muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

sağol canım.ben de tahammülsüz ve fevriydim ama son zamanlarda insanlarla yaşadığımız anları güzelleştirmeye,keyifli ve bol gülücüklü hale getirmeye çalışıyorum.sinir -strese lüzum yok.Raks et raks et :KK64::KK64::KK64::KK64:

harika kararlar..

bak avatarımda raksediyorum zatenn :KK8::KK8::KK8::KK8::KK64::KK64::KK64:

yalnız bıldurcuk dolmalarını ne götürmüştü hatun ahh ah yiyemeden ölcem gitcem.kadını ne zaman izlesem acıkıyorum.

yalnız bıldurcuk dolmalarını ne götürmüştü hatun ahh ah yiyemeden ölcem gitcem.kadını ne zaman izlesem acıkıyorum.

ben de yesem o buldurcuklardan,hürrem gibi 9 ayda bir şaapabilir miyim ki aceba :26::KK53:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ya benim çabucak yemek pişirmem lazım,kocam yolda..
öpüyorum üçünüzü de,görüşürüz :KK16::KK16::KK16:

not: fatmagülgillerin topiğindeyiz akşam,geyikteki..:92:

Ben yemek yiyemiyorum.
2 dişimede yeni dolgu yapıldı.
Aç kaldım ya.
Salı gününe kadar eririm ben :KK43:

:KK64::KK62::KK62::KK60:

hehh bak girdn topiiğe başladn raks etmeye:KK64::KK64::KK64::KK60::KK60::KK60:

heee ben raks etmeye bayılırım hele de cha cha ya.ne dans ederdim üni.deyken ahhh ah yalan oldu..beni de bozdunuz kız :KK1::KK1::KK1: en sonunda mahiyle hüro kanka olurmuş bi de.bir de fonda şu şarkı " hağpimizzzz kardeşizzzz bu kavga ne diye voayyyyy(mahsun kırmızıgül efekti)

ben de yesem o buldurcuklardan,hürrem gibi 9 ayda bir şaapabilir miyim ki aceba :26::KK53:

bendde yesem kilo alır mıyım:KK39:

inş beben olur canım:emir_bebek:

görüşürüz:KK3:öpüldün:KK54:

kocana bıldurcuk dolma yap.ayva tatlısı yap,şeker şerbet dağıtılsın altınlar saçılsın.
ah ah anlamadığım tek nokta megcim fatmagülün suçu ne :KK1::KK1::KK1::KK1:

Valla ne düşmanca tavır.Anlamadım gitti.Başkasının yorumuna tahammül edilmiyor.Kaç yaşında insanlarız ya.Başlıkta muhteşem yüzyıl sohbet alanı yazıyor ondan geldim seviyeyi bozan oldu bozmadım ama ayıp arkadaşlar.Aynen senin düşüncen kendine benimki de kendime.Tarih yorumu da yaparım.Sonuçta kendimizi ifade edemeyeceksek neden burdayız ki.Herkes her yorumu yapabilir ama hesap sorar gibi değil.Seviyelice.Meryem Uzerli sempatik geliyordu hala da öyle geliyor.Ne ilginç ya.

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

X