Valla ne düşmanca tavır.Anlamadım gitti.Başkasının yorumuna tahammül edilmiyor.Kaç yaşında insanlarız ya.Başlıkta muhteşem yüzyıl sohbet alanı yazıyor ondan geldim seviyeyi bozan oldu bozmadım ama ayıp arkadaşlar.Aynen senin düşüncen kendine benimki de kendime.Tarih yorumu da yaparım.Sonuçta kendimizi ifade edemeyeceksek neden burdayız ki.Herkes her yorumu yapabilir ama hesap sorar gibi değil.Seviyelice.Meryem Uzerli sempatik geliyordu hala da öyle geliyor.Ne ilginç ya.
tarih yorumu yapmıyoruz. kavga çıkıyo çünkü
tamam tatlım da arkadaşın biri burası hürremciler topiği yazmış ama başlıkta ""muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar"" yazıyor.Bu nedenle ben de düşüncemi ifade edeyim dedim.Tahammül edemedi bir arkadaş neyse tarih konuşmayız ama ben de beğenimi dile getiririm.Ben de Şehzade mustafaya,pargalıya,mahidevrana ve valide sultana bayılıyorum.zevkler ve renkler tartışılmaz.Suç mu yani allahım ya.
doğru tabii ki herkes kendi yorumunu özgürce yapabilmeli..
tepki de alabilir.. onaylanabilir de..
sizin şanssızlığınız ise,hürremseverlerin biraraya geldiği bir topik haline geldi burası..
bu sebeple onaylanmayı beklememelisiniz..
tepkiler de seviyeli olmalı ama elbette..
Arkadaş onaylamayabilir düşüncemi ben de onunkini ama seviyeyi bozmamak gerek.Hangi gözüyle izlemiş vb ayıp bunlar.Sonuçta kadınlar kulubü burası.Ah ah bir tahammül edebilmeyi,saygı duymayı öğrensek o zaman daha iyi olur.Anlayışın için sağol datlumm
tamam tatlım da arkadaşın biri burası hürremciler topiği yazmış ama başlıkta ""muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar"" yazıyor.Bu nedenle ben de düşüncemi ifade edeyim dedim.Tahammül edemedi bir arkadaş neyse tarih konuşmayız ama ben de beğenimi dile getiririm.Ben de Şehzade mustafaya,pargalıya,mahidevrana ve valide sultana bayılıyorum.zevkler ve renkler tartışılmaz.Suç mu yani allahım ya.
kişinin anı anına uymayabilir.. hayat mücadelesi vs vs vs gibi sebeplerden dolayı..
her iki arkadaşımız da çok şeker insanlardır aslında..
ya sevin siz
şahsen bende hürem,süklüm ve nigara hastayım:86:
nessse tartışmıycam banlanmıycam:82:
hayat mücadelesi hepimizin başında.zorluklar vb.ama üç günlük dünyada kırmamak gerek.geçen hafta arkadaşımı kaybettim.hayat kısa kırgınlığa yer olmamalı.tantanaya da.
hee ben de süklüme bayılıyorum.sürmeli gözleri ve hünkarığğğğmmm deyişi şahane.
başınız sağolsun..
söyledikleriniz ideal olan..
fakat herkes her zaman kontrollü olamayabiliyor..
kendimden de biliyorum..
başınız sağolsun..
söyledikleriniz ideal olan..
fakat herkes her zaman kontrollü olamayabiliyor..
kendimden de biliyorum..