sağol canım.ben de tahammülsüz ve fevriydim ama son zamanlarda insanlarla yaşadığımız anları güzelleştirmeye,keyifli ve bol gülücüklü hale getirmeye çalışıyorum.sinir -strese lüzum yok.Raks et raks et
hey allam yaaa delüüüüü
sağol canım.ben de tahammülsüz ve fevriydim ama son zamanlarda insanlarla yaşadığımız anları güzelleştirmeye,keyifli ve bol gülücüklü hale getirmeye çalışıyorum.sinir -strese lüzum yok.Raks et raks et
yalnız bıldurcuk dolmalarını ne götürmüştü hatun ahh ah yiyemeden ölcem gitcem.kadını ne zaman izlesem acıkıyorum.
yalnız bıldurcuk dolmalarını ne götürmüştü hatun ahh ah yiyemeden ölcem gitcem.kadını ne zaman izlesem acıkıyorum.
hehh bak girdn topiiğe başladn raks etmeye
ben de yesem o buldurcuklardan,hürrem gibi 9 ayda bir şaapabilir miyim ki aceba :26:
ya benim çabucak yemek pişirmem lazım,kocam yolda..
öpüyorum üçünüzü de,görüşürüz
not: fatmagülgillerin topiğindeyiz akşam,geyikteki..:92:
kocana bıldurcuk dolma yap.ayva tatlısı yap,şeker şerbet dağıtılsın altınlar saçılsın.ben de yesem o buldurcuklardan,hürrem gibi 9 ayda bir şaapabilir miyim ki aceba :26:
ya benim çabucak yemek pişirmem lazım,kocam yolda..
öpüyorum üçünüzü de,görüşürüz
not: fatmagülgillerin topiğindeyiz akşam,geyikteki..:92:
Fatmagül'ün bi suçu yok!
Biz onu Bihter sandık!
Fatmagül'ün bi suçu yok!
Biz onu Bihter sandık!
Yoksa orda da Reşat yaşaranları mı beğeniyosunuz kıssss.
Biz Fatmagül'le Kerim'ciyiz.
Aşk'ın tarafındanız biz.
bu iyi işte.bak insanlar ortak paydada buluşabiliyormuş.o zaman berrinle ahmet,aylinle soner,cemileynen balukcu,mesudeynen muratmeteynen inci hocayı da seversün şimdi sen
Valla ne düşmanca tavır.Anlamadım gitti.Başkasının yorumuna tahammül edilmiyor.Kaç yaşında insanlarız ya.Başlıkta muhteşem yüzyıl sohbet alanı yazıyor ondan geldim seviyeyi bozan oldu bozmadım ama ayıp arkadaşlar.Aynen senin düşüncen kendine benimki de kendime.Tarih yorumu da yaparım.Sonuçta kendimizi ifade edemeyeceksek neden burdayız ki.Herkes her yorumu yapabilir ama hesap sorar gibi değil.Seviyelice.Meryem Uzerli sempatik geliyordu hala da öyle geliyor.Ne ilginç ya.
kızlar yaa aksam dızıyı ızleyemedımbirde brde bu aveanın sürekli kotamı yok yere yemesi yüzünden nettende uzaklastımm
gelldimm
ocakta yemeklerim,ne pratikim dimi