muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Valla ne düşmanca tavır.Anlamadım gitti.Başkasının yorumuna tahammül edilmiyor.Kaç yaşında insanlarız ya.Başlıkta muhteşem yüzyıl sohbet alanı yazıyor ondan geldim seviyeyi bozan oldu bozmadım ama ayıp arkadaşlar.Aynen senin düşüncen kendine benimki de kendime.Tarih yorumu da yaparım.Sonuçta kendimizi ifade edemeyeceksek neden burdayız ki.Herkes her yorumu yapabilir ama hesap sorar gibi değil.Seviyelice.Meryem Uzerli sempatik geliyordu hala da öyle geliyor.Ne ilginç ya.

doğru tabii ki herkes kendi yorumunu özgürce yapabilmeli..
tepki de alabilir.. onaylanabilir de..
sizin şanssızlığınız ise,hürremseverlerin biraraya geldiği bir topik haline geldi burası..
bu sebeple onaylanmayı beklememelisiniz..
tepkiler de seviyeli olmalı ama elbette..

tarih yorumu yapmıyoruz. kavga çıkıyo çünkü:KK6:

tamam tatlım da arkadaşın biri burası hürremciler topiği yazmış ama başlıkta ""muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar"" yazıyor.Bu nedenle ben de düşüncemi ifade edeyim dedim.Tahammül edemedi bir arkadaş neyse tarih konuşmayız ama ben de beğenimi dile getiririm.Ben de Şehzade mustafaya,pargalıya,mahidevrana ve valide sultana bayılıyorum.zevkler ve renkler tartışılmaz.Suç mu yani allahım ya.

İlksah'a söyleyim editörlerden birine mesaja tsın.
Konunun adı Hürrem'ciler Sohbet Topiği olarak değişsin :)
Lüzumsuz tantanalar olmaz en azından :KK66:

tamam tatlım da arkadaşın biri burası hürremciler topiği yazmış ama başlıkta ""muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar"" yazıyor.Bu nedenle ben de düşüncemi ifade edeyim dedim.Tahammül edemedi bir arkadaş neyse tarih konuşmayız ama ben de beğenimi dile getiririm.Ben de Şehzade mustafaya,pargalıya,mahidevrana ve valide sultana bayılıyorum.zevkler ve renkler tartışılmaz.Suç mu yani allahım ya.

bu saydığınız isimler var ya,
nefret edip,habire haklarında konuştuğumuz isimler :KK64:

doğru tabii ki herkes kendi yorumunu özgürce yapabilmeli..
tepki de alabilir.. onaylanabilir de..
sizin şanssızlığınız ise,hürremseverlerin biraraya geldiği bir topik haline geldi burası..
bu sebeple onaylanmayı beklememelisiniz..
tepkiler de seviyeli olmalı ama elbette..

Arkadaş onaylamayabilir düşüncemi ben de onunkini ama seviyeyi bozmamak gerek.Hangi gözüyle izlemiş vb ayıp bunlar.Sonuçta kadınlar kulubü burası.Ah ah bir tahammül edebilmeyi,saygı duymayı öğrensek o zaman daha iyi olur.Anlayışın için sağol datlumm

Arkadaş onaylamayabilir düşüncemi ben de onunkini ama seviyeyi bozmamak gerek.Hangi gözüyle izlemiş vb ayıp bunlar.Sonuçta kadınlar kulubü burası.Ah ah bir tahammül edebilmeyi,saygı duymayı öğrensek o zaman daha iyi olur.Anlayışın için sağol datlumm

kişinin anı anına uymayabilir.. hayat mücadelesi vs vs vs gibi sebeplerden dolayı..
her iki arkadaşımız da çok şeker insanlardır aslında..

ya sevin siz
şahsen bende hürem,süklüm ve nigara hastayım:86:
nessse tartışmıycam banlanmıycam:82:

ben kimi sevdiğimi söylemiycem :KK60::KK60::KK60: avatarıma bakınız litfen :KK60::KK60::KK60::KK60:

kişinin anı anına uymayabilir.. hayat mücadelesi vs vs vs gibi sebeplerden dolayı..
her iki arkadaşımız da çok şeker insanlardır aslında..

hayat mücadelesi hepimizin başında.zorluklar vb.ama üç günlük dünyada kırmamak gerek.geçen hafta arkadaşımı kaybettim.hayat kısa kırgınlığa yer olmamalı.tantanaya da.

hayat mücadelesi hepimizin başında.zorluklar vb.ama üç günlük dünyada kırmamak gerek.geçen hafta arkadaşımı kaybettim.hayat kısa kırgınlığa yer olmamalı.tantanaya da.

başınız sağolsun..

söyledikleriniz ideal olan..
fakat herkes her zaman kontrollü olamayabiliyor..
kendimden de biliyorum..

başınız sağolsun..

söyledikleriniz ideal olan..
fakat herkes her zaman kontrollü olamayabiliyor..
kendimden de biliyorum..

sağol canım.ben de tahammülsüz ve fevriydim ama son zamanlarda insanlarla yaşadığımız anları güzelleştirmeye,keyifli ve bol gülücüklü hale getirmeye çalışıyorum.sinir -strese lüzum yok.Raks et raks et :KK64::KK64::KK64::KK64:

X