muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

sen behlülle benm geçmişimi bilmiyon galiba:82:kazen beni behlül yüzünden banlamıştı
evet ya bende izliycem:98:

ne tacizi arkideşler:78:biz artıkın fantezi yguluyoruz
ah ulen ahhhistanbulda olcaktım ki behlülü tuttuğum gibin eveyani eve çay içmeye götürürdm

ah ulen ahhhistanbulda olcaktım ki behlülü tuttuğum gibin eveyani eve çay içmeye götürürdm

bnce çaya dgl dırek kapatrz elımze geçse kız gıbın oğlan keşke muhtesem yuzyıla geçse..ozmn butun haremdekı kızlar bırbırnı zehırler oldrur şenlık çıkar kesın valla sulumanda kıskanır

Ne çayı beeee behlül ve sen evde yalnız olcaksınız çay içceksiniz duyda inanma

çay içme işin bahanesi bebem kandırıp önce eve atcen sonraaa nuri alçoabimizin yolunda ilerliycez
artıkın sonra ki aşaamalarda tecavüzcü coşkun olur muyuz bilmem

hakket haa bu diziye geçse mükemmel olur valide sultan bu kez kimseye kaptırmaz
Ne çayı beeee behlül ve sen evde yalnız olcaksınız çay içceksiniz duyda inanma

dedim ya çay işin kılıfı

İSTANBUL - Kanser olduğu haberleriyle gündeme gelen senarist Meral Okay, hastalığı hakkında yakın dostu Selda Uskan'a konuştu.

KEMOTERAPİ GÖRÜYORUM AMA HERŞEY İYİ GİDİYOR
Temmuz'un ortalarıydı. Bir sabah telefonum çaldı, "Çok üzüldüm Meral hasta" dedi ortak bir dostumuz. Koca bir küfür etmişim. Hemen aradım 'koca çınar'ı..."Evet, akciğer kanseriyim şekerim, kemoterapi görüyorum ama her şey iyi gidiyor" dedi. O kadar metanetliydi ki, kendi acizliğimden utandım bir an.

Zaten bunu apaçık yazmaya karar verişim de, onun bu tavrından aldığım cesaret... Bir de o kadar eminim ki, değil 400 senelik Osmanlı tarihi, dünyanın tüm tarihi hikayelerini dizi yapmadan bir yerlere gitmez benim bildiğim Meral. Eh bu da en azından 90'yaş demektir. Allah bin bereket versin.

EŞİ KANSERE YENİLMİŞTİ
Bir Bulut Olsam, Yeditepe İstanbul, İkinci Bahar gibi TV dizilerinin yanısıraSeni Seviyorum Rosa, Beynelmilel gibi sinema fimlerinde oynayan; Asmalı Konak, Bir Bulut Olsam, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerin senaryosuna da imza atan Meral Okay'ın aktör eşi Yaman Okay da 1993 yılında henüz 41 yaşındayken pankreas kanserine yenilmişti.

Heh işte zebuşun gerçek yüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…