muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Oyyyyy utanırmışta

Utanma utanma anlat behlülle ilgili fantezilerini:89:

üyeliğime susamadım ; anlatsam kazen abi deppüğü bastığı gibi kk dan fırlatır:83:
ama tahmin edin elime geçse yılların acısını çıkartırım:82:ee bu herüf zengindi de mi
yurtdışına giderim accıkordaa ultra lüks otellerde küvete gireröhömmm işştee nesse
kozmetik alışverişi yaapardm

size mail falanda atmamkart atcam,eski usul
kkya behlüllen çekilmiş samimi fotolarımızı koycam

,ahh ahh işte istanbulda değilm olsamm

Şu küvet işini gözümde canlandırdım ben

Behlül için hayırlıymış senin istanbulda olmaman

küçükkken ne çok izlerdik o filmleri di mi hele ben muhahaha hala gazoz içiriyoz halbuki votka felan versek

küvette ne olmuşken jakuzi olsun hiç bitmiyo isteklerim

safiimuyalnız sende fantezik bi ışşık gördüm bacım

koptum valla cakuziiii tabii en köpklüsünden yımışak yımışak çok fantaazik bi insanımdır perdelerimi kaldırdığımda bacım ayıp ettin bızım elımıze duşmesinler valla

allaan delüleriiii

benim en bi biğendiğim de,hanı hatçegil iprağimi zabınlıyudu ya hashamamda bööle yımışakh yımışakh
anladınız siz onu,bknz seçtiğim similime

bin mesumum heee

kankamm gaza gelmee sakınn kazen babaa allamaa atar seü tepüğlü bi şeküldee

ne tacizi arkideşler:78:biz artıkın fantezi yguluyoruz
ah ulen ahhhistanbulda olcaktım ki behlülü tuttuğum gibin eveyani eve çay içmeye götürürdm

yazıh cocuaaa iikimmm istanbulda degılsın kankamm yohsaaa ölürdüü ellammm

allaan delüleriiii

benim en bi biğendiğim de,hanı hatçegil iprağimi zabınlıyudu ya hashamamda bööle yımışakh yımışakh

bin mesumum heee

sende az deülsnn vryaa yımısah yımısah deyooo

koptum valla cakuziiii tabii en köpklüsünden yımışak yımışak çok fantaazik bi insanımdır perdelerimi kaldırdığımda bacım ayıp ettin bızım elımıze duşmesinler valla
uuu mum ışıkları felanşöyle kayıp düşmemek için sıkıca sarılırımbehlülde köppüklü nedatlu olur
sen gibi fantezik arkadaşlara ihtiyacımız varbi gün yayın yaptıımızda seni de bekleriz
allaan delüleriiii

bin mesumum heee
heee o sahneevalla köpürtmemişti lifipis pis yıkadı kocasınışöle arap sabunuyla köpürt giriş bi güzel çimdir koceni de mi
gidip elinden alasım geldiben bol köpklü olmadan temz olduğumu hissetmemde ondan
Günaydın güzellerr kaynatmıisınız genee bakalımmm
ablaaaaaaaahoşgeldin

yok kanka öyle kk da anlatmammsn olsa ayrı
bi gün gitcem istanbula mamgazin dergilerinde boy boy görceniz bizi

ablalarım çok özledim halvetli sohbetlerimizi

kız ramazanda bari durrr 1 ay ihtiyaç molası wer benım halim yokkı ayakta gezeyım walla sen dekı enerjıye hayranımmm zebuş adın nıye kırmızı yazılıyıııııı kız senın:82::82::82::86::86::86:

Bol fantezili nurgül avatarlı zhebani dönmüşÇok özlemişim bu halini

sen behlülle benm geçmişimi bilmiyon galiba:82:kazen beni behlül yüzünden banlamıştı
evet yaaaa :)) ben her sabah tekrarını izliyorum behlülümün,bugün helikopterle kayboldu yarın ortaya çıkar :)))
saçlarını kestirmesini iple çekiyorum hhııııırrrrrrrrr ...
bende her hafta behlüüüülll aaaaauuuu diye anırıyordum burda yaaaa

ne tacizi arkideşler:78:biz artıkın fantezi yguluyoruz
ah ulen ahhhistanbulda olcaktım ki behlülü tuttuğum gibin eveyani eve çay içmeye götürürdm

Ben varım zaten yeter bi tane

Gel gel rivadaki eve atarsın behlülü
evet ben istanbuldayım zebuşum şu rivada ki eve bi gideyim bakalım hhhmmmmm oo yeeee :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…