- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
napim mikroogülecek meselelerin gelmesini beklersek oooo:76:en iyisi gülmek,gülmek ve gülmekyani pozitif olmak:129:kız ramazanda bari durrr 1 ay ihtiyaç molası wer benım halim yokkı ayakta gezeyım walla sen dekı enerjıye hayranımmm zebuş adın nıye kırmızı yazılıyıııııı kız senın:82::82::82::86::86::86:
hadi ne duruyoruzhedi toplaşalım
başlasın artıkın:97:bncedeee ozledımm eskı gunlerı :78::78::78:
bende izliyorum.ne diziydi beeeöyle dizi bi daha gelmez :98:
evet yaaaa :)) ben her sabah tekrarını izliyorum behlülümün,bugün helikopterle kayboldu yarın ortaya çıkar :)))
saçlarını kestirmesini iple çekiyorum hhııııırrrrrrrrr ...
bende her hafta behlüüüülll aaaaauuuu diye anırıyordum burda yaaaa
evet ben istanbuldayım zebuşum şu rivada ki eve bi gideyim bakalım hhhmmmmm oo yeeee :82:
oyy melleğim,perim sen nerelerdesinbende özledim bende siz güzel meleklerimiiii
papatyammmnerelerdesin sen kaymaklı dondurmambende çok özledim senihemde çok fazlabi sorun yok de mi?iyisin inşallaBol fantezili nurgül avatarlı zhebani dönmüşÇok özlemişim bu halini
Benim en çok özlediğim "HADIMIM"
seni arayan burda mı buluyorr yeni batlar var
seni arayan burda mı buluyorr yeni batlar var
iyiyim canım çok iyiyimmmYaz geldi ya evde durmaz olduk ondan yanipapatyammmnerelerdesin sen kaymaklı dondurmambende çok özledim senihemde çok fazlabi sorun yok de mi?iyisin inşalla
nerde benimkisiler bakiiimmmm kankağlarımm benimmm
yoklama yapcem,herkes burda olsunnnözledim uleyynn size diom duyun benii canlarımm benimm
julia__ bıyyydaaaa
ötmenim geç kalmadım dimi
culyacanımı yirimm
kuzum benimm,dadlum
napan kankaaaaaaaaa ben msn giriom gelsene
Çeşme'deyiz ki biz..
anamın pcden giriverdim kaşla göz arası
gece döncez eve,o vakit gelicem