sonuçta bu tarihten esinlenmiş kurgu bir dizi. yanlışları da olacak abartıları da. Önemli olan bizim kendi tarihimize olan ilgiyi toparlamış olması. Bazı şeyler reyting için abartılıyor bu doğru ama bazı şeylerde dile getirlmiyor. Örneğin Hürrem sultan zamanında hareme yahudi bir erkek doktor alınmış:hürren ile arası da çok iyiymiş.Hatta 2.selimin( sarı selim) bu dr dan olduğu tarih de konuşuluyor. ya da kanuni ile pargalı arasındaki duygusal ve fizsel ilişkiden dizi de bahsedilmiyor.
esas bunlar önemli ve sansasyon getiren tarihi dedikodular. Mustafa bağırmış bağırmamış hiç önemli değil he he
hayır hayır hayır Gülnihal ile sümbülün arasında birşey olamaz çünkü sümbül..çünkü sümbül..çünkü...nasıl sölicem bilmiyorum yüreğim el vermiyor... Çünkü o.. "HADIM"
bence bıçaklanan hürrem olabilir...
yaralanır, ölmez...
fragmanda ayşeyi de gülnihalide qösteriyor :26:
qeriye sadece hürrem kalıo
ama iyi oldu biraz heyecan qeldi ortama
öyle bir fragman hazırlıyolar ki
diziyi tahmin etmek çok zor oluyo
iyice çatlatıyolar insanı yaa
Osmanlı da hadım edildikten sonra malum yerleri tekrar gelişen harem ağaları varmış
Osmanlı da hadım edildikten sonra malum yerleri tekrar gelişen harem ağaları varmış sümbül ağanın gülnihale baktığı o bölümü izlerken aklıma gelmişti o konu ama tabii derinlemesine bilgi sahibi değilim.
QUOTE]
yok artıknasıl gelişio yaa çiçekmi bu sökünce tekrar bitsn