Tamam kıyamam ben sana
ne var yani accuk baksam o kara gözlerine:60:
Çaktırmadan bak:82:
Arada sırada da ne gıcık bi çocuk bu de ben öyle yapıyorum
tipe bak yaaaa allahın gücüne gitmesin o da insan ama yani tipsizzzdiyoırum bende
Ben de bazen ağzımdan kaçırırım benimki de o mu ben mi derBen de sen derim rahatlar
cıssssssss
behlül benimevlenene kadar hepsüü benim
neeyy gapuşuruk zhebaniiiiiiibehlüüüüüllll kuzey guney ı bende ızlıceoom kızçelerr buarada sızı ozledım ya..dızımızıde ozledım..geçen açtım netten azcık hurremı ızledım başlasınn artkkkkk
sen behlülle benm geçmişimi bilmiyon galiba:82:kazen beni behlül yüzünden banlamıştı
evet ya bende izliycem:98:
sen behlülle benm geçmişimi bilmiyon galiba:82:kazen beni behlül yüzünden banlamıştı
evet ya bende izliycem:98:
ne tacizi arkideşler:78:biz artıkın fantezi yguluyoruz
ah ulen ahhhistanbulda olcaktım kibehlülü tuttuğum gibin eve yani eve çay içmeye götürürdm
ne tacizi arkideşler:78:biz artıkın fantezi yguluyoruz
ah ulen ahhhistanbulda olcaktım kibehlülü tuttuğum gibin eve yani eve çay içmeye götürürdm
çay içme işin bahanesi bebembnce çaya dgl dırek kapatrz elımze geçse kız gıbın oğlan keşke muhtesem yuzyıla geçse..ozmn butun haremdekı kızlar bırbırnı zehırler oldrur şenlık çıkar kesın valla sulumanda kıskanır
Ne çayı beeee behlül ve sen evde yalnız olcaksınız çay içceksiniz duyda inanma
çay içme işin bahanesi bebemkandırıp önce eve atcen sonraaa nuri alçoabimizin yolunda ilerliycez
artıkın sonra ki aşaamalarda tecavüzcü coşkun olur muyuz bilmem
hakket haa bu diziye geçse mükemmel olurvalide sultan bu kez kimseye kaptırmaz
dedim ya çay işin kılıfı
bi tek size gösteriyorum