıruff bu sezondaa vuralla oynuycakartıkın o topiğe nelr yazarım bilinmezçıldiricimmm:78:
tüm erotik mesajları atcez kk hatunları olaraktan:122:

belülümm rhırrrrrrrr

git evesende gtelbet gelcem istanbulagelişim muhteşem olcaakayrıca sen evlisin.teorik olarak her türlü hayali kurarsınama pratiğe ben dökebülürümmmçünkü bekarım
bende özledim bende siz güzel meleklerimiiii
oyy melleğim,perim sen nerelerdesin

Bol fantezili nurgül avatarlı zhebani dönmüşÇok özlemişim bu halini
papatyammmnerelerdesin sen kaymaklı dondurmambende çok özledim senihemde çok fazlabi sorun yok de mi?iyisin inşalla

Benim en çok özlediğim "HADIMIM"

sülümann nerdesin

Son düzenleme:
Dizimiz bir an önce başlasada dondurmalı çaylı börekli çörekli sohbetlerimize kaldığımız yerden devam etsek Özledim burda yaptığımız geyik sohbetlerimizi

[video=youtube;qgWnOzac084]http://www.youtube.com/watch?v=qgWnOzac084[/video]

tüylerim diken diken izledim

Son düzenleme:
[video]http://www.fragmanlar.org/muhtesem-yuzyil-25-bolum-fragmani.html[/video]

bu da muhteşem aşktan görüntüler

gıızz şunun dadluluğuna bakın heleee helee lati lokum yaağğ cilveliiii özledim ya başlasın artıkkkk...
'canımın sultanığğğ..başka hatunlarla oluyorsunnn,beni hergün öldürüyorrsuğğn'

girmeyeli hareketlenmiş buralar.siziyi de diziyi de çoooook özledim.sohbet ede ede dizimizi izlesek yine

nerde benimkisiler bakiiimmmm kankağlarımm benimmm
yoklama yapcem,herkes burda olsunnnözledim uleyynn size diom duyun benii canlarımm benimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…