muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Kimbilir kellesi bile ne kadar seksi bi şekilde gitcek

tövbee tövbee kadir gecesi günaha giriyok şu devşirme yüzünden:18:

allahım sen bizim gibi azmışları yola getir amiiin

bide şu pargalıyı bize ver.saray ver hamam ver ..pargalımla halvet ver

ver ver ver ver ver allahım ver

tamam artık tövbe (yani pargalıyı sevmeye değil hani bu tür konuşmaya bu gece tövbe yani :)

Üç buçuk milyon liralık dev bütçesiyle adından söz ettiren 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi, yeni sezonda ekrana gelecek Mohaç Seferi çekimleri için yine rekor bir prodüksiyona imza attı.

500 bin dolar harcanan çekimlerde bin 500 figüran rol alırken, savaş sahneleri için Edirne’de köy inşa edildi. Mohaç Seferi sahneleri için Osmanlı tüfekleri, zırhları ve topları tasarlandı.

Şu yeni sezonda başlayan dizilerin hiçbiri, geçen sezondakilerin yerini tutmuyor valla... Muhteşem Yüzyıl başlasa da izlesek yaa, saçmasapan dizilerden kurtulmak istiyorummm..

Kimbilir kellesi bile ne kadar seksi bi şekilde gitcek
allam yaaalemsin he
off duaya bak cemreye pargalıyı,banada pehlüümü ver yareppim

Şu yeni sezonda başlayan dizilerin hiçbiri, geçen sezondakilerin yerini tutmuyor valla... Muhteşem Yüzyıl başlasa da izlesek yaa, saçmasapan dizilerden kurtulmak istiyorummm..
evet yaa ne bu saçma diziler
hiç bitmemişti ki
btmez bilirimbenimde behlüllü fantezilerim bitmedi.behlülle serada,behlülle rivada,behlülle terastaa
yanlış anlamayın hemenyani masum bi kahvaltı,sahilde yürüyüş :82:
ayşegül okulda serisi gibi oldu ha
Seksi sesini duyunca dayanamadık

bu sezon gider kellesivaşşş

HT MAGAZİN / OYA DOĞAN

'Küçük Sırlar'da rol alırken 'Muhteşem Yüzyıl'a transfer olan Burak Özçivit, Edirne’de devam eden çekimlerde ter döküyor. Tüm boş vakitlerinde at binmeye gittiğini ve kılıç dersleri aldığını söyleyen Özçivit, tarihte padişahların en güvendiği aile olan Malkoçoğulları’ndan Bali Bey’i canlandıracağı için heyecanlı olduğunu söylüyor:

İşte Mohaç Seferi'nden ilk görüntüler...

"Bali Bey, Malkoçoğlu sülalesinden geliyor. Malkoçoğlu gerçek bir Türk beyi ve bir kahramandır. Malkoçoğulları, 7 yaşından itibaren at üzerinde büyürler. Kılıç onların vücudunun bir parçası gibidir. Bali Bey, büyük komutandır. Padişahın savaştaki sağ koludur. Bu rolün altından kalkmak için çok çalışıyorum. Fetihler yapmaya geldim."

'Muhteşem Yüzyıl'dan yeni sezon fragmanı...

'KAFAMI BOŞALTIYORUM'
Tatil yapmamasına rağmen Edirne’nin uçsuz bucaksız ovalarında kafasını boşalttığını söyleyen Özçivit, "Öyle bir ortam var ki, kendimi 1500’lü yıllarda hissediyorum. Ağustos sıcağında deri savaş kıyafetleriyle saatlerce at üstünde kılıç sallamak hiç kolay değil. Sahneler için Halit ağabey ve Okan bana hep destek oluyor" diyor.

Demek Burak Özçivit var.... Ay çok enteresan. Magazini değil, burayı takip ediyorum valla :)) Başlasa da izlesekkk

cariyen olayım anaam ya

senin kemanına kaşına gözüne

haydin kızlar halvete

pargalı beni halvete yolla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…