muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Gülnihal gitti galiba dimi
Canım bence gülnihalde değil ama yanılıyorda olabilirim :26:Çünkü gülnihal ve süklüm arasında bişeyler olacak gibiydi, dizinin ilerleyen bölümleri için bişeyler çıtlatmışlardı.Öldürürlerse o sahneler anlamsız olur.Gerçi dün Gülnihal leo içinde yakışıklı makışıklı diyodu amaGülnihal biraz ayran gönüllü mü ne

Şehzadenin yanında gülnihal yatıyodur heralde ya:26:

hayır hayır hayır Gülnihal ile sümbülün arasında birşey olamaz çünkü sümbül..çünkü sümbül..çünkü...nasıl sölicem bilmiyorum yüreğim el vermiyor... Çünkü o.. "HADIM"

Benim erkek bi kedim var kısırlaştırdık eşim ona sümbül ağa diyo

kızlarrrrrrrrrr ben geldimm:92::92::92:
akşam kaynamış kazanlar bütün sayfaları okuyamadım ama neyse güzel bölümdü değilmi yafff hürrem sevindirik oldu sülümanın kararını öğrenimnce mahide hasetinden mide ağrılarına tutuldu nane limon kar etmes dedim ama nafile
şincik bu gülşah kimi öldürmüş olabilir? selimi başka cariye yatırıyordu en son hurremın odasından gıderken öle dedi birine gülnihal ,hatta o kıza sende mehmeti yatır dedi ben mihrimahı uyutcam dedi bu bağlamda selimin yanında yatan önemsiz cariye ölebilür ama var ya bu seferde yakalnmassa bu katil ne biçim saray dicem yane artık ne bu ortalıkta bi cani dolanıyo ama kımsenın umrunda deel

Bıcaklanan ya gülnihal yada esma çünkü hürrem hamama gitcekti nigar kalfa süklüme hürrem hatun gelicek görmesin seni buralarda dedüü

kızlar yaa aksam dızıyı ızleyemedımbirde brde bu aveanın sürekli kotamı yok yere yemesi yüzünden nettende uzaklastımm

en güzel ve seviyeli yorumlardan biri de seninki arkadaşım.herkes herkesi sevebilr de sevmeyebilir de.Şehzade Mustafa yaşasaymış Osmanlı tüm kıtalara sahipmiş.Zeki bir şehzade Mustafa.Siz kendinizden düşünün üzerinize rus karısı gelse,kocanız sizi atıverse bir köşeye ne yaparsınız.O hatunla oturup eğlence mi yaparsınız?Benim tanıdığım Türk kadını Mahidevranın yaptığını yapar.Kıskanmak ve paylaşamamak doğal bir şey sonuçta.Kimse sevgilisini başka bir kadınla(ailesi dışında)paylaşmak istemez.

ama mahidevranda gülfemin elinden almamış mı sülümanı

çok ayıp çokkkk.senin göremediğin gözle.

arkadaşım burası hürremcilerin topiği................
sen nasıl mahiciysen,bizde hürremciyiz...
herkesin düşüncesi kendine.............
muhabbetler hoşuna gitmiyorsa yorum yapma,çünkü burda hep tepki alırsın.....
muhteşem yüzyıl yorumu için diğer topicte fikirlerini belirt,orası tarafsız çünkü..........
ha birde biz dizi yorumu yapıyoruz,tarih değil..........

Son düzenleme:

canım,
adam padişah..
canının çektiği cariyeyle zaten halvet olup duruyo.. mahiden önce de,mahiyleyken de..
ilk haseki füldane,sonra gülfem,sonra mahi ve hürrem..
arada ayşeler,fatmalar hep varlar zaten.. ancak şehzade anası değiller..
eşi mahidevran değil..
ama hürrem olacak eşi..:92:

hepside kadın hepside mağdur bence...
gülfem ; cocugu öldü diye haticenin hizmetçiliğini yapıyo ama süleymana hala aşık.
mahidevran ; bir tane evladı var üstüne kuma geliyo hemde bi tane değil birsürü ama oda gülfeme kuma olmıştu.
hürrem ; rus köle. ya kölelikten kurtulacak yada hayatını köle olarak devam ettirip sıonrada yaşlı bi tüccara gelin verilecek.. şansı yok. üstelik aileside savaşta öldürülmüş bir kadın..
yaşamlarını seçmiyorlar, seçiliyorlar maalesef..
kadınların o dönemde hiçbir önemi yok..
sadece hürrem kendini sıyırmış bu harem muhabbetinden ..

osmanlıda kadın olmak zor vesselam özelliklede sarayda..

esencim,kuma olunması için nikahlı birinin üstüne gitmek gerekir..
yaw adam padişah aaa bütün harem onun deel mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…