- 15 Mayıs 2010
- 640
- 6
Canım bence gülnihalde değil ama yanılıyorda olabilirim :26:Çünkü gülnihal ve süklüm arasında bişeyler olacak gibiydi, dizinin ilerleyen bölümleri için bişeyler çıtlatmışlardı.Öldürürlerse o sahneler anlamsız olur.Gülnihal gitti galiba dimi
Canım bence gülnihalde değil ama yanılıyorda olabilirim :26:Çünkü gülnihal ve süklüm arasında bişeyler olacak gibiydi, dizinin ilerleyen bölümleri için bişeyler çıtlatmışlardı.Öldürürlerse o sahneler anlamsız olur.Gerçi dün Gülnihal leo içinde yakışıklı makışıklı diyodu ama Gülnihal biraz ayran gönüllü mü ne
Sağol ladycim canım benimoyyy meleğimmm fındık bebişi bizim için öp
Hadi hayırlısı, yakışır megevalla geçen haftakü netsizlikten,her an gibeğyim diyebilürüm bende
Sanırım haftaya sezon finali bakalım kim çıkcak.Fifty fifty.Ama gülşahla buraya kadarmışŞehzadenin yanında gülnihal yatıyodur heralde ya:26:
Canım bence gülnihalde değil ama yanılıyorda olabilirim :26:Çünkü gülnihal ve süklüm arasında bişeyler olacak gibiydi, dizinin ilerleyen bölümleri için bişeyler çıtlatmışlardı.Öldürürlerse o sahneler anlamsız olur.Gerçi dün Gülnihal leo içinde yakışıklı makışıklı diyodu ama Gülnihal biraz ayran gönüllü mü ne
hayır hayır hayır Gülnihal ile sümbülün arasında birşey olamaz çünkü sümbül..çünkü sümbül..çünkü...nasıl sölicem bilmiyorum yüreğim el vermiyor... Çünkü o.. "HADIM"
yaaa cadı görmesek neyse hangi gözüyle izlemiş diziyi arkadaş
ortalık kayamışKızlar canlarımsınız hepiniz..Kabul edilmelidirki Hürrem Sultan gerçektende Osmanlıya büyük zararları olan birisi..Sultan Süleymanın neden oğlunu ve kardeşini öldürttüğünü ilerleyen bölümlerde göreceksiniz burada tarih yapıp olayı sıkıcılaştırmak istemiyorum..Sultan Süleyman zeki bi adam olmasa 3 kıtaya hükmedemezdi..Elbet geçerli sebepleri vardır herşeyin..Biz Hürremi çok seviyoruz çünkü dizi reyting alsın diye dünyanın zulümünü görüyor ezliyor vs..Artı biz aslında Meryem Uzel i seviyoruz çünkü çok tatlı,çok sempatik..Bu topic olaya tarihsel yaklaşmayanlar için var zaten işin geyiğinde olanların toplanma noktası Biz Hürremi severiz arkadaş Mahiyi sevebilir..Belki Haticeyi seven bile vardır aramızda olabilir arkadaşlar pis cadı dyebilir Bencede Hatice pis cadı insanın enerjisini emio Bizim amacımız geyik yapmak burada bu diziyi tarihten alınmış diye değil bize hitap ettiği için sevdiğmiz için oradaki herşey bize çekici geldiği için izliyoruz Bu yüzden mahiciler olacaktır pis cadı diyenlerde olacaktır Arkadaşım tabiki aramıza katılabilirsin ben Osmanlı fanıyım o derece severim Hürrem Sultanın hain olduğunu,yaptıklarınıda çok iyi biliyorum ama bu bi dizi ve ben Hürremi değil Meryem Uzeli çooook seviyorum Tadına vararak izlemeye devam halvetlülerim Destan yazmışım breee
en güzel ve seviyeli yorumlardan biri de seninki arkadaşım.herkes herkesi sevebilr de sevmeyebilir de.Şehzade Mustafa yaşasaymış Osmanlı tüm kıtalara sahipmiş.Zeki bir şehzade Mustafa.Siz kendinizden düşünün üzerinize rus karısı gelse,kocanız sizi atıverse bir köşeye ne yaparsınız.O hatunla oturup eğlence mi yaparsınız?Benim tanıdığım Türk kadını Mahidevranın yaptığını yapar.Kıskanmak ve paylaşamamak doğal bir şey sonuçta.Kimse sevgilisini başka bir kadınla(ailesi dışında)paylaşmak istemez.
çok ayıp çokkkk.senin göremediğin gözle.
en güzel ve seviyeli yorumlardan biri de seninki arkadaşım.herkes herkesi sevebilr de sevmeyebilir de.Şehzade Mustafa yaşasaymış Osmanlı tüm kıtalara sahipmiş.Zeki bir şehzade Mustafa.Siz kendinizden düşünün üzerinize rus karısı gelse,kocanız sizi atıverse bir köşeye ne yaparsınız.O hatunla oturup eğlence mi yaparsınız?Benim tanıdığım Türk kadını Mahidevranın yaptığını yapar.Kıskanmak ve paylaşamamak doğal bir şey sonuçta.Kimse sevgilisini başka bir kadınla(ailesi dışında)paylaşmak istemez.
canım,
adam padişah..
canının çektiği cariyeyle zaten halvet olup duruyo.. mahiden önce de,mahiyleyken de..
ilk haseki füldane,sonra gülfem,sonra mahi ve hürrem..
arada ayşeler,fatmalar hep varlar zaten.. ancak şehzade anası değiller..
eşi mahidevran değil..
ama hürrem olacak eşi..:92:
hepside kadın hepside mağdur bence...
gülfem ; cocugu öldü diye haticenin hizmetçiliğini yapıyo ama süleymana hala aşık.
mahidevran ; bir tane evladı var üstüne kuma geliyo hemde bi tane değil birsürü ama oda gülfeme kuma olmıştu.
hürrem ; rus köle. ya kölelikten kurtulacak yada hayatını köle olarak devam ettirip sıonrada yaşlı bi tüccara gelin verilecek.. şansı yok. üstelik aileside savaşta öldürülmüş bir kadın..
yaşamlarını seçmiyorlar, seçiliyorlar maalesef..
kadınların o dönemde hiçbir önemi yok..
sadece hürrem kendini sıyırmış bu harem muhabbetinden ..
osmanlıda kadın olmak zor vesselam özelliklede sarayda..